DJ's 4 Party

5 redenen waarom een professionele dj inhuren

5 redenen waarom een professionele dj inhuren

Ligt de organisatie van een supertof feest in jouw handen? Muziek is dan een belangrijk ingredient om je feest te laten slagen. Om ervoor te zorgen dat de muzikale invulling goed verloopt, kun je een DJ inhuren. Hieronder lees je waarom het een goed plan is om een professionele DJ in te huren voor jouw feest. Wie weet doe je nog waardevolle inspiraties op en wordt jouw feest een echte knaller!

1) Een professionele DJ inhuren of toch een hobby DJ

Dj voor een feest

Net als bij verschillende feesten met verschillende soorten muziek, zijn er ook verschillende soorten DJ’s. Iedere DJ heeft weer een eigen stijl, genre en natuurlijk andere ervaringen. Hoe lang een DJ al in zijn of haar vak werkzaam is, kan invloed hebben op de uitvoering en de prijs die je voor hem of haar betaald. Het is dan ook raadzaam om voor jezelf na te gaan waar je naar op zoek bent. Wil je gewoon gezellige top 40-muziek? Dan heb je aan een enthousiaste hobbyist misschien al genoeg. Ga je voor de wat unieke en persoonlijkere invulling, helemaal verzorgd en wel? Dan kun je beter op een professional vertrouwen.

Ga dus eerst bij jezelf na of je voor een hobby DJ of een professional gaat. Verschillende DJ’s zorgen dus voor verschillende invullingen, wat per feest een bepalende factor kan spelen. Ieder feest behoeft namelijk een andere aanpak en een DJ kan dan net dat beetje ondersteuning bieden die je dan nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan rolverdeling bij een bruiloft). Hieronder vind je alvast een aantal inspiraties voor welke soorten feesten je een DJ zou kunnen inhuren.

2) De muziek is bepalend

Welk feest je ook organiseert, ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen; namelijk muziek. Muziek is bepalend voor de sfeer van je feest en kan mooi aansluiten op (eventuele) thema’s. Hierdoor zullen jouw gasten zich optimaal vermaken en zullen er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Een professionele DJ mixt de mooiste nummers perfect aan elkaar en zal ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke avond heeft.

Keuze tussen DJ of band

3) DJ inhuren of toch een band

Een professionele DJ heeft alle soorten muziek bij zich. Het kost hem weinig moeite om van muziekgenre te wisselen waar het feest hierom vraagt. Daarnaast draait een DJ nonstop door en een band last pauzes in. Natuurlijk is een DJ inhuren financieel ook aantrekkelijker dan een band. Last but not least, wanneer je een feest organiseert in een kleine ruimte dan is een band al gauw te nadrukkelijk aanwezig qua volumen.

4) Reserve DJ

De meeste verhuurbedrijven werken met meerdere DJ’s. Dus mocht de geboekte DJ door onvoorziene omstandigheden niet kunnen draaien dan is er altijd een back-up DJ geregeld. Let wel op wanneer je een DJ wilt inhuren of dit verhuurbedrijf een back up aanbiedt. Dit is in de meeste gevallen niet het geval wanneer je met een hobbyist in zee gaat.

5) Een DJ kun je inhuren voor iedere gelegenheid

Het mooie aan het inhuren van DJ’s is dat je als huurder invloed hebt op veel verschillende factoren op het feest. Er zijn namelijk zoveel verschillende muzieksoorten. Gelukkig komen daar dan ook heel veel verschillende soorten DJ’s bij, en zij staan te popelen om op jouw feestje te komen spelen. Hieronder vind je een kleine impressie welke soort DJ’s je allemaal kunt inhuren:

  • DJ verjaardagsfeest
  • DJ bedrijfsfeest
  • DJ bruiloft
  • DJ vrijgezellenfeest
  • DJ surprise party
  • DJ themafeest

Vrouwelijke dj Sonja

DJ Verjaardagsfeest

Ben je van plan een verjaardagsfeest te organiseren? Ook een birthday party vergt zo haar eigen aanpak! Deze feesten zijn staan namelijk helemaal in het teken van de jarige, of dit nu een surprise party is of niet. Om de jarige zich zo ‘jarig mogelijk’ te laten voelen, wil je natuurlijk een persoonlijk feest organiseren. Daar hoort dan ook persoonlijke muziek bij. Jij weet als beste vriend, vriendin, geliefde of familielid als geen ander waar de jarige job van houdt en daar kun jij je DJ helemaal op laten inspelen. Of je dan voor de welbekende ‘celebrations hits’ gaat kun je helemaal zelf bepalen. Zo kan de DJ het feest helemaal in de verjaardagssfeer brengen en wordt het een feest om nooit te vergeten.

DJ Bedrijfsfeest

Wordt het weer tijd om je collega’s op een gezellig uitje te trakteren? Sla het bowlen of midgetgolfen dit jaar eens over en ontdek hoe een DJ jouw bedrijfsfeest kan opfleuren! Misschien heb je wel een leuk zaaltje of kroegje in gedachten waar jij je zeer gewaardeerde collega’s naartoe kunt loodsen. Hoe leuk is het dan ook als er vervolgens een DJ op de planken staat om de de avond muzikaal in te leiden? Op die manier zul je de avond op een sfeervolle manier invullen, hoeft niemand zich te vervelen en zie jij je collega’s ook eens lekker losgaan op de dansvloer. Je collega’s zullen nog lang napraten over dit toffe feest en dan hebben we het nog niet eens over al die leuke kiekjes en video’s die Dancing Queen heeft opgeleverd…

DJ Bruiloft

Bruidspaar uit Zuidwole

Ook bij een bruiloft is muzikale invulling een belangrijke sleutel tot een mooi feest. Echter draait het bij dit feest allemaal om de twee ere-gasten; het kersverse bruidspaar. Een DJ inhuren is dan ook een slimme zet, want op die manier kan het bruidspaar zelf bepalen welke muziek er draait en hoe dit geregeld wordt. Dit is dus niet alleen voor de muziekkeuze een goed idee, (er zal ten slotte niets gedraaid worden wat niet bij het bruidspaar past) maar ook zorg je ervoor dat niemand van je geliefde de verantwoordelijkheid voor de muziek hoeft te dragen. Geloof mij maar, dat kan een pittige taak zijn! Op die manier kunnen zowel het bruidspaar als de gasten optimaal genieten van deze prachtige dag en

Een slimme zet

Buiten de bovenstaande impressies zijn DJ’s voor alle feestelijke doeleinden inzetbaar, de mogelijkheden zijn oneindig. Een DJ zal er ongeacht genre, stijl of niveau altijd voor zorgen dat jouw feest slaagt, zonder dat jij over de muziek in hoeft te zitten. Een ding is zeker, als je een gezellige, muzikale en verzorgde avond wilt organiseren, is een DJ inhuren een slimme zet!

Even aan je voorstellen……

Dit zijn onze top DJ’s voor een “party to remember”  Een DJ huren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Kai is hèt voorbeeld van een one of a kind DJ.

Met een arsenaal aan feestnummers en freestyle knallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een show die zijn weerga niet kent. Zijn energieke sound en gekke muzikale combinaties kennen geen grenzen en maken de party animal in je los!

Stap in een rollercoaster die je terug brengt naar de gekste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de stuiterende beats van de toekomst.

Are you ready to feest!?

DJ Kai boeken >

 

DJ Edwin

DJ Edwin  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Edwin uit Assen staat op het podium onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot feesttenten, hij zorgt dat het dak eraf gaat!

Het wordt altijd feest met DJ Edwin. Hij trakteert je op een muzikale mix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Edwin boeken >

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, beter bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die flitsende shows neerzetten.  Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty’s domineerden ze feestvierend Leek en omgeving. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beez en Lady S!

Dit befaamde duo boek je nu ook samen via DJ’s 4 PARTY. Twee allround DJ’s die voor een swingende bruiloft of spetterend themafeest te boeken zijn.

Fotograaf nodig? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste party pics fotograferen.

DJ’s Gerard en Sonja boeken >

 

DJ Berry

  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een allround deejay die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien.

Zoals vele dj’s begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in cafe’s waar dance. rock, NL-talig, reaggeton en latin de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd in de jaren 90 de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is gegarandeerd feest wanneer je DJ Berry boekt!

DJ Berry boeken >

DJ inhuren voor een feest? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. Kom in contact met ons en je ontvangt al snel een offerte