DJ's 4 Party6 tips voordat je een DJ trouwfeest boekt

6 tips voordat je een DJ trouwfeest boekt

DJ trouwfeest huren? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Er komt een periode aan waarin veel moet worden geregeld. Zoals je misschien wel gemerkt hebt is het aanbod op het internet gigantisch. Hoe vind je de DJ die bij jullie past? Lees onze 6 tips!

#1 DJ trouwfeest huren, vergelijk meerdere aanbieders

Lees recensies, bekijk video’s die online staan, maak jezelf wegwijs en vergelijk DJ trouwfeesten. Kies het juiste soort DJ. Waar herken je een goede DJ aan? Aan zijn liefde voor muziek en entertainment.

 

#2  Hoe herken je een goede DJ?

Een goede DJ weet welke muziek de gasten in de juiste stemming brengt. Hoewel elk publiek anders is, heeft de DJ de juiste playlists en de juiste genres in zijn repertoire, zodat deze flexibel kan zijn. De DJ houdt het verloop van het feest, nauw in de gaten en behoudt zo contact met de gasten. Door de zaal in te kijken, ziet hij waar het publiek echt op los gaat, maar hij heeft het ook snel in de gaten wanneer de feeststemming minder wordt. Hierdoor kan hij snel omschakelen en blijft het feest draaiende met een optimale feeststemming. Bij DJ’s 4 Party weet je dat dit onze tweede natuur is!

#3  Stem alles goed af.

Je wilt niet tijdens je feest voor verrassingen komen te staan. Je wilt genieten van je trouwfeest! Bepaal van tevoren de prijs, de tijdsduur, en andere voorwaarden. Het is raadzaam om van tevoren in persoon met de DJ af te spreken. Bespreek jouw visie van het feest, laat weten hoeveel gasten er op het feest zijn en wat voor genres jij graag terug zou horen op het feest. Neemt de DJ zijn eigen apparatuur mee? (een drive-in show). Stem alles goed af en het verloop van het verloop van het feest zal perfect verlopen.

DJ show in Overijssel

#4  DJ trouwfeest huren of drive in show?

Kies het juiste soort DJ voor een onvergetelijke ervaring. Er is een verschil tussen een DJ en een Drive in Show. Bij een Drive in show neemt de DJ zijn apparatuur mee. Wat is hier het voordeel van? Je komt minder snel voor verassingen te staan. De DJ kent zijn apparatuur van binnen en van buiten. Hij weet alles exact goed te positioneren voor de juiste sound. De knoppen en schuifjes weet hij te vinden met zijn ogen dicht, dus contact met het publiek is er volop. De DJ kan namelijk zijn aandacht houden op de dansvloer in plaats van op de mengtafel. Dit zal de professionaliteit van de show ten goede doen, waardoor jouw trouwfeest onvergetelijk wordt. Bij DJ4party neemt de DJ zijn eigen apparatuur mee wanneer dit gewenst is.

#5 Wel of geen verzoeknummers

Een belangrijke vraag en zeker iets om van tevoren te bespreken met je DJ. Wel of geen verzoeknummers? Wat zijn de voor- en nadelen? Een DJ heeft een visie en heeft ervaring opgebouwd die niet te onderschatten is. Een DJ weet hoe een playlist samen te stellen om een feest gaande te houden en weet welk genre geschikt is voor een trouwfeest en voor welke gasten. Daarnaast houdt hij zoals eerder gezegd, contact met de dansvloer en ziet dus wanneer er aanpassingen nodig zijn in de muziek. Wanneer hij verzoeknummers moet afspelen kan dit twee kanten opgaan. Het kan zijn dat gasten verzoekjes indienen die de sfeer uit de dansvloer halen. Aan de andere kant kan het ook positief uitpakken. Ons advies is om hier vooraf goed over na te denken.

 

Partyfotograaf tijdens een feest

#6  Partyfotograaf bij boeken

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het ontzettend leuk om achteraf ook leuke foto’s van je feest te ontvangen. Wil je een familielid of vriendin niet met deze klus belasten dan kun je ook een partyfotograaf inhuren. Je bent dan verzekert van kwalitatief hoogstaande foto’s en onvergetelijke herinneringen.

DJ trouwfeest voor een onvergetelijke avond

De trouwdag: De belangrijkste dag in je leven. Alles moet perfect zijn. Van de kleding, tot de bloemen tot de locatie om de dag te eindigen met een feest waar je vrienden het nog jaren over zullen hebben.  Maar voor een goed feest, is uitstekende muziek een vereiste. Je wilt dus geen risico’s lopen en gokjes wagen. Je wilt een DJ trouwfeest die weet hoe hij of zij een menigte enthousiast kan maken en deze sfeer de rest van de avond vast kan houden. De voeten moeten van de vloer! Hoe weet je of een DJ al deze skills op zak heeft?

Ligt de organisatie van een supertof feest in jouw handen? Muziek is dan een belangrijk ingredient om je feest te laten slagen. Om ervoor te zorgen dat de muzikale invulling goed verloopt, kun je een DJ inhuren. Hieronder lees je waarom het een goed plan is om een DJ in te huren voor jouw feest. Wie weet doe je nog waardevolle inspiraties op en wordt jouw feest een echte knaller!

Kort samengevat:

Kies het juiste soort DJ. Een die passie heeft voor wat hij doet. Bij DJ’s 4 PARTY  hebben wij de passie en ervaring die voor kwaliteit zorgt en we garanderen dan ook dat wij jouw trouwfeest tot een hit maken.

DJ trouwfeest huren? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. Profiteer van deze tijdelijke actie:

Luxe wedding show + partyfotograaf

Op zoek naar een exclusieve DJ show? Ga dan voor onze luxe wedding show. Inclusief 2 movingheads, 2 spiegelbollen, 4 disco spots en het fonkelende Led sterrendoek.

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het ontzettend leuk om ook kwalitatief hoogstaande foto’s van het huwelijksfeest te ontvangen. Boeken jullie deze luxe wedding show dan is een partyfotograaf inbegrepen. Boek deze show met een ervaren partyfotograaf voor: € 795,00 inclusief btw

[Meer over DJ’s 4 Party op je bruiloft]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.