DJ's 4 PartyBruiloft feest in corona tijd

Feesten en partijen

Kan mijn bruiloft feest nog wel doorgaan in de corona tijd? Een vraag die waarschijnlijk jou ook bezighoudt.  Vanaf 1 juni 2020 zijn bruiloft feesten tot 30 personen weer toegestaan, dit is exclusief het personeel van de locatie. Wanneer corona onder controle blijft dan mag een bruiloft feest tot 100 personen vanaf 1 juli 2020 georganiseerd worden. Ook weer exclusief het personeel van de locatie. Wel dient de anderhalve meter regel in acht worden genomen.

Dit is een foto van een bruid op de dansvloer

Zullen de gasten wel gaan dansen?

Een huwelijksfeest in corona tijd zal niet de sfeer halen zoals we gewend zijn. Want de anderhalve meter dient ook op de dansvloer worden toegepast. Veel mensen zijn ook angstig in deze periode. Misschien is het dragen van een mondkapje de uitkomst maar dit zal zeker niet voor iedereen gelden. Een polonaise zit er helaas niet in, voor de één is dit een opluchting en voor de  ander een gemis.

Dansen en feesten in de buitenlucht

Op veel locaties is een bruiloft in de buitenlucht mogelijk. De locatie plaatst bij slecht weer parasols voor de gasten en de DJ met zijn apparatuur. Is dit niet mogelijk op jullie locatie? Misschien is het een optie om voor de muziek en de dansende gasten buiten een plaats te creëren.  De gasten die een gesprek willen voeren of niet van muziek houden kunnen binnen plaats nemen.

Bruiloft in een feesttent

Beschikken jullie of één van de familieleden over een grote tuin? Overweeg dan om het huwelijksfeest in een feesttent te organiseren. Maak de zijkanten van de feesttent open. De ventilatie is top geregeld, waardoor het besmettingsgevaar klein is. Een ander voordeel is vaak dat een bruiloft in een feesttent langer kan doorgaan. Op een locatie is de maximale eindtijd vaak om 01.00 uur.

Goede ventilatie

Grote druppels vallen volgens de onderzoekers binnen een seconde naar de grond, maar kleine druppeltjes doen daar erg lang over. De onderzoekers ontdekten dat die zelfs meerdere minuten in de lucht kunnen blijven hangen. Nadat iemand heeft gehoest, duurt het ongeveer vijf minuten voordat het aantal kleine druppeltjes in de lucht zelfs nog maar gehalveerd is.

Het openen van ramen werkt het beste. Bij een experiment in een goed geventileerde ruimte verbeterden de resultaten volgens de universiteit “dramatisch”. Nadat een ventilatiesysteem in werking was gezet, verdween de helft van de druppeltjes in 2,5 minuut uit de lucht. In een kamer waarin ook een raam en een deur openstonden, was het aantal druppeltjes zelfs al na 30 seconden gehalveerd.

Dans familieleden of vrienden

Hebben jij en je aanstaande partner al de verwachting dat jullie vrienden en familie leden niet veel zullen dansen, dan volsta je al met een kleine DJ show. Inbegrepen zijn een kleine geluidsset, basis lichtshow en een bruiloft DJ. Want huwelijksfeesten waar weinig gedanst wordt kunnen toch sfeervol zijn. Een ieder beleeft het bruiloft feest op zijn eigen manier.

Foto's bruiloft Herman en Eline

Bruiloft feest in het najaar

Hoe bruiloft feesten in najaar eruit zullen zien is nog een groot raadsel. Onze verwachting is dat huwelijksfeesten in het najaar niet veel zullen afwijken van de feesten vanaf 1 juli 2020. Mits er geen drastische stijgingen in het aantal corona patiënten zijn waar te nemen. Allemaal nog heel onzeker dus.

Een bruiloft DJ show bij DJ’s 4 PARTY

Mochten jullie bij ons een bruiloft DJ show willen boeken dan is het mogelijk om het huwelijksfeest te verplaatsen, wanneer het feest door corona niet door kan gaan. Hier berekenen wij gaan extra kosten voor. Mocht het huwelijksfeest helemaal worden gecanceld dan brengen wij 25% van het totaal bedrag in rekening.

Benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande optie:

Bruiloft DJ Show met Partyfotograaf

Aangezien wij merken dat partyfotografie steeds belangrijker wordt op huwelijksfeesten, kun je bij ons een DJ en een partyfotograaf boeken. Want trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart of het tot aan het diner. De vraag is dan: wie maakt de foto’s tijdens het feest? Familie? Vrienden? Of toch liever een professional. Boek je onze wedding show dan is een partyfotograaf inbegrepen. De foto’s worden via we-transfer digitaal naar jullie verzonden. Klik hier voor de mogelijkheden.

[Meer over DJ’s 4 Party op je bruiloft]

Foto bruidspaarSandra en Bjorn

Meer informatie of een gesprek aanvragen

Ga je binnenkort trouwen in corona tijd. Heb je vragen over een bruiloft feest met onze DJ. Kom dan in contact met met ons. Schroom niet, wees geen vreemde en klik op de onderstaande button. Laat je gegevens achter zoals je naam, de trouwdatum, locatie gegevens en eventueel een telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het lijkt misschien onmogelijk om in deze periode een bruiloft feest te geven, en wij zijn het met je eens dat het huwelijksfeest anders zal verlopen dan ‘normaal’  Maar is trouwen in 2021 geen optie dan zijn er zeker mogelijkheden.

JA, stuur mij meer een offerte

Link naar video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.