DJ's 4 Party

Bruiloft feest in corona tijd

foto van een bruiloft

Kan mijn bruiloft feest nog wel doorgaan in de corona tijd? Een vraag die waarschijnlijk jou ook bezighoudt.  Vanaf 1 juni 2020 zijn bruiloft feesten tot 30 personen weer toegestaan, dit is exclusief het personeel van de locatie. Wanneer corona onder controle blijft dan mag een bruiloft feest tot 100 personen vanaf 1 juli 2020 georganiseerd worden. Ook weer exclusief het personeel van de locatie. Wel dient de anderhalve meter regel in acht worden genomen.

Dit is een foto van een bruid op de dansvloer

Zullen de gasten wel gaan dansen?

Eerlijk gezegd verwachten wij niet dat de gasten massaal gaan dansen op je bruiloft feest. Veel gasten zijn te angstig om de dansvloer te betreden. Ook de anderhalve meter regel komt dan in gevaar. Mochten er toch mensen willen dansen dan kun je ze verplichten om een mondkapje te dragen. Tip! Bestel mondkapjes met het thema van jullie huwelijksfeest. Een polonaise zit er niet in en dronkenschap op de dansvloer is niet gewenst. De echte danssfeer zal helaas niet bereikt worden met de corona maatregelen.

Dans familieleden of vrienden

Hebben jij en je aanstaande partner al de verwachting dat jullie vrienden en familie leden niet veel zullen dansen, dan volsta je al met een kleine DJ show. Inbegrepen zijn een kleine geluidsset, basis lichtshow en een bruiloft DJ. Want huwelijksfeesten waar weinig gedanst wordt kunnen toch sfeervol zijn. Een ieder beleeft het bruiloft feest op zijn eigen manier.

Heb je echter een vrienden en familie groep met veel dansers dan is grotere DJ show wenselijk. Maar wel vooraf duidelijke afspraken met de gasten over hoe om te gaan met de corona maatregelen. dus:

  • anderhalve meter afstand op dansvloer
  • het dragen van een mondkapje
  • geen alcohol op de dansvloer
  • een polonaise en lichamelijk contact zijn verboden
  • maximaal ?? personen op de dansvloer (ligt aan de grote van de dansvloer)

Foto's bruiloft Herman en Eline

Bruiloft feest in het najaar

Hoe bruiloft feesten in het eruit ziet dan zijn nog geen zekerheden. Onze verwachting huwelijksfeesten in het najaar niet veel zullen afwijken van de feesten vanaf 1 juli 2020. Mits er geen drastische stijgingen in het aantal corona patiënten zijn waar te nemen. Allemaal nog heel onzeker dus.

Een bruiloft DJ show bij DJ’s 4 PARTY

Mochten jullie bij ons een bruiloft DJ show willen boeken dan is het mogelijk om het huwelijksfeest te verplaatsen, wanneer het feest door corona niet door kan gaan. Hier berekenen wij gaan extra kosten voor. Mocht het huwelijksfeest helemaal worden gecanceld dan brengen wij 25% van het totaal bedrag in rekening.

Benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande opties:

Bruiloft DJ Show met Partyfotograaf

Aangezien wij merken dat partyfotografie steeds belangrijker wordt op huwelijksfeesten, kun je bij ons een DJ en een partyfotograaf boeken. Want trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart of het tot aan het diner. De vraag is dan: wie maakt de foto’s tijdens het feest? Familie? Vrienden? Of toch liever een professional. Boek je onze wedding show dan is een partyfotograaf inbegrepen. De foto’s worden via we-transfer digitaal naar jullie verzonden. Klik hier voor de mogelijkheden.

Hebben jullie een familielid of een vriend gevonden die de foto’s maakt? Ga dan naar deze pagina voor info en prijzen.

Foto bruidspaarSandra en Bjorn

Meer informatie of een gesprek aanvragen

Ga je binnenkort trouwen in corona tijd. Heb je vragen over een bruiloft feest met onze DJ. Kom dan in contact met met ons. Schroom niet, wees geen vreemde en klik op de onderstaande button. Laat je gegevens achter zoals je naam, de trouwdatum, locatie gegevens en eventueel een telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het lijkt misschien onmogelijk om in deze periode een bruiloft feest te geven, en wij het met je eens dat het huwelijksfeest anders zal verlopen dan ‘normaal’  Maar is trouwen in 2021 geen optie dan zijn er zeker mogelijkheden.

Stay safe.

Bekijk hier beelden van feest in anderhalve meter samenleving:

Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.