DJ's 4 Party

DJ Bruiloft Prijzen – Wat kost een DJ met of zonder drive-in

Banner voor de prijzen van een bruiloft dj

Je bent hier gekomen omdat je zocht op – dj bruiloft prijzen –

Onze prijzen voor het huren van een attente bruiloft DJ liggen tussen de 295 en 695 EURO. De meeste bruidsparen boeken naast een DJ ook een lichtshow en een geluidsset. Mocht er op de locatie al een geluids- en of lichtinstallatie aanwezigen zijn dan bestaat de mogelijkheid om alleen een DJ voor je bruiloft te boeken.

Waarom DJ’s 4 Party?

 • Alleen DJ’s met veel draai-uren ervaring
 • Luxe drive-in shows met mooie lichtshows en sfeer elementen.
 • Reserve DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ ziek zijn
 • Alle afspraken en feestdetails worden vastgelegd in een boekingsformulier, niets wordt aan het toeval overgelaten
 • Duidelijke communicatie via email, telefoon en social media

DJ voor bruiloft – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Bekijk onze facebookpagina voor nog meer echte recensies >>

NIEUW! Boek een bruiloft DJ show voor twee en half uur

In de meeste gevallen wordt een bruiloft DJ voor 4 uur geboekt. Maar in de praktijk wordt een bruiloft DJ pas belangrijk wanneer de eerste uren zijn verstreken. Wij zien regelmatig dat aanwezigen eerst willen bijkletsen en niet direct in de feest ‘mood’ zijn. Ook tijdens een bruiloft in de warme lente of hete zomer staat het bruidspaar en hun gasten eerst nog buiten te socializen, terwijl binnen een DJ voor hooguit 10 personen staat te draaien. Ook stukjes en sketches kunnen vooraf worden ingepland, zodat het feest in gang blijft gedurende de laatste 2,5 uur.

Dit kan anders! Bij DJ’s 4 PARTY boek je nu ook een bruiloft DJ voor een kortere tijd. Dat betekent eerst gezellig kletsen met jullie gasten en de laatste 2,5 uur nog even feestend afsluiten.

 

25% korting drve in show

BEKIJK DEZE BELACHELIJK TOFFE ACTIE >>

 

DJ bruiloft zonder licht en geluid voor € 295,00

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  REGIO DRENTHE – GRONINGEN

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ Edwin

REGIO DRENTHE – GRONINGEN

DJ Edwin uit treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Milan

Deejay Milan REGIO GELDERLAND – BRABANT

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja REGIO FRIESLAND – GRONINGEN

Gerard en Sonja zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

DJ Berry

DJ Berry voor een feest REGIO GELDERLAND – OVERIJSSEL

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

En nu verder

 1. vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan
 2. ontvang een offerte via de mail
 3. laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in onze diensten
 4. plan een persoonlijk- of telefonisch gesprek in
 5. bekijk de besproken feestdetails en accepteer bij akkoord de boeking
 6. de muziek voor jullie bruiloft is geregeld

JA! Ik ben geïnteresseerd in jullie bruiloft DJ shows >>