DJ's 4 PartyDrive in show boeken in corona tijd

Foto vinyl draaitafels

Vanaf 1 juli 2020 mag je weer een drive in show boeken. Feesten tot 100 personen zijn dan weer mogelijk. De grote angst van iedere organisator is dat een kleiner feest lang niet zo gezellig wordt. Hier hebben wij echter andere ervaringen mee. Wij verzorgen regelmatig de muziek op feesten waar zelfs minder dan 80 personen aanwezig zijn.

Kleinschalige feesten

Ook op kleinschalige feesten komt de stemming er gegarandeerd in. Het aantal personen is niet zo belangrijk maar wel het feestgehalte van de aanwezigen. Natuurlijk speelt de drive-in DJ ook een belangrijke rol. Wanneer hij de juiste muziek mix voorschotelt, openstaat voor verzoekjes en zo nu en dan de microfoon gebruik dan ontstaat al gauw de juiste stemming.

Oudere gasten op je feest

Het corona virus raakt (helaas) de ouderen vanaf 70 jaar het ergst. Wij adviseren om voorzichtig te zijn met het uitnodigen van deze generatie. Maar de gezonde mensen tussen de 10 en 60 jaar vormen amper een risico. Ook hier geldt natuurlijk dat mensen met klachten thuis blijven.

anderhalve meter afstand feesten

1,5 meter afstand op de dansvloer

Een drive in show boeken in corona tijd waarbij de gasten ander halve meter afstand dienen te houden is misschien niet zo gezellig. Maar het kabinet gaf al aan dat de anderhalve meter afstand niet altijd nageleefd kan worden. Wat wel een belangrijke factor is namelijk de locatie waar het feest wordt gehouden. Want in besloten ruimtes dient wel een goed werkende ventilatie aanwezig te zijn. Het besmettingsgevaar wordt dan heel klein. Uiteraard dient een persoon met corona klachten thuis te blijven.

Feesten in de buitenlucht

Het allermooiste scenario is dat de locatie een buitenterras heeft waar ook gedanst en gefeest kan worden. Want besmetten van andere mensen in de buitenlucht is bijna helemaal uitgesloten. Wel zal de locatie eigenaar erop wijzen dat het volume aangepast dient te worden. Want hij heeft ook te maken met de “buren”. Wil je een drive-in show boeken in de achtertuin dan heb je hier natuurlijk geen problemen mee.

disco bingo

Alternatieve feesten

Vind je een feest waar gedanst kan worden niet gewenst tijdens de corona periode? Dan zijn er ook nog voldoende alternatieven. Feesten waar de nadruk niet ligt op het dansen en feesten, maar meer op de interacties tussen de DJ / quizmaster en de aanwezigen gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezellige muziek bingo of een spannende popquiz of een algemene quiz. De gasten kunnen blijven zitten op hun stoel en komen niet te dicht bij elkaar. Verder zijn er ook nog de zogenaamde online feesten waarbij verbinding wordt gemaakt via zoom, facebook of skype.

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen?

Wil je weten wat onze mogelijkheden zijn? Kijk gerust verder op onze website. Voor feesten waar gedanst kan worden kun je hier terecht. Voor de zogenaamde niet dansfeest kun je op deze link klikken. Mocht het feest onverhoopt toch niet door kunnen gaan dan is omzetten of annuleren geheel kosteloos.

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk. Ga hiervoor dan naar onze contactpagina. Wanneer je de belangrijkste feestdetails achterlaat dan ontvang je binnen 24 uur een offerte van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.