DJ's 4 PartyDrive-in show bruiloft boeken? – Dit is onze werkwijze

Drive in show bruiloft boeken? Hier bij DJ’s 4 PARTY hebben we een digitale no-nonsens benadering. Dit systeem is ontstaan door het drukke leven van onze bruidsparen die een persoonlijke ontmoeting niet hoog op hun agenda hebben staan.

Drive in show bruiloft boeken

Maar nu ons land de kunst van sociale afstand beoefent zijn onze virtuele tools nog handiger. Laten we het boekingsproces van het inhuren van drive in DJ doornemen.

Stap 1: kies je favoriete wedding show

We bieden diverse pakketten aan met een drive in show voor je bruiloft, een partyfotograaf of een photobooth. Wanneer je via onze website voor het eerst een aanvraag doet, zie je diverse mogelijkheden. Vragen of onze bruiloft show kun via de website of facebook aan ons stellen, zodat jullie een overwogen een keuze kunt maken.

Stap 2: ontvang een vrijblijvende offerte

Wanneer je een aanvraag voor een drive in show bruiloft hebt gedaan, ontvangen jullie binnen 24 uur een offerte van ons. Hierin staan alle drive in shows vermeldt, inclusief foto’s, informatie en de prijzen. Wij binnen twee weken een reactie terug te ontvangen. Wanneer jullie besloten hebben om met ons verder te gaan plannen we een gesprek in.

Stap 3: inplannen persoonlijk- of telefonisch gesprek

De meeste bruidsparen kiezen vandaag de dag een telefonisch gesprek met DJ. Maar er bestaat ook de mogelijk om persoonlijk gesprek aan huis in te plannen. Tijdens dit gesprek nemen we alle feestdetails door zoals de: openingsdans, eventuele stukjes en last but not least jullie muziekvoorkeur.

Stap 4: ontvang het boekingsformulier

Na dit gesprek wordt het uiteindelijke boekingsformulier opgemaakt. Op dit formulier staan de belangrijkste feestdetails vermeld. Dit formulier wordt door jullie als bruidspaar en door ons digitaal ondertekend. Feestdetails die niet in het boekingsformulier zijn meegenomen, worden meegenomen in het verslag formulier. Hiervan ontvangen jullie ook een exemplaar.

Stap 5: de factuur

Minimaal drie weken voor aanvang van jullie bruiloft ontvang je onze factuur. Hierop wordt het bedrag en een specificatie vermeld. De factuur mag in z’n geheel voorafgaand aan jullie bruiloft worden voldaan. Maar voor de zogenaamde 50/50 deal staan wij ook open. Dit betekent dat de helft van het totaalbedrag dient worden  voldaan en de tweede termijn na jullie feestdatum.

Wij hopen je via dit artikel een beter beeld van onze procedures te hebben gegeven en wensen jullie alvast een geweldig huwelijksfeest met DJ’s 4 PARTY natuurlijk.

Bekijk ook ons beeld van een perfect huwelijksfeest: https://www.youtube.com/watch?v=L3C0vc4Upg0&t=28s

 

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Welke muziek draaien jullie?

Wat kost een DJ?

Mag ik een keer komen kijken bij een ander feest

Is er een reserve DJ beschikbaar?

Gebruikt de DJ zijn microfoon?

Hoe laat beginnen jullie met opbouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.