DJ's 4 Party

Feestje thuis geven

Een origineel feestje thuis geven? Of een thuisfeest organiseren? Niet zo één met wat slingers en kratten bier op de locatie, maar een écht swingend feest met een deejay. Heb je weinig tijd om iets te organiseren? Geen probleem! Een feestje thuis geven met een DJ vergt niet zoveel tijd van je en is voor iedereen toch leuk om mee te maken.

Kies een themafeest

Je kent ze wel: van die degelijke feesten die altijd weer hetzelfde zijn. Een aantal ballonnen, wat slingers een tafel met verschillende drankjes en dat was het wel. Omdat het bijna verplicht is ga je er naar toe en daarnaast wil je je collega’s of vrienden ook niet in de steek laten. Dit kan natuurlijk ook anders. Ga voor een themafeest met alles erop en eraan. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • 70’s 80’s 90’s party, waar iedereen zich uitbundig kan verkleden
  • tropical summer party, inclusief tropische drankjes en palmbomen
  • goed fout party met foutste hits uit het verleden

Een feestje thuis geven met een dresscode is leuk en indrukwekkend maar stel dit niet verplicht. Sommigen van je gasten voelen zich ongemakkelijk in een feest outfit.

Themafeest met een dejay

 

Over DJ’s 4 Party

Voor een feestje thuis geven hebben wij je veel te bieden. DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende themafeesten en entertainment. Onze drive-in shows en DJs vind je wekelijks op verjaardagsfeesten, jubileumfeesten en verschillende themafeesten.  Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die je graag helpen om je feest tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Wat onze klanten vertellen

 

 Erna van Liempt – Verjaardagsfeest in De Lutte

Inspelen op de sfeer: 10/10

Muziekkeuze: 10/10

Service en contact: 10/10

DJ Berry is een topper! Hij speelde echt onze smaak, maar zorgde er ook voor dat hij andere mensen op de dansvloer kreeg. Ik heb zelf mensen op de dansvloer gezien die nog nooit heb zien dansen en nu wel. Wij zijn in contact gekomen via een feest van mijn zwager. De gasten vonden het een geweldig feest, we hebben hier veel lof over gehoord. Ik genoot het meest van de hele avond en dat er mensen stonden te dansen die ik nooit heb zien dansen en waarvan ik weet dat ze dit nooit deden. Maar kortom we hebben een geweldige top feest gehad, dankzij DJ’s 4 Party!

 Hartog Krant – Verjaardagsfeest in Nijkerk
Inspelen op de sfeer: 10/10
Muziekkeuze: 10/10
Service en contact: 10/10
Ik was blij verrast door jullie aanpak, van eerste contact tot afsluitend belletje over een gemaakte filmpje. Echt goed gedaan. DJ Kai brengt echt de sfeer erin, heeft meer dan goed gevoel om de gang erin te houden en is supermakkelijk en open in de omgang. Goede installatie, goed geluid, mooi licht, rookmachine, helemaal goed. Ik zou geen verbeterpunten kunnen opnoemen! Ik zou hem en jullie zo weer inhuren bij een volgende gelegenheid, en dat zegt alles! Bedankt voor jullie goede zorgen !

Wegens succes verlengd! DJ show + gratis LED sterrendoek: € 375,00

Feestje thuis geven. Dj Basic Show

De DJ Basic Show bestaat uit een ervaren DJ met een verlicht DJ meubel, 2 LED spiegelbollen op een verlichte zuil, 1 x 4 LED spots boven de DJ en een geluidsset geschikt voor feesten tot 100 personen.

“Inclusief gratis fonkelend sterrendoek achter de DJ”

Ik heb interesse in deze actie. Stuur mij een een offerte>

Origineel feestje thuis geven? Hieronder geven we een aantal leuke themafeesten: 

Fout feestje thuis organiseren

Er is bijna niks leuker dan een fout feestje geven, want daar mag alles en niets is te gek! Je hoeft je geen zorgen te maken over je kostuum, want geen enkel kostuum is verkeerd. Op zo’n feest kun je lekker felle kleding dragen, in allerlei combinaties van knalgroen, flitsend rood tot pimpelpaars, allemaal foute kleuren. Het is juist goed wanneer het niet bij elkaar past. En dan kan een foute bril natuurlijk niet ontbreken. Evenmin foute accessoires, zoals kettingen van nep goud en lichtgevende armbandjes. Natuurlijk mogen de foute hits uit de jaren 80 en jaren 90 niet ontbreken. Zoals de Dolly Dots, Doe Maar, Spice Girs, Dune of the Backstreet Boys. Een dance battle between the sexes of een verkiezing meest foute gekleede man en vrouw mogen zeker niet ontbreken!

Jaren 80 feestje geven

Heb je zin om terug te keren naar een tijd dat alles helemaalcool was? Met deze ideeën vooreen jaren 80 feest kun je stijlvol feesten met schoudervullingen, stalen horloges, een enkele zilveren glitterhandschoen en bijbehorende zonnebril. De muziek, de films, de tv-shows, zelfs het speelgoed maakte het een tijd om te onthouden, dus waarom zou je het niet allemaal herbeleven met een feest uit de jaren 80?Felle neon kleuren zijn een must, schoudervullingen, off-the-shoulder sweatshirts, brede riemen en crèmekleurige pakken met half geschoren gezichten zoals op Miami Vice! Als we aan de jaren 80 denken, denken we aan food van grote restaurantketens. Hier zijn een paar voedingsmiddelen en dranken die populair waren in de jaren 80 en waar je gasten dol op zullen zijn: Cola Coca-Cola en Pepsi Rolling Rock Wijn in een doos of wijnkoelers. Bij een jaren 80 feest draaide het allemaal om muziek en je zult het zeker de hele avond en nacht lang willen spelen. Trek je oude albums tevoorschijn en draai de deuntjes van Hall and Oates, The Police, Wham en Phil Collins.

Feestje geven met een DJ

Themafeest disco

De jaren 70 draaiden allemaal om disco! Wanneer je een themafeest disco organiseert, dan maak je een reis in de tijd. Er zijn tal van manieren om plezier te hebben met enkele van de meer memorabele rages uit de jaren 70. Een goed deel van het plezier is om je tijdens de disco party te verkleden in al die funky 70-kleding en trends, zoals afro’s, vrijetijdspakken, bellbottoms, platformschoenen, wide-collared shirts, felle sjaals, funky patronen ….
Vergeet de muziek niet: Donna Summers, The Bee Gees, KC and the sunshine band, The Jacksons en Barry White zijn enkele van de artiesten wiens muziek op de disco party absoluut niet mag ontbreken!

Ibiza party

Echt liefhebbers van het vakantie eillanf Ibiza weten precies wat de sfeer van een Ibiza party inhoud. Ijskoude coctails, lange stranden, palmbomen en de beste zomer hits. Zoals: Fedde Le Grand, Yves Larock, Axwel, Delerium, ida Corr en vele andere swingende Ibiza hits. Dit spetterende feest is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en daarom zeer geschikt als bedrijfsfeest of themafeest.

Een feestje thuis geven? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor boeken van een (thema)feest. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.