DJ's 4 PartyOrganisatie van een personeelsuitje

Interactieve bedrijfsfeesten

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje maar lukt het u niet om door het vele aanbod aan entertainment een juiste keuze te maken? Voor veel mensen is het niet een dagelijkse bezigheid om een DJ of artiest te boeken. Regelmatig spreken wij mensen die het overzicht zijn kwijtgeraakt. Na uren het internet te hebben afgezocht hebben ze toch niet het gewenste resultaat kunnen ontdekken. We begrijpen dat dit behoorlijk frustrerend kan zijn.

Hieronder hebben wij een aantal interessante tips verzameld

5 interessante tips voor de organisatie van een personeelsuitje

Foto dame in feest ourfit

1. Hoe en wat?

Voor u met zoeken naar het juiste uitje begint, bedenk aan welke eisen het personeelsuitje moet voldoen. Wat is het beschikbare budget voor de organisatie van een personeelsuitje. Waar dient het personeelsuitje te worden gehouden? Niet alle locaties zijn hiervoor geschikt. Wil je avondvullend programma? Of alleen tijdens de opening of tijdens het diner.

2. Goedkoop is vaak duurkoop

Prijzen van DJ’s, entertainers en artiesten lopen enorm uiteen. Artiesten die zich voor een super scherpe prijs aanbieden moeten bezuinigen op o.a. apparatuur, instrumentarium, kleding etc. Goede apparatuur en goede instrumenten zijn echter absoluut noodzakelijk om verzekerd te zijn van een kwalitatief goede show. Goedkoop een artiest boeken kan dus een goede optie lijken maar dit leidt zelden tot een groot succes. Baseer uw keuze dus nooit alleen maar op prijs. Maar zorg ervoor dat u een artiest, entertainer of DJ selecteert waarmee de juiste doelstelling kan worden behaald. Als u weet welke artiest u zoekt, kunt u hem of haar steeds vaker ook zelf vinden. Google de naam van de betreffende artiest, zoek op Facebook of Twitter en neem direct persoonlijk contact op. Voordeel daarvan is dat de artiest u zelf kan uitleggen wat zijn of haar bijdrage aan het feest of evenement is. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de prestaties van de artiest of entertainers. Bekijk YouTube films en vraag ook naar de agenda mogelijkheden van de betreffende artiest en ga vooraf een optreden bekijken.

Foto feest van de gasten

3. Populaire DJ’s artiesten zijn meestal snel volgeboekt

Entertainment voor een personeelsuitje, een leuke zanger voor een feestje,- een feest act als topper op uw bedrijfsfeest of jubileum – entertainment en artiesten hebben een bepalende invloed op het slagen van uw feest of evenement. Neem dus uitgebreid de tijd om een keuze te maken. Wacht echter niet tot het laatste moment met het boeken of reserveren van een artiest. Populaire artiesten, DJ’s of bands zijn snel volgeboekt.

4. Leg alle afspraken vooraf vast

Controleer ook of de DJ en of artiest zijn licht- en geluidsinstallatie meeneemt. Of is misschien een lichtshow en een geluidsinstallatie wel aanwezig op de feestlocatie. Zet afspraken zoals de datum, de begin- en eindtijden vast in een boekingsformulier. De meeste entertainment bedrijven werken hier standaard mee. Vergeet niet een handtekening en een akkoord te plaatsen. Dit geldt trouwens ook voor opdracht uitvoerder

5. Rechtstreeks boeken is altijd in uw voordeel

Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van een artiesten- of evenementenbureau is altijd in je voordeel. De meeste aanbieders rekenen geen commissie en zo goed als alles kan één op één vooraf worden besproken. Denk hieraan het huren van de geluids- en lichtapparatuur, verhuur van DJ’s, live artiesten en entertainers. Maar ook eventueel het boeken van disco danseressen, ontvangstdames en partyfotografen.

Foto vinyl draaitafels

Wat kan DJ’s 4 Party voor jullie personeelsuitje betekenen?

Wanneer je bent begonnen met de organisatie van een personeelsuitje dan kunt uitstekend terecht bij DJ’s 4 Party. Boek een complete avond vol met muziek en entertainment. Ook de ontvangstdames, disco danseressen en live artiesten kunnen wij voor je regelen. Schroom niet, neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gerelateerde links:

Personeelsuitje met disco thema: https://www.youtube.com/watch?v=QWZR4SNwfBg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.