DJ's 4 Party

Dit is hét Vinyl Feest!

Singles feestje

 

Organiseer een super bedrijfsfeest, themafeest of verenigingsfeest. Ga mee terug naar de 70’s & 80’s met de walkman, de kubus en weekenden onbezorgd de dansvloer op. Dat gevoel krijg je wanneer je ons swingend Vinyl Feestje boekt. Want naast lekker dansen is er ook aan interactie gedacht.

Maak keuze – Geef aan de DJ – Dans op jouw favoriet

dame met een grammafoon

Onze DJ’s hebben honderden 45 toeren singles bij zich uit de jaren 70’s & 80’s. Van The Village People tot Michael Jackson. Van Abba tot Wham. Van James Brown tot Prince  Alle aanwezigen kunnen door de singletjes bladeren, en ze aan de DJ geven. Die draait ze dan met veel plezier. Interactiever dan dit wordt het niet. Participerend feesten. Herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de honderden singeltjes bladert.

Blader tussen honderden 45 toeren singles terwijl je heerlijke herinneringen ophaalt. Geef je favoriete nummer aan de DJ, en dans de avond weg met je beste vrienden of collega’s.

 

foto van grammafoonplatenWat er ook te vieren is, bij DJ’s 4 Party zijn we voor alles in! Een themafeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verkleedfeest: wat je ook maar kunt verzinnen! Handig is ook dat wij naast onze vinyl dj’s over een enorm netwerk van professionals beschikken die uw feest op de meest funky manier écht uniek maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan partyfotograaf, danseressen en maar ook klassieke verlichte discovloeren. You name it, we have it!

 

Geef extra ‘swing’ aan je feest – Boek een échte discovloer

Tijdens het enige echte singles feestje mag een klassieke disco vloer niet ontbreken. Boek de publieksmagneet van ieder feest. Want zeg nou eerlijk, iedereen wil tocht dansen op een echte Saturday Night Fever disco vloer!

Extra sfeer elementen toevoegen

Doordat wij in de loop der jaren een enorm breed netwerk hebben opgebouwd kunnen wij extra elementen aan je Singles feest geven. Denk aan:

  • Ontvangst dames
  • Disco danseressen
  • Partyfotograaf
  • Optreden van zanger of zangeres.

drive in show met videoclips en danseressen  

Benieuwd naar onze Vinyl Feesten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons

Ja! ik ben geïnteresseerd in een Vinyl Feest >>