Foto van twee deejays

Allround DJ boeken?

Ben je op zoek naar een allround DJ voor een feest? Niet zo maar een allround DJ. Maar een DJ die het publiek in beweging krijgt. De prijs is een belangrijke factor, maar ook kwaliteit en uiteindelijk een geslaagd feest staat hoog op het verlanglijstje. Kiezen voor een premium DJ is kiezen voor een onvergetelijk feest en tevreden gasten die met een goed gevoel weer naar huis gaan

Wat is een Allround DJ?

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar een DJ dan ben je ongetwijfeld de term "allround DJ" tegengekomen. Misschien vraag je je af, wat is een allround DJ? Hier komt de definitie:

Een allround DJ is een persoon die op verschillende soorten feesten kan worden ingezet. Hij of zij is van alle muziekgenres op de hoogte.

Foto feest van de gasten
Foto dansvloer
Foto dansvloer

Waarom DJ's 4 Party

Het doel : een onvergetelijk feest voor alle gasten

Ervaren allround DJ's

DJ's 4 PARTY beschikt alleen over DJ's met veel ervaring. Moeiteloos geven zij dansers en niet-dansers een onvergetelijk feest. In vlot lopende mix komen de beste floorfillers voorbij.

Back up DJ

Mocht de geboekt DJ onverhoopt verhinderd zijn dan hebben wij een back-up DJ beschikbaar. Wel een prettig idee dat jouw feest altijd doorgaat, 

Gave lichtshow

Natuurlijk kun je alleen een allround DJ boeken. Maar de mogelijk bestaat ook om een mooie lichtshow bij te boeken. Denk hierbij aan discospots, lasers en movingheads.

Zij hadden een top feest

Voor Amerongse begrippen ging het publiek snel de dansvloer op

Wij vonden het een zeer geslaagd feest. Wij hadden gekozen voor een 90’s party. Voor Amerongse begrippen ging het publiek snel de dansvloer op, dus dat is een goed teken.

De verlichte dansvloer en de verlichte statafels maakte het helemaal af qua aankleding en sfeer. De communicatie zowel vooraf als op het feest was snel en vriendelijk

Recensie DJ's 4 Party

Rianne 

Amerongen

DJ Berry speelde perfect in op aanvragen

Fantastisch feest gehad (25 jarige bruiloft) mede door de muziekkeuze van Berry. Voorbereiding en muziekkeuze waren prima en Berry speelde perfect in op aanvragen en situatie op de vloer, waardoor we een knalfeest hadden wat voor menigeen wel langer had mogen duren

foto bruidspaar

Monique en Han

Barger Compascum

DJ Edwin is een toffe peer en is er goed in geslaagd om een swingend feest te maken

Ik heb een super leuk en geweldig mooi verjaardagsfeest mogen beleven en ook alle gasten waren heel enthousiast en lieten me weten dat ze erg genoten hebben.

DJ Edwin is een toffe peer en is er goed in geslaagd om er een swingend dansfeest van te maken

review Erna Daarlemans

Erna Daarlemans

Goutum


DJ Shows voor elk soort feest. 

DJ Luxe Shows

€ 500,00

Dit is de basis dj show
 • Ervaren DJ voor 4 uur
 • Verlicht DJ meubel 
 • 2x discobollen 
 • 4x disco spots

DJ LUXE XL Show 

€ 595,00

Foto drive in show
 • Ervaren DJ voor 4 uur
 • Verlicht DJ meubel
 • 2x discobollen
 • 4x discospots
 • 2x movingheads

DJ Disco Show

€ 1.500,00

Foto dansvloer
 • Ervaren DJ voor 4 uur
 • Scherm met beamer
 • 2x discobolllen
 • Verlichte DJ meubel

DJ Gold Show

€1.500,00

Drive in show met verlichte discovloer
 • Ervaren DJ voor 4 uur
 • Scherm met beamer
 • 2x discobollen
 • 2x movingheads
 • LED sterrendoek
 • Verlicht DJ meubel
 • Partyfotograaf

Hoe nu verder.....

1

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat zoveel feestdetails achter.

2

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

3

Laat ons binnen 14 dagen weten of je gebruikt wilt maken van deze offerte. Vervolgens plannen we een telefonisch- of persoonlijk gesprek in.

Allround feesten

Een allround DJ kun je dus boeken voor feesten waar de (meeste) muziekgenres voorbij komen. Enkele voorbeelden:

 • 80's & 90's hits
 • Top 40
 • Latin
 • (Happy) hardcore
 • Reggaeton
 • Hardstyle
 • NL-talige muziek

Op feesten als bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten is de inzetbaarheid van een allround DJ zeker aan te bevelen. Op dit soort feesten zijn vaak verschillende leeftijdsgroepen vertegenwoordigd, waardoor de wens naar verschillende muzieksoorten ook wordt gewaardeerd.

 

Goede allround DJ

Wat is de definitie van een goede allround DJ? Het antwoord hierop is niet zo ingewikkeld. Een top allround DJ draait in de "geest" van een feest. Hij weet zich uitstekend aan te passen aan zijn publiek. Vraagt het publiek eightees hits dan weet hij door ervaring binnen enkele seconden een blok met de echte klassiekers uit te zoeken. Komt er iemand bij hem met de vraag of hij "Hazes" wil draaien dan is deze DJ in staat om vier of vijf hollandse knallers erachter aan te mixen.


De zoektocht op het internet

Hoe vind je nu de beste allround DJ voor jouw feest? Luisteren naar je innerlijke gevoel is punt één. Geeft de DJ de juiste antwoorden? Komt hij vriendelijk over in het voorgesprek? Maakt de deejay of het verhuurbedrijf een prettige indruk? Kijk daarnaast ook naar zijn reviews op de website; zijn deze in grote lijnen positief?

Punt twee is bij een paar allround deejays en of drive-in shows de mogelijkheden en prijzen vergelijken. Jij zoekt een goede en complete service voor een redelijk bedrag? Let dan bij het drive-in show huren ook op het aantal draaiuren, de beschikbare verlichting, de aankleding en het maximale aantal feestgangers.

Een offerte aanvragen kan ook veel duidelijkheid verschaffen en is bij goede bedrijven altijd zonder verplichtingen.


Verschil allround DJ en een drive-in show

Wanneer je op zoek gaat naar een allround DJ dan kun je deze persoon zonder een licht- en geluidsset boeken. Organiseer je het feest op een officiële feestlocatie dat is het mogelijk dat er al een licht en geluid aanwezig is. In dat geval kun je volstaan met het inhuren van alleen een DJ. Wanneer de locatie niet is voorzien van apparatuur, dan is het noodzakelijk om ook een licht- en geluidsset via de deejay bij te boeken. De combinatie van licht, geluid en een deejay noemen ze een drive in show.


 

Wat kost een allround DJ of drive-in show?

Wat je misschien wel is opgevallen is dat de inhuurprijzen van een DJ en of een drive-in show nogal uiteen lopen Net als in de andere branches kan het aanbod qua kwaliteit van elkaar verschillen, waardoor de ene partij veel goedkoper is dan de andere. Ook ervaring van de DJ en de kwaliteit van de apparatuur bepalen de inhuurprijs. Voor een ervaren allround DJ ben je gemiddeld 250 tot 300 euro per avond verschuldigd. Wil je een complete drive-in show boeken dan dien je rekening te houden met een gage van 450 tot 550 euro. Je bent verzekert van een betrouwbare installatie en een top deejay.


Duidelijke (prijs)afspraken

Je hebt de perfecte allround DJ gevonden en nu is het erg belangrijk om heldere afspraken te maken over de onderstaande feestdetails:

 • Speelduur (meestal 4 á 5 uur)
 • Tijdstip van opbouwen
 • Transportkosten
 • Inhuurprijs van de deejay / drive-in show
 • De naam en telefoonnummer van de DJ
 • De kosten voor een extra speeluur

Maak van tevoren duidelijke afspraken over bovenstaande punten. Vaak wordt er gewerkt met een all-inclusive prijs waarbij je van tevoren een vast bedrag afspreekt voor alles. TIP! Houd rekening met eventuele stukjes en speeches tijdens het feest.

De inhuur van een DJ is niet de enige partij waar je afspraken mee moet maken. Als je het feest op een externe locatie geeft, zorg dan dat je afspraken maakt over de volgende punten:

 • De plaats waar de drive-in komt te staan
 • Hoelang van te voren kan er worden opgebouwd
 • Eventueel limiet voor het geluidsniveau

Alle bovengenoemde punten dienen worden vastgelegd in een boekingsformulier. Zowel het deejay verhuurbedrijf als de klant dienen dit formulier te ondertekenen, zodat er achteraf geen vervelende conflicten kunnen ontstaan.


Het ultieme feest

Tijdens besloten feesten is de allround DJ een graag geziene gast. De gasten komen door de aanwezigheid van goede muziek al snel in de juiste mood. De bedoeling van de DJ is alle leeftijdsgroepen een geweldige avond te bezorgen. Zijn muziekkeuze is afgestemd op leeftijd en hits die mensen in beweging krijgen. De muziek wordt perfect in elkaar gemixt en indien nodig gebruikt de DJ de microfoon voor een vleugje entertainment  Ondersteund door een goede geluidsset en een sfeervolle lichtshow ontstaat er een echte "party to remember"

 


Enjoy the party

Tot slot willen we je het volgende nog mee geven. "Geniet van je eigen feest" De voorbereiding vraagt veel tijd en energie. En soms zie je misschien die bekende bomen.........niet meer. Maar wanneer alles is geregeld laat het dan los. And enjoy the party! Want voor je er erg in hebt is het alweer voorbij.


Entertainment

Uiteraard is de aanwezigheid van de booming danshits het belangrijkste om het feest naar hoger niveau te tillen. Maar voor de juiste afwisseling zorgt de allround DJ ook voor korte entertainment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dance battle between the sexes of gezamenlijk de overbekende dance moves op de macarena of de gangnam style uitoefenen. Dit soort entertainment tijdens een feest zorgt gegarandeerd voor het meer sfeer en saamhorigheid.


Bekijk ook deze video's: 

https://www.youtube.com/watch?v=UTIf7VJykd0

https://www.youtube.com/watch?v=L3C0vc4Upg0&t=24s


Meer weten over onze mogelijkheden?

Allround DJ boeken? Wij hopen met bovenstaande informatie je wat meer duidelijkheid te hebben gegeven. Hebben we eventueel je interesse gewekt? Of ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een swingend feest? Wees zo vrij om een offerte aan te vragen of vraag gerust om meer informatie. DJ's 4 PARTY verzorgt al meer dan tien jaar de muziek om alle denkbare feesten. Ook voor een swingend allround feest zijn wij zeker te porren.

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451