Gasten op een verlichte dansvloer

Feestje geven?

Een feestje geven waar nog lang over nagepraat zal worden? Misschien is een feestje met een DJ wel iets voor je. Feesten zonder muziek lopen het gevaar om al snel als saai te worden. Natuurlijk kun je een feestje geven met achtergrond muziek via sportify of je huurt een zanger voor de muziekverzorging. Maar een feest met een DJ is ook een leuke optie, die door de gasten zeer wordt gewaardeerd.


Feesten en socializing gaan goed samen

Vaak hebben feesten met een DJ het etiket te harde muziek en niet met elkaar kunnen praten. Er zijn inderdaad DJ's die de muziek op standje max draaien, waardoor er veel ergenissen onder de aanwezigen ontstaan.


Dit kan natuurlijk ook anders. Boek je een DJ via ons dan kun je het volgende verwachten:

 • de muziek staat niet overdreven hard, er kan ook met elkaar gepraat worden
 • een allround DJ die de dansers muzikaal goed aanvoelen
 • een geluid- en lichtset is inbegrepen
 • verzoeknummers zijn welkom
 • reserve DJ, mocht de geboekte DJ ziek worden
dansers op de dansvloer
Foto van feestgangers
Foto feestgangers

Meest gestelde vragen

Welke muziek draaien jullie?

Wat kost een DJ?

Mag ik een keer komen kijken bij een ander feest

Is er een reserve DJ beschikbaar?

Gebruikt de DJ zijn microfoon?

Hoe laat beginnen jullie met opbouwen?

Testimonials

Zij kunnen het weten....

Foto bruidspaar

“Afgelopen vrijdag ons huwelijksfeest gehad.
De DJ speelde goed in op de stemming van de mensen en welke muziek die hij dan moest draaien. Alle gasten vonden de muziek ook goed vaak gehoord goede dj.
Super bedankt voor de mooie avond"Wilma en Mark

Recensie

“Een geweldige 50ste verjaardag gevierd! Vooraf goed contact gehad en mijn wensen besproken. De DJ heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Nogmaals enorm bedankt!!”

Monique van Esch

DJ KAI

DJ Kai


DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ EDWIN

DJ voor een feest


DJ Edwin uit Assen is al jaren een vaste waarde binnen ons team. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ MILAN

Deejay Milan

 

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ BERRY

DJ voor een feest


DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Hoe nu verder

Wil je een feestje geven met onze DJ? Je kunt onze DJ boeken voor een borrel, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of themafeest. Is je interesse gewekt? Dit is onze werkwijze:

1

Vraag een offerte aan. Geef de datum, soort feest en je eigen informatie duidelijk door.

2

Ontvang vervolgens binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Jouw optionele boeking is voor 14 dagen beschikbaar.

3

Laat ons weten dat je gebruik wilt maken van ons aanbod. Vervolgens ontvang je het boekingsformulier met alle belangrijke feestdetails. Mogelijk plannen we eerst een telefonisch gesprek in om jouw feest door te nemen.

Hebben we interesse gewekt? Vraag nu een offerte op maat

Feestje geven? Een aantal interessante tips

Een feestje organiseren is momenteel razend populair. Niet zo gek want een goed georganiseerd feest brengt de gasten naar een compleet andere wereld. Maar het kan echter een hoop gedoe zijn. Een feest of thema avond vraagt immers om een strakke voorbereiding. En kom maar eens op originele feest ideeën!

Maar de volgende vragen komen automatisch naar boven bij het organiseren van een feest:

 • Geef je het feest binnen of buiten?
 • Hoeveel budget is er beschikbaar?
 • Zijn de gasten wel geïnteresseerd in een dans themafeest?


Waarom wil je een feest geven

Het is belangrijk om te weten waarom je een themafeest wilt geven. Wanneer je het doel weet, kun je gaan kijken naar de invulling. Denk hierbij aan:

 • een feest ter gelegenheid van het behalen van een target
 • een promotiefeest binnen het bedrijf
 • het jaarlijkse bedrijfsuitje
 • teamuitje voor versterken van de teamgeest


Op locatie of thuis

Waar wil je themafeest geven? Wanneer je besluit om bijvoorbeeld voor een partycentrum te kiezen dan zijn meestal alle attributen aanwezig om er een top feest van te maken. Echter wanneer de keuze op een feestje thuis is gevallen, houd dan rekening met inhuur van een lichtshow eventueel aangevuld met verlichte dansvloer.


Wie komen er?

Een feest zonder gasten is ondenkbaar. Wie komen er op het feest? Alleen de collega's, vrienden of ook met aanhang? Het is wel zo handig om dit te weten. Wanneer je bijvoorbeeld een feest geeft om de teamgeest te versterken dan is het misschien beter om de aanhang niet uit te nodigen.


Uitnodiging feest

Het is ontzettend origineel om een uitnodiging aan de collega's of familie/vrienden te versturen. Hierdoor ontstaat zoiets als voorpret en kijkt iedereen steeds meer uit naar dit themafeest. Op www.uitgenodigd.nl kun je leuke creatieve indeën vinden


Ontvangst van de gasten

Wat kun je regelen wanneer de gasten binnenkomen? Leg een rode loper uit, dit maakt al een special gevoel los bij de gasten. Regel daarnaast een butler of ontvangstdames en ontvang de gasten met een glaasje prosecco. Iedereen geniet al van deze speaciale behandeling.


Drankjes en hapjes regelen

Het verzorgen van hapjes en drankjes moet gewoon goed zijn. Of het nu gaat om een themafeest of een andere gelegenheid, een feest valt of staat met goede catering. Ook kun je voor de verzorging van hapjes en drankjes een professioneel bedrijf inschakelen.


Een feest op niveau organiseren?

Wanneer je een chique feest wilt geven, zorg dan voor speciale dranken zoals whiskeys, wijnen of cocktails. Eventueel kun je een cocktail bar inhuren of diverse losse barren met diverse speciale dranken. Een andere tip is het inhuren van zuurstof bar met verschillende aroma's.


Photobooth

Foto's maken op feesten. We doen niets anders meer. Het zal je daarom niet verbazen dat het inhuren van een photobooth heel populair is. Want wat is er leuker om een foto te ontvangen tijdens het feest. Niet een foto van een smartphone maar eentje die is gemaakt met professionele apparatuur. Gebruik attributen zoals zonnebrillen of pruiken om de meest hilarische foto's te maken. Vaak is het mogelijk om de gasten één exemplaar mee te geven en een tweede foto voor een fotoboek te gebruiken.


Goodybag

Het feest nadert zijn einde. Regel in de hal een aantal tafels met goed gevulde goodybags. Maak de goodybag persoonlijk vul deze met leuke kado's zoals bijvoorbeeld een flesje prosecco of een goede kaas. Wees origineel met de uitstraling van de goodybag zodat alle gasten nog lang zullen terugdenken aan dit feest.


Entertainment op je feest

Het inhuren van een top DJ voor een feest wordt steeds populairder. Maar wees waakzaam voor de zogenaamde hobby DJ's. Zij hanteren vaak een lagere inhuurprijs. Maar pas op dat goedkoop geen duurkoop wordt. Wanneer je op zoek bent naar een disco DJ dan geven we je de volgende tips:

 • bekijk eerst of de website een professionele uitstraling heeft
 • lees recensies van andere klanten
 • bekijk video's van vorige feesten


Combinatie DJ optreden met een live artiest

Vind je het inhuren van een DJ niet voldoende? Kies dan voor de combinatie met een live artiest. Denk hierbij aan een saxofonist, zanger, zangeres of een percussionist. De gasten op het feest zullen één van deze combinaties enorm waarderen. Zeker wanneer de DJ of een live artiest ook zorgt interacties en entertainment.


Ideeën voor een themafeest

Er zijn veel muzikale themafeesten te vinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een "back to the 70s 80s & 90s feest" Een lekker avondje los gaan op de no-nonsens muziek uit deze roemruchte periode, inclusief glitter kleding en pruiken. Natuurlijk mag de lichtshow met discospots, lasers en nevel niet ontbreken. Ook een typische saturday-night-fever-dancefloot niet ontbreken.

Een andere tip voor een swingend themafeest is de Ibiza party. Waan je in de zomerse sferen van het vakantie eiland Ibinza, inclusief strnd en palmbomen. De DJ draait de echte Ibiza hits van bijvoorbeeld encore une fois, adagio for strings of sex on the beach.

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451