Foto disco feest


Jaren 70 Party Organiseren?

Ga mee terug naar de tijd van toen

Een jaren 70 party zoals ze er vroeger waren, is dat vandaag de dag nog wel mogelijk? Is een jaren 70 party nog steeds hot? Reken maar van yes! Want de groovie dance moves op “staying alive” of "boogie wonderland" kent iedereen natuurlijk wel. Of ga helemaal los op de discoknaller “think” van Aretha Franklin. Hoewel deze muziek van de vorige eeuw is, gaan alle gasten helemaal los, iedereen houd ervan, zowel jong als oud. 


Disco klassiekers over de speakers

Een avondje jaren 70 party is ouderwets gezellig en sfeervol. Ga mee terug naar de tijd van de wijde broekspijpen en het flower power gevoel. Met de lekkerste disco hits uit de tijd van Avro's TopPop. DJ's 4 PARTY neemt je tijdens dit jaren 70 feest mee naar die goeie ouwe tijd. Met dit concept ben je verzekerd van een succesvol evenement.


70's en 80's Feest van Vinyl

Om de sfeer van de jaren 70 en / of jaren 80 te evenaren draaien onze DJ's de hits van vinyl. Af en toe een beetje kraken maar met de emotie van toen. Bovendien kunnen gasten hun favoriete single uitzoeken. 

foto Vinyl feest


Zoek! - GEEF AAN DE DJ! - FEEST!


Wat is er nu leuker dan dat jouw gasten hun favoriete nummer zelf kunnen uitzoeken? Er staan bakken met honderden vinyl singles uit deze periode ter beschikbaar. Interactief en natuurlijk veel lol, want het roept sowieso goede herinneringen op om oude hoesjes terug te bekijken. Daarnaast wordt het singletje ook nog eens gedraaid door onze DJ!


Er staat van alles tussen: Michael Jackson, Grease, Wham, Earth Wind & Fire, Meatloaf, Golden earring en nog veel meer 70's / 80's hits


foto jaren 70 feest
foto seventies party
Foto disco feest
Foto groep feestgangers

Jouw jaren 70 feest, zonder zorgen

Boek onze jaren 70 party tijdens een bedrijfsfeest, verjaardag of themafeest. Van kleine intieme feesten tot aan de grote evenementen. Natuurlijk kun je het jaren 70 feest ook combineren met de hits uit de jaren 80. Met hits van Madonna, Michael Jackson, Wham! Maar ook de Dolly Dots en Anita Meyer. Alles is mogelijk en de gasten gaan gegarandeerd helemaal uit hun dak!


Waarom DJ's 4 PARTY boeken:

Complete seventies drive in show

De jaren 70 disco party is inclusief een schitterende drive in show vol met disco lampen en eventueel een verlichte dansvloer

Combinatie jaren 70 & jaren 80 hits

Onze jaren 70 party is ook uit te breiden met de disco hits uit de jaren 80. Deze combinatie zorgt voor nog meer jeugd sentiment.

Jaren 70 party van vinyl

 Een jaren 70 feest (en jaren 80) van vinyl. Laat de gasten hun eigen favoriete single uit deze periode uitzoeken.

DJ met live zangeres

Combinatie DJ jaren 70 (en jaren 80) met een live zangeres mogelijk. Onze zangeres heeft een breed scala aan 70's hits beschikbaar

Interesse gewekt?

Wil je een offerte aanvragen voor een jaren 70 party, eventueel met de aanvulling van de jaren 80 hits? Kom dan in contact met ons.

Kom alvast in de disco sfeer - Bekijk deze video

Meest gestelde vragen (FAQ)

1

Is de jaren 70 disco feest ook mogelijk met muziek van nu?

Ja, dat is mogelijk. Uiteraard zullen de seventies en eventueel de eightees het meest gedraaid worden.  Maar voor de afwisseling maakt de DJ ook regelmatig een uitstapje naar de hits van nu. 

2

Zijn er verschillende opstellingen of shows waar wij uit kunnen kiezen?

DJ's 4 PARTY beschikt over meerdere DJ shows.Voor een jaren 70 feest hebben wij meerdere DJ opstellingen. Op iedere locatie. Voor ieder budget. Bekijk ze via deze link.

3

Kunnen mensen ook verzoekjes aanvragen?

Dat kan zeker!  Vraag gerust je favoriete disco klassieker aan. Valt de keuze op een jaren 70 party van vinyl dan kunnen de gasten sowieso hun favoriete single uitzoeken. 

4

Hebben jullie een back-up DJ?

Wanneer je een drive-in show bij ons boekt dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel een geruststellend idee mocht de geboekte DJ door omstandigheden uitvallen,

 

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie over onze jaren 70 party's? Of liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Kom in contact met ons!


ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451