DJ's 4 PartyPersoneelsfeest met een DJ – Lees onze tips

foto seventies party

Wil jij een personeelsfeest met een DJ organiseren? Heb je geen idee waar te beginnen? Via deze blog helpen we je graag verder. Je ontvangt tips over wat je wel en niet moet doen en een handig stappenplan. Dat heeft 3 voordelen:

  1. We helpen je aardig op weg met de organisatie van een personeelsfeest
  2. Collega’s en eventueel hun partners hebben een onvergetelijke avond
  3. Je hebt het zo goed geregeld zodat je het volgende personeelsfeest met een DJ ook mag organiseren

Publiek tijdens een feest

Stappenplan voor een tof personeelsfeest met een DJ

Lees deze samenvatting die kan leiden tot een super tof personeelsfeest met een DJ.  Belangrijk is om het personeelsfeest met een DJ stap voor stap voor te bereiden. Dit zorgt voor structuur en weinig stress. Hier komen de stappen:

Stap 1: Goede voorbereiding is essentieel

Stel een goed team met collega’s samen die met z’n allen de doelen voor het feest bepalen. Uiteraard prik je direct een geschikte datum. Houd hierbij rekening met de schoolvakanties en de nationale feestdagen.

Stap 2: Het budget voor een personeelsfeest met een DJ

De kosten voor een DJ bedrijfsfeest zijn gemiddeld 50 euro per persoon. Dat lijkt misschien hoog. Maar vergeet niet dat de locatie, catering en eventueel live entertainment ook inbegrepen zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen met een schitterende lichtshow.

Foto groep feestgangers

Stap 3: Kies een muzikaal thema

Zin in een thema voor je personeelsfeest met een DJ? Wat vind je van 70s 80s party van vinyl? Laat collega’s hun eigen favoriete 45 toeren singletje uitzoeken. Of misschien is een Ibiza feest een leuke optie. Dit thema is zeer geschikt voor collega’s tussen 25 en 45 jaar.  Andere populaire thema’s zijn: goed fout. back to the 90s en een aprés-ski feest.

Stap 4: Een geschikte feestlocatie

In het bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of toch liever op locatie. Wanneer je besluit het feest binnenshuis te houden dan dient de locatie ook ‘aangekleed’ te worden. Het DJ verhuurbedrijf kan je hiermee helpen. Geef je een feest op een locatie, houd dan rekening met extra hoge kosten.

zangeres bruiloft

Stap 5: DJ optreden plus live artiesten

Natuurlijk is het mogelijk om een onvergetelijk personeelsfeest met alleen een DJ te creëren. Zeker wanneer je een professionele DJ boekt. Maar wil je net iets extra’s aan je bedrijfsfeest geven dan is een live artiest een uitstekende keuze. Gegarandeerd feest! Denk hier bijvoorbeeld aan een zanger(es), saxofonist of een percussionist. Natuurlijk is een combinatie van meerdere live artiesten en een top DJ een aanrader.

Stap 6: Veiligheid bewaren

Naarmate het alcohol meer gaat vloeien worden collega’s wat losser en wilder. Neem daarom de juiste voorzorgmaatregelen. Denk hierbij  aan brandveilige versieringen en de nooddeuren natuurlijk vrijhouden. Maar ook het regelen van taxivervoer of eventueel het regelen van een overnachting voor de colllega’s zijn belangrijke punten.

Na afloop van het feest

Een personeelsfeest met een DJ organiseren is al zwaar genoeg zonder alle opruim werkzaamheden ook nog eens te moeten doen. Zeker als het bedrijfsfeest in de bedrijfskantine wordt gehouden. Onze tip is dan ook om vooraf alvast een team met collega’s samen te stellen die na afloop je willen helpen met het afbreken van de versieringen en het opruimen van het afval.

Tot zover ons stappenplan voor een onvergetelijk personeelsfeest met een DJ. Wil je meer weten over onze onze DJ optredens? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Tip! Bekijk ook deze video: https://www.youtube.com/watch?v=UTIf7VJykd0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.