DJ's 4 PartyALLROUND DJ'S DIE INSPELEN OP DE MUZIKALE WENSEN

VOOR ALLE GASTEN

OFFERTE 06 415 19 557

Na het succes van vorig jaar starten we ook in oktober 2019 met deze belachelijk goede actie. Want boek je in oktober één van onze DJ shows dan ontvang je 25% korting. Je bent dan verzekerd van een professionele geluidsset, prachtige lichtshow en een attente allround DJ

Dit zijn onze complete DJ shows

25% korting drve in show

Boek in oktober 2019 één van onderstaande DJ shows en ontvang 25% korting. Niet in combinatie met een gratis paryfotograaf.

DJ LUXE SHOW

De Luxe Show is een sfeervolle drive in show met aan beide kanten van het DJ meubel een LED spiegelbol op een verlichte zuil. Boven de DJ hangen vier disco LED spots die zowel stilstaand- als bewegend licht creëren. Uiteraard is de basic show ook voorzien van een professionele geluidsset.

De DJ Luxe Show is inclusief:

  • Ervaren allround DJ voor 4 uur
  • Reserve DJ
  • Persoonlijk- of telefonisch gesprek met de DJ

DJ LUXE XL SHOW

De Luxe XL Show is uitgevoerd met een professionele geluidsinstallatie, is voorzien van een verlicht DJ meubel uitgebreid met vier verlichte zuilen. Op de twee voorste zuilen plaatsen we twee movingheads die zorgen voor een sfeervolle en bewegende lichtshow.Op de twee achterste zuilen staan twee LED spiegelbollen. Boven de DJ hangen vier LED spots die zowel knipperend als stilstaand licht creëren. Als “icing on the cake” plaatsen we achter de DJ het fonkelende LED sterrendoek.

De DJ Luxe Show is inclusief:

  • Ervaren allround DJ voor 4 uur
  • Reserve DJ
  • Persoonlijk- of telefonisch gesprek met de DJ

DJ SUBLIME SHOW

De Sublime Show is een echte “eye” catcher en uitgevoerd met een luxe DJ meubel in de kleuren rose en blauw. Daarnaast is de sublime show voorzien van het prachtige fonkelende LED sterrendoek en vier verlichte zuilen. Op twee voorste zuilen plaatsen we twee movingheads die zorgen voor een sfeervolle en bewegende lichtshow.Op de twee achterste zuilen staan twee LED spiegelbollen. Boven de DJ hangen vier LED spots die zowel knipperend als stilstaand licht creëren.  Als extraatje is deze show voorzien van een nevelmachine, mits de feestlocatie akkoord gaat! Tot slot mag een professione geluidsinstallatie van het merk Nexo niet ontbreken.

De DJ Sublime Show is inclusief:

  • Ervaren allround DJ voor 4 uur
  • Reserve DJ
  • Persoonlijk- of telefonisch gesprek met de DJ

NORMALE PRIJS € 650,00 – KORTOBER PRIJS € 513,50

Bekijk onze échte recensies

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je gebruik maken van de KORTOBER actie dan vernemen we dit graag van je. Je ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte.

vraag vrijblijvend een offerte