Dansen met 1,5 meter afstand

Misschien overweeg je om ondanks de corona maatregelen toch een (huwelijks)feest te organiseren. Om je een indruk te geven van hoe dit er in praktijk uitziet kun je deze video bekijken.


De mensen in de video houden keurig afstand en dansen eigenlijk met een grote groep in plaats van koppels.

​Feest geven in corona tijd. Kan dit?

Vanaf 1 juli 2020 is het weer mogelijk om bijeenkomsten en feesten tot 100 personen te geven. Geef je een feest op locatie dan is het personeel niet inbegrepen. 

Wij zijn van mening dat feesten in corona tijd niet de sfeer haalt van feesten in normale tijden. Toch kun je gezellig met vrienden, collega's of familie een gezellig feest geven.


Maak vooraf wel duidelijke afspraken met de aanwezigen. Stel een maximum aantal dansers voor en laat alcohol en andere drankjes niet toe op de dansvoer. 

Tip! Plaats een luchtzuiveraar in de ruimte

Ze zijn te verkrijgen bij onder andere bol.com. De zogenaamde luchtzuiveraars. Vuile luchtdeeltjes worden weggezogen en schonere lucht komt er voor terug. Het betreft hierbij een elektrostatische verzamelstaaf, waar het fijnstof aan hecht. Een actief koolstoffilter zorgt ervoor dat nare geurtjes op een effectieve wijze worden geneutraliseerd. De krachtige UV-lamp in het apparaat doodt bacteriën en virussen. Misschien heeft de feestlocatie wel belangstelling. Overleg eens met de locatie eigenaar.


Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=7JU1oaY2UMs


Link naar product:  https://www.bol.com/nl/p/compacte-uv-luchtreiniger-luchtververser-met-ionisator/9200000073425581/?promo=main_803_VPTY_B3_product_0_&bltgh=gYOhkPIBuoW89q0WWNxPiw.8_uwHdlucfzLrRBHqTOU9GcA_1.2.ProductImage

Onze feesten met een DJ en apparatuur

dit is een foto van een feest
Verjaardag
Bedrijfsfeest