Waanzinnige drive in show voor een feest om van te dromen

Ook voor jouw feest!

All Inclusive

Boek je een drive in show bij DJ's 4 Party dan is een professionele geluidsset en een sfeerlvolle lichtshow geregeld. Het feest kan beginnen!

Eventueel is een drive in show uit te breiden met meerdere extra's. Bijvoorbeeld een LED dansvloer

Allround Drive in DJ

DJ's 4 Party werkt alleen met DJ's die de dansvloer weten vol te houden. Daarnaast spelen zij in op de muzikale wensen van de aanwezigen

Mocht de geboekte drive in DJ uitvallen dan is een reserve DJ beschikbaar

Scherpe Prijzen

Een feest of evenement is al kostbaar genoeg. Wij vragen niet de hoofdprijs voor een optreden. Er is al een drive in show vanaf € 495 beschikbaar

Wij houden niet van verborgen bedragen. Je ontvangt een all inclusive voorstel

Drive in show met een toffe DJ

Een geweldige drive in show huren voor een onvergetelijk feest? Natuurlijk wil je een drive in show met een professionele geluidsset en een sfeervolle lichtshow. Ook de huurprijs is een belangrijke factor. Maar het belangrijkste is een onvergetelijk feest voor alle aanwezigen.

Boek een drive in show voor het behalen van een target binnen je bedrijf of voor de mooiste dag van je leven. Maar een drive in show is ook te boeken voor een verjaardagsfeest of een jubileumfeest.

Een drive in show inzetten voor jouw feest? Dit zijn de meest gestelde vragen

 1. Wat kost een drive in show? De inhuurkosten beginnen bij € 495,- 
 2. Heb ik inspraak op de muziek? In overleg met jou bespreken we de muziekeuze. Het is mogelijk om een lijst aan te leveren. 
 3. Kan een live artiest op jullie apparatuur inpluggen? Dat is mogelijk. Vooraf maken we afspraken een live artiest of zijn technicus

Jij krijgt de beste drive in show van Nederland

Interactieve bedrijfsfeesten

Jij krijgt de beste drive in show van Nederland. Een gewaagde uitspraak, maar wij kunnen dit gegarandeerd waar maken.  Uiteraard met een allround drive in DJ die hun eigen muzieksmaak uitschakelt en perfect inspeelt op de muzikale wensen op de dansvloer. Verzoekjes? Mits in te passen.......you name it, we play it.

Honderden klanten door heel Nederland

Dat DJ's 4 Party een graag geziene klant is op de meest uiteenlopende feesten blijkt wel uit het feit dat wij in de afgelopen 10 jaar op honderden feesten een drive in show mochten verzorgen.


De hits van nu en de beste old school klassiekers denderen over de speakers. Hebben we jou interesse gewekt? Of wil je meer informatie over onze mogelijkheden. Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Recensie klant

Een echte aanrader

Een geweldige 50ste verjaardag gevierd! Vooraf goed contract gehad en mijn wensen besproken. Dj Berry heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Nogmaals enorm bedankt!

Monique van esch // Verjaardagsfeest

foto bruidspaar

De DJ voelde goed aan welke muziek gedraaid moest worden

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Kai als DJ ingehuurd. Kai heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Berry voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Berry verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus ….”

kimberley en rob  //  Bruiloft

Recensie DJ's 4 Party

De verlichte dansvloer maakte het helemaal af

Wij vonden het een zeer geslaagd feest. Wij hadden gekozen voor een 90’s party. Voor Amerongse begrippen ging het publiek snel de dansvloer op, dus dat is een goed teken.

De verlichte dansvloer en de verlichte statafels maakte het helemaal af qua aankleding en sfeer. De communicatie zowel vooraf als op het feest was snel en vriendelijk

Rianne  //  Bedrijfsfeest

Dit is een logo
Dit is een logo
dit is een logo
dit is een logo
Dit is een logo

Dit zijn onze prijzen

BRONZE

Complete drive in show

595,-

 • Ervaren drive in DJ
 • show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Reiskosten inbegrepen

Silver

Complete drive in show met een partyfotograaf

795,-

 • Ervaren drive in DJ
 • show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Partyfotograaf
 • Reiskosten inbegrepen

GOLD

Complete drive in show inclusief verlichte dansvloer

1.295,-

 • Ervaren drive in DJ
 • show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Verlichte dansvloer
 • Reiskosten inbegrepen

Ook zo toe aan een top feest?

Kom in actie. Vraag geheel vrijblijvend om een offerte. Binnen 24 uur ontvang je een reactie terug.

Contact Details

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0)6415 19 557