DJ uit Apeldoorn

Op zoek naar een DJ uit Apeldoorn? Wellicht gaat jouw voorkeur uit naar een DJ die de muziek kan verzorgen op een bruiloft, personeelsfeest, verjaardagsfeest of een themafeest.


Een DJ uit Apeldoorn die de gasten op de dansvloer uitstekend aanvoelt met zijn muziekkeuze. Het volume niet overdreven hard, zodat er ook gesproken kan worden. 


Ook de prijs vind je een belangrijke factor. Niet te duur, niet te goedkoop.Een DJ waarmee je een klikt hebt

Een DJ in de omgeving van Apeldoorn huren voor een themafeest? Stap je binnenkort in het huwelijksbootje of wil je een swingend verjaardagsfeest geven? Op het internet ben je op zoek naar een geschikte DJ, maar het aanbod aan DJ’s is enorm. Hoe vind je de perfecte DJ voor jouw feest?

Lees onze tips:

 • Zijn de recensies van de DJ over het algemeen positief?
 • Ziet de website er verzorgd uit?
 • Staan er video’s van andere feesten op de website?
 • Heeft de betreffende DJ een reserve DJ achter de hand?
 • Kun je een persoonlijk gesprek aanvragen?

Bekijk onze all-inclusive DJ shows! Inclusief een DJ uit Apeldoorn

DJ uit Apeldoorn? - Waarom DJ's 4 Party!

Inclusief licht en geluid

Boek je een DJ uit Apeldoorn via ons dan professionele geluidsset en een sfeervolle lichtshow inbegrepen. Is er al DJ set op de locatie aanwezig? Dan bestaat de mogelijkheid om ook alleen DJ te boeken.

Inclusief attente DJ uit Apeldoorn

Iedere DJ kan plaatjes draaien. De kunst is juist om de gasten aan te voelen, jong en oud muzikaal te kunnen prikkelen. Daarnaast makkelijk verzoekjes kunnen inpassen en zorgen voor korte interacties.

Inclusief reserve DJ

Er is niets vervelender wanneer jullie DJ door omstandigheden plotseling verhinderd is. Wanneer je een DJ uit Apeldoorn bij ons boekt dan is een reserve DJ goed geregeld.

Scherp geprijsd

Er zijn collega bedrijven die zonder schaamte voor een avondje draaien gerust bedragen tussen 800 en 1200 EURO vragen. Bij ons boek je al een DJ show voor 495 EURO.

Dit is een foto van een huwelijksfeest
foto verjaardagsfeest
bruidstaart aansnijden
foto verjaardagsfeest

Zij hadden een geweldig feest

DJ's 4 PARTY heeft voor een mooi feest gezorgd

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt

Daniëlle Reep


Alle was mogelijk en ze dachten in alles mee

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Recensie DJ's 4 Party

J.W. Broekhuis


We kregen veel complimenten over de muziek

Afgelopen zaterdag het 50 jarig Sarah feest gehad van mijn vrouw.
Goed ondersteund door Berry van DJ's4Party.
We kregen ook veel complimenten over de muziek en dansvloer.
Was een zeer geslaagde avond.

feest 50 jaar

Johan van VuurenOnze complete DJ shows

DJ Luxe Show
 • Allround DJ uit Apeldoorn voor 4 uur
 • DJ meubel inclusief afspeel apparatuur
 • Geluidsset voor 200 personen
 • LED 4 bar boven de DJ 
 • 2 discobollen op een verlichte zuil
DJ Luxe XL Show
 • Allround DJ uit Apeldoorn voor 4 uur
 • DJ meubel inclusief afspeel apparatuur
 • Geluidsset voor 200 personen
 • LED 4 bar boven de DJ
 • 2 disco bollen op een verlichte zuil
 • 2 movingheads op verlichte zuil
 • Fonkelend sterrendoek achter DJ
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • List Element
advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 Minute Private Coaching Call

Dit zijn onze attente DJ's

DJ KAI

DJ Kai


DJ Kai uit is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ EDWIN


DJ Edwin is al jaren een vaste waarde binnen ons team. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ MILAN

Deejay Milan

 

DJ Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ BERRY


DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Hoe verloopt een aanvraag procedure

1

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande drukknop. 

2

Ontvang binnen 24 uur een voorstel van ons. (check ook de spambox)

3

​Laat ons binnen 14 dagen weten of je gebruikt wilt maken van ons voorstel. Uiteraard zijn vragen ook welkom

Voor welke gelegenheid kun je een DJ boeken

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor je een DJ kunt inschakelen. Dit zijn de belangrijkste vier:

1

Bruiloft

Je gaat binnenkort trouwen, er moet veel geregeld worden. En daar is de vraag welke bruiloft DJ past bij jullie feest. Dan ga je op zoek naar een DJ voor je bruiloft. Je hebt vast wel eens een bruiloft meegemaakt waar een DJ stond te draaien die jij absoluut niet op jouw feest wilt boeken. Jullie mooiste dag moet worden afgesloten met een spetterend feest. Kijk naast de prijs ook naar ervaring en beleving. Een goede DJ boek je vanaf 400 euro tot 800 euro.

2

Bedrijfsfeest

Bijna alle bedrijven vieren jaarlijks wel één of twee bedrijfsfeesten. Op zo'n feest kun je informeel contact leggen met collega's en natuurlijk samen een gezellige tijd hebben. De vraag is wel waarom je een bedrijfsfeest met een DJ wilt boeken. Organiseer je team buildings feest dan adviseren we om de partners van collega's niet uit te nodigen. Mocht het om een themafeest gaan dan kun je overwegen om de aanhang ook uit te verwelkomen. Een DJ voor een bedrijfsfeest is dan ook zeker aan te raden. Je wilt immers niet hebben dat iedereen al vroeg naar huis gaat omdat het een saai feest is. Een echte DJ draait dan ook goede muziek. Uiteraard kun je van te voren zelf aangeven wat voor muziek je wilt horen, maar de meeste DJ's hebben een goede playlist voor een bedrijfsfeest.

3

Verjaardag

Voor het bereiken van 30, 40 of 50 jaar wordt regelmatig een DJ geboekt. Het feest wordt vaak op locatie georganiseerd of bij mensen thuis in de achtertuin. Alle leeftijdsgroepen zijn vaak vertegenwoordig, van de jongelui tot ooms en tantes. De muziek dient gevarieerd te zijn, zodat het voor iedereen een leuke avond wordt.

Ook voor een verjaardagsfeest zijn verschillende DJ's te boeken. Van de hobby DJ tot de allround DJ met minimaal 10 jaar ervaring.

4

Themafeest

Themafeesten met een DJ zijn populair. Zo weten de gasten waar ze muzikaal gezien aan toe zijn. Een swingende 80's & 90's party of een fout feest zijn populaire thema avonden. Bij DJ's 4 Party kunnen de gasten ook terug naar de 70's en 80's met onze nostalgische vinyl party.  Kies - Geef - Draai! Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.djs4party.nl/singles-feest-vinyl/

Beelden zeggen meer dan woorden bekijk deze video


https://youtu.be/UTIf7VJykd0Een top DJ boeken? Onze dj’s hebben minimaal 5 jaar ervaring en draaien alleen de muziek die de mensen op de dansvloer krijgt.. Je geeft van tevoren duidelijk aan wat er wel op je themafeest, bedrijfsfeest of bruiloft voorbij mag komen en wat niet. Met deze keuze van muziek gaan wij inspelen op de gasten. Ook verzoekjes van de gasten zijn welkom zodat het ook een persoonlijk tintje krijgt.

 

Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen u helpen met het bedenken van de bijpassende muziek. Ook het volume van de muziek is belangrijk. Er moet voor gezorgd worden dat degene die buiten de dansvloer staat, normaal met elkaar kan praten. Juist een ervaren bruiloft dj weet hier mee om te gaan

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451