DJ's 4 PartyDJ bruiloft boeken? – Lees deze 6 tips!

Foto bruidspaar Rob en Kimberley

Op zoektocht naar een geschikte DJ bruiloft? Let op de onderstaande 6 tips voordat je met een DJ in zee gaat. Wellicht helpt het je bij het uitkiezen van de juiste DJ.

#1 Is er een klik met de DJ? Nadat je de website hebt bekeken vraag je vervolgens een offerte aan. Wanneer de offerte goed overkomt, plan dan een gesprek in. Al gauw zul je merken of er een klik is. Begrijpt hij je (muzikale) wensen? Kan hij voor de juiste sfeer zorgen?

#2 Draait de DJ verzoekjes? Vraag tijdens het gesprek of hij verzoekjes accepteert. Wees ervan bewust dat niet alle verzoekjes door hem zal worden gedraaid. Want niet alle verzoeknummers zijn geschikt voor het feest. Belangrijk is dat de beoogde DJ de regie in handen neemt als het gaat om het draaien van verzoeknummers.

#3 Lees recensies van de DJ. Hoe denken andere klanten over zijn optredens. Natuurlijk zijn positieve reacties leuk om te lezen. Maar wanneer de DJ ook minder positieve recensies over zijn optredens plaatst dan geeft dit wel een eerlijker beeld. Want welke DJ je ook kiest, het is niet altijd alleen maar positief.

#4 Is er ook beeldmateriaal van vorige optredens van deze DJ beschikbaar? Bekijk ze dan goed want zo krijg je een goed beeld. Beeldmateriaal (video’s) met het originele geluid eronder geven natuurlijk een nog betere indruk, alsof je als kijker zelf op de dansvloer staat.

#5 Organiseert de beoogde DJ ook demoshows / kijkdagen? Want tijdens een bezoekje aan een kijkdag beleef je de echte sfeer van zijn optreden en van de drive-in show.

#6 De ideale DJ bruiloft boeken? Wees niet te snel. Laat zijn aanbod nog even liggen. Is het gevoel na een paar dagen nog steeds dan kunnen jullie actie ondernemen.

dit is een foto van een bruidspaar

Waarom je een DJ kunt huren voor ieder feest

DJ huren voor een feest? Het mooie is dat je als huurder invloed hebt op veel verschillende factoren op het feest. Er zijn namelijk zoveel verschillende muzieksoorten. Gelukkig komen daar dan ook heel veel verschillende soorten DJ’s bij, en zij staan te popelen om op jouw feestje te komen spelen. Hieronder vind je een kleine impressie welke soort DJ’s je allemaal kunt inhuren:

Waarom is een feest DJ bruiloft populair?

De populariteit van een bruiloft DJ is enorm toegenomen. Deze opkomst kwam ongeveer 15 jaar geleden opgang. Daarvoor waren bands, zangers en zangeressen zeer populair. Waarom zien we steeds vaker een DJ op een feest? Dit heeft onder andere te maken met de populariteit van onze beroemde DJ’s te maken zoals Armin van Buuren. DJ Hardwell en DJ Tiësto. In eens was het enorm populair om een DJ op je feest te boeken.

Natuurlijk heeft de economische crisis van 2009 ook meegespeeld. Het inhuren van een band werd te prijzig waardoor er al gauw een DJ werd geboekt.

DJ’s kunnen ook veel makkelijker inspelen op de wensen van de dansers. Bands hebben hier wat meer moeite mee.

DJ bruiloft inclusief licht en geluid

Kies voor goede apparatuur, want er is niks vervelender dan een feest waar de apparatuur hapert of niet werkt. Via internet is het erg lastig inschatten welke (audio)apparatuur de beste prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Natuurlijk zijn er links en rechts meningen en reviews te lezen, maar die zijn niet zelden gemanipuleerd door fabrikanten en verkopers en dus lang niet altijd betrouwbaar.

Een andere term die vaak gebruikt wordt is drive-in show. Dit is de korte omschrijving van een geluid, licht en een mobiele DJ.

Dit is een foto van een bruidspaar

Goede DJ boeken

De zoektocht naar een goede DJ  is een lastige opgave. Het aanbod via google is de laatste jaren enorm gestegen en het lijkt wel of iedereen met een koptelefoon en een laptop tegenwoordig een DJ is. Maar hoe weet je nu zeker dat je een goede DJ hebt gevonden? Want je wilt een DJ die de sfeer goed aanvoelt en iemand die de dansvloer volhoudt.

Het goed bedoelde neefje

Je hebt vast wel eens een feest meegemaakt waar een neefje van de klant enthousiast zij illegale mp3-tjes afspeelde. De ene stampende hit na de andere kwamen uit zijn speakers. Geen oog voor de dansvloer en alleen geïnteresseerd in zijn eigen muzieksmaak. Het gevolg een feest zonder sfeer en gasten die werkelijk vastegekleefd aan hun stoel zaten.

Goedkope DJ boeken

Om de kosten van de DJ in de hand te houden is de prijs voor het huren van een dj belangrijk. Een beroemde DJ heeft natuurlijk een andere prijstelling dan een bijvoorbeeld een hobby DJ De prijzen voor de verhuur van een DJ zijn vaak inclusief een geluidsset, mooie lichtshow en een DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show huren. Als het licht en geluid al aanwezig is, op de locatie kun je ook alleen een DJ huren. Pas echter op dat goedkoop geen duurkoop wordt, want een feest doe je niet zo één, twee, drie over. Kies ook voor vakmanschap en ervaring.

Feest DJ bruiloft

Feest DJ: voor allerlei verschillende evenementen boeken. Een DJ die alle muziekgenres draait. Of een DJ met saxofonist voor evenementen en bruiloften. De feest diskjockey kan het best geboekt worden wanneer je verschilllende muziekstijlen wenst. De boeking van DJ’s kan met of zonder geluidsset. Maar ook is het mogelijk om een complete drive-in show te boeken.

 

Dit is een foto van een bruidspaar

Hoe maakt de gehuurde DJ jouw huwelijksfeest tot een succes

Het antwoord op deze vraag is aan de ene kant heel lastig te geven maar aan de kant toch ook heel simpel: Mensenkennis, muziekkennis, vakkennis en enthousiasme! De combinatie van ervaring, goede installatie en liefde voor muziek maakt de geboekte DJ tot een echte gangmaker, met uitnodiging en wensen voor meer…
Bij een huwelijksfeest bijvoorbeeld, heeft de geboekte DJ bijzonder veel aandacht voor het bruidspaar en hun familie. Ook de ouders van de bruid en bruidegom worden. indien wenselijk, op en top muzikaal verwend.
Speeches, sketches en de openingsdans zijn speciale momenten! Vooraf aan je huwelijksfeest kan je al veel en alles uitgebreid doorspreken, qua draaiboek en natuurlijk inclusief jullie persoonlijke wensen. Jullie DJ huwelijksfeest zal zeer zeker een swingend en sfeervol verloop hebben.

Een DJ kun je ook voor andere feesten boeken, dit zijn de belangrijkste:

DJ Bedrijsfeest

Bijna alle bedrijven vieren jaarlijks wel één of twee bedrijfsfeesten. Op zo’n feest kun je informeel contact leggen met collega’s en natuurlijk samen een gezellige tijd hebben. De vraag is wel waarom je een bedrijfsfeest met een DJ wilt boeken. Organiseer je team buildings feest dan adviseren we om de partners van collega’s niet uit te nodigen. Mocht het om een themafeest gaan dan kun je overwegen om de aanhang ook uit te verwelkomen. Een DJ voor een bedrijfsfeest is dan ook zeker aan te raden. Je wilt immers niet hebben dat iedereen al vroeg naar huis gaat omdat het een saai feest is. Een echte DJ draait dan ook goede muziek. Uiteraard kun je van te voren zelf aangeven wat voor muziek je wilt horen, maar de meeste DJ’s hebben een goede playlist voor een bedrijfsfeest.

DJ Verjaardagsfeest

Voor het bereiken van 30, 40 of 50 jaar wordt regelmatig een DJ geboekt. Het feest wordt vaak op locatie georganiseerd of bij mensen thuis in de achtertuin. Alle leeftijdsgroepen zijn vaak vertegenwoordig, van de jongelui tot ooms en tantes. De muziek dient gevarieerd te zijn, zodat het voor iedereen een leuke avond wordt.

Ook voor een verjaardagsfeest zijn verschillende DJ’s te boeken. Van de hobby DJ tot de allround DJ met minimaal 10 jaar ervaring.

DJ boeken met een live artiest

Je wilt leuke live muziek op je feest, maar je twijfelt bijvoorbeeld tussen een DJ en ern live band. Een DJ is bij uitstek geschikt voor een swingend avondfeest, maar past minder goed bij een romantisch diner. Een zangeres is bijvoorbeeld meer geschikt voor een huwelijksceremonie of receptie. Maar waarom niet gewoon een optreden van DJ met een zangeres combineren?

Een DJ met een optreden met een zangeres is niet alleen een unieke combinatie, maar ook eentje die in de praktijk zeer goed blijkt te werken. De gasten op een bruiloft variëren vaak sterk in zowel leeftijd als muzieksmaak. Een combinatie van meerdere muzikale stijlen stelt dan ook alle gasten tevreden en is zo de ideale omlijsting van jouw huwelijk.

zangeres rosanne de with

DJ optreden met een zangeres op een bruiloft

Een DJ huren voor een feest met zangeres is voor een bruiloft dé perfecte combinatie. De DJ bied je een scala van verschillende muziekstijlen aan. En de zangeres zorgt voor dat echte live gevoel op je feest en kan meer met haar vocale kwaliteiten de sfeer bepalen.

DJ optreden met een saxofonist

Een DJ boeken inclusief een optreden van een saxofonist is het beste van twee werelden, de elektronische jazz muziek en de spetterende beats van een DJ. Deze cominatie is geschikt voor feesten, bruiloften, bedrijsfeesten, festivals en evenementen

DJ inhuren voor een themafeest

Schoudervullingen, the time of my life in de bioscopen en de nieuwste single van Michael jackson op single: welkom naar de terug naar je jeugd feesten! Wil je samen met je vrienden en familie eens teruggaan naar die goeie ouwe tijd? Geef een themafeest party!

Beenwarmers, schoudervullingen, leggings, zweetbandjes, petticoats én alles in opvallende kleuren. Wat wil je nog meer? In de jaren 80 was alles mogelijk Vraag je gasten dus om zich flink uit te dossen. Plaats op de avond een fotobooth met een mand vol accessoires neer voor de finishing touch (of voor die ene gast die dacht dat hij onder de dresscode uit kon komen). Ook onmisbaar: een flinke bus haarlak en een kam. Omhoog dat haar!

De jaren tachtig waren hét tijdperk van grote artiesten als Madonna, Michael Jackson, Tina Turner, Aerosmith en The Police. Nu kun je natuurlijk een playlist samenstellen met al je helden uit de eighties, maar nóg leuker is het om je oude platenspeler of cassetterecorder tevoorschijn te toveren (als je die nog hebt, natuurlijk). Maar ook een karaoke set met jaren 80 songs zorgt voor leuke taferelen.

Met de jaren tachtig als thema kun je helemaal losgaan met de aankleding van je feest. Allereerst: álles in neonkleuren is goed. Van plastic bekertjes tot slingers. Ook erg leuk is het om filmposters op te hangen van de bekendste films uit die tijd. Denk aan de Titanic, Dirty Dancing of Star Wars. Als je deze films nog hebt (of ze op de kop kunt tikken), kun je ze tijdens het feest ook afspelen. Het liefst niet op je hypermoderne tv, maar gewoon met een beamer op de muur. Heb je nog cassettebandjes of lp’s die je wel wilt opofferen? Hang ze aan de muur! Tot slot kun je voor onvergetelijke foto’s een Pac Man-photobooth inrichten. Mét polaroidcamera, natuurlijk.

Band of DJ?

Band boeken!

Het is geweldig hoe een band de feestgangers enthousiast kan maken en kan zorgen dat zij de dansvloer opgaan. Live optredens brengt altijd een stukje extra sfeer mee, zij hebben namelijk veel contact met de feestgangers. Het grote voordeel is dat je een live optreden meemaken samen met jullie feestgangers. Het grote nadeel is dat bands vaak veel duurder zijn en zij houden meerdere pauzes. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat de DJ de pauzes van een band opvuld.

DJ bruiloft boeken!

Bij mensen leeft nog weleens het idee dat als je een DJ bruiloft boekt, je feest meteen op een disco party lijkt. Dit is al heel lang niet meer het geval! DJ’s zijn tegenwoordig ook entertainers te noemen, voor iedere leefttijdsgroep wordt de perfecte muziekmix gespresenteerd. De nummers zullen precies hetzelfde klinken zoals jij ze kent, wat meezingen natuurlijk aanmoedigt. Het grote voordeel van een DJ is dat deze duizenden nummers in zijn bestand heeft, zodat omschakelen naar een ander genre geen probleem is.

Een DJ huren bij DJ’s 4 Party

Een top DJ bruiloft boeken? Onze dj’s hebben minimaal 5 jaar ervaring en draaien alleen de muziek die de mensen op de dansvloer krijgt. Je geeft van tevoren duidelijk aan wat er wel op je themafeest, bedrijfsfeest of bruiloft voorbij mag komen en wat niet. Met deze keuze van muziek gaan wij inspelen op de gasten. Ook verzoekjes van de gasten zijn welkom zodat het ook een persoonlijk tintje krijgt.

Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen jullie helpen met het bedenken van de bijpassende muziek. Ook het volume van de muziek is belangrijk. Er moet voor gezorgd worden dat degene die buiten de dansvloer staat, normaal met elkaar kan praten. Juist een ervaren bruiloft dj weet hier mee om te gaan

Binnenkort een DJ bruiloft boeken? Dit zijn onze top DJ’s voor een “party to remember”  Een DJ bruiloft is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze ervaren deejays:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte party DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ Edwin

DJ voor feesten in apeldoorn  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Edwin uit Assen treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, beter bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die flitsende shows neerzetten.  Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty’s domineerden ze feestvierend Leek en omgeving. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beez en Lady S!

Dit befaamde duo boek je nu ook samen via DJ’s 4 PARTY. Twee allround DJ’s die voor een swingende bruiloft of spetterend themafeest te boeken zijn.

Fotograaf nodig? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste party pics fotograferen.

 

DJ Berry

Dj Berry huren  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een allround deejay die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien.

Zoals vele dj’s begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in cafe’s waar dance. rock, NL-talig, reaggeton en latin de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd in de jaren 90 de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is gegarandeerd feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

Partyfotograaf of photobooth

Fotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel op bruiloften. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Want het is altijd leuk om je huwelijksfeest te herbeleven. Daarom zie je ook steeds vaker een partyfotograaf en of een photobooth op huwelijksfeesten verschijnen.

Beelden zeggen meer dan woorden

Link

DJ bruiloft boeken? Ontdek wat wij eventueel voor je kunnen betekenen. Vraag direct een offerte aan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.