DJ's 4 Party

Ik wil een goede DJ huren

Binnenkort een feest? Natuurlijk wil je een goede DJ huren. Een feest waar iedereen het naar zijn zin heeft. Goede dansbare muziek, een volle dansvloer en de perfecte sfeer. Of het nu gaat om een 70 80 90 party of een foute party. Je gaat voor het allerbeste en het liefst voor een scherpe prijs.

Een goede DJ huren? Dit zijn onze ervaren deejays:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest Allround DJ

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ Milan

Deejay Milan  Allround DJ

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

 

DJ Edwin

Allround DJ

DJ Edwin uit treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja Allround DJ

Gerard en Sonja, ook bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

 

DJ Berry

DJ Berry voor een feest Allround DJ

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

 

Zij kunnen het weten

 Ruud van den Heiligenberg heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.
 Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
 Anja Drent-Wijnands heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Wij zijn DJ’s 4 PARTY

DJ’s 4 PARTY is dé specialist op het gebied van spetterende dansfeesten en verhuur drive-in shows. Onze deejays, live-artiesten en party fotografen komen wekelijks op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en themafeesten. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de entertainment en verhuur van drive-in shows.

Boek je DJ in Apeldoorn dan ben je verzekert van:

 • Een attente deejay
 • Een complete drive-in show
 • Back-up deejay bij onvoorziene omstandigheden
 • Altijd-feest-grarantie
 • Vooraf een gesprek met de deejay

Goede DJ huren

Goede tips dj huren

Het inhuren van een goede DJ komt steeds vaker voor. Het aanbod op het internet is enorm. Wij kunnen ons voorstellen dat keuze strees bij je om de hoek komt kijken. De vraag is hoe herken je de DJ die bij je pas? Hieronder een paar tups

 • Bekijk de reviews van andere klanten.
 • Bekijk video’s van vorige optredens van deze DJ
 • Vraag om een persoonlijk of telefonisch gesprek met de DJ
 • Hoe staat het met de communicatie rondom jouw?

Meer tips en informatie vind je hier

Verzoeknummers zijn welkom

Onze DJ’s draaien de perfecte muziekmix bestaande uit nummers uit de 70’s tot nu en van pop, dance tot de latin en NL-talig.

Enkele belangrijke feestdetails:

 • Verzoekjes zijn welkom, wanneer ze zijn in te passen
 • Korte entertainment met het publiek
 • Veel muzikale aandacht voor wat er op de dansvloer gebeurd

DJ Band Shows

Veel mensen twijfelen tussen een DJ Apeldoorn of een band op hun feest. Een band heeft een hoger prijskaartje. Maar wanneer je een goede band boekt dan is de muzikale beleving zeer goed. Zeker wanneer de band ook voor interacties met het publiek zorgt en daarnaast ook onderling voor entertainment zorgen.

Een DJ heeft naast de goedkopere prijs ook meer muzikale variatie bij zich. Mocht een bepaald muziek genre niet aanslaan dan kan een attente DJ gemakkelijk om switchen. Ook heeft een DJ geen pauzes, moeiteloos draait hij 4 á 5 uur achter elkaar door. Verzoeknummers zijn ook makkelijk in te passen voor een DJ. “you name it, we play it”

Maar waarom niet combineren? Boek een DJ in combinatie één of meerdere live artiesten. Denk hierbij aan een

 • zanger
 • zangeres
 • saxofonist
 • Percussionist
 • Drummer

Goede DJ huren. Wil je meer informatie? Of direct een offerte aanvragen. Wij kijken uit naar de muzikale verzorging op jouw feest.

contact formulier