DJ's 4 PartyGeef een feest met een top DJ

Muziek voor een verjaardagsfeest? Natuurlijk wil je de beste DJ op je feest. Een DJ die de dansvloer vol krijgt en iemand die begrijpt wat er leeft onder de mensen qua muzikale invulling

Het volume niet te hard, niet te zacht

Aan het begin van de avond staat het volume op standje achtergrond. Een verjaardagsfeest komt nou eenmaal langzaam opgang. Pas wanneer de gasten op de dansvloer komen zal het volume omhoog gaan, maar wel op een niveau dat iedereen nog wel met elkaar kan praten.

Onze werkwijze:

 • vooraf doen wij een uitgebreide sound check, voor- en achterin de zaal
 • de muziek staat op een acceptabel niveau. de glazen blijven heel
 • ook tijdens het feest controles van de DJ zodat muziek niet te opdringerig word

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
Ruud van den Heiligenberg heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

AANBIEDING! Complete drive-in show + gratis partyfotograaf

   

Nieuw! Zeg nou eerlijk. Je boekt een DJ voor een verjaardagsfeest en wat is er nu leuker om achteraf ook kwalitatieve foto’s van het feest te ontvangen. Boek nu tijdelijk bij DJ’s 4 PARTY een DJ met een gratis partyfotograaf. De inhuurprijs voor deze SJ show bedraagt: € 850,00 all-in. Bekijk hier de overige mogelijkheden. Deze aanbieding is inclusief:

 • professionele geluidsset
 • lichtshow met disco spots en movingheads en het sfeervolle LED sterrendoek
 • vier verlichte LED zuilen
 • attente DJ verjaardagsfeest
 • reserve DJ bij onvoorziene omstandigheden
 • ervaren partyfotograaf

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor een verjaardag >

Foto’s van een verjaardagsfeest in de omgeving Breda

50 jaar feest feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar

Muziek voor een verjaardagsfeest – Herken je deze punten?

 • Je wilt een attente DJ boeken die de dansvloer vol krijgt
 • Een DJ die verzoekjes draait.
 • Een DJ die voor de perfecte stemming kan zorgen
 • Een luxe dj show evt. met een verlichte dansvloer
 • Een reserve DJ, mocht de geboekte DJ onverwachts moeten annuleren
 • Vooraf een telefonisch gesprek met de DJ

Beelden zeggen meer dan woorden

Back-up DJ beschikbaar

Wanneer je een DJ show bij ons geboekt hebt dan is de muzikale verzorging geregeld. En bij onvoorziene omstandigheden is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel zo’n gerustellend idee, want het komt steeds vaker bij collega’s voor dat de geboekte DJ afzegt door ziekte en zelfs omdat hij op een ander feest meer inkomsten kan ontvangen.

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Verjaardagsfeest in Groningen

Volle dansvloer – 100% feest

Op zoek naar de beste muziek voor een verjaardagsfeest? De ervaren DJ’s van DJ’s 4 PARTY zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie? Bijvoorbeeld in een café of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en gelui is voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want de gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Veel gestelde vragen

 1. Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd? Antwoord: Binnen 24 uur ontvang je onze offerte. Wanneer je verder met ons ontvang je het definitieve boekingsformulier. Daarnaast nemen wij contact met je op om het uw (thema) feest uitgebreid door te nemen.
 2. Welke muziek draaien jullie? Antwoord: Het publiek bepaald de muziekkeuze van de DJ. Tijdens het gesprek nemen we ook de muziekvoorkeur met u door. De DJ zal op het feest binnen uw kaders bepalen welke nummers het beste op uw feest in passen zijn. Verzoekjes van gasten zijn welkom, mits deze nummers zijn in te passen. Het doel van onze DJ’s om de juiste stemming te creeëren, de dansvloer vol te krijgen maar vooral ook vol te houden.
 3. Praten de DJ’s veel tijdens het feest? Antwoord: Wij vinden dat de muziek belangrijker is dan het gepraat van een DJ. Onze DJ’s gebruiken alleen de microfoon wanneer er iets bijzonders gebeurd zoals het aankondigen van een speciale act maar ook tijdens korte interacties met het publiek. Muziek en entertainment zorgen voor een top feest.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.