DJ's 4 PartyDJ met zangeres optreden

combinatie optreden dj met zangeres

DJ met zangeres boeken voor een themafeest of bruiloft? Een DJ optreden in combinatie met de live impact van een top zangeres. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar extra entertainment op hun feest. De perfecte afwisseling tussen de skills van een DJ en de live sfeer van een artiest. Het publiek zal een dj met zangeres optreden zeker waarderen.

DJ met zangeres via ons

Bij DJ’s 4 PARTY boek je eenvoudig twee top zangeressen. Beiden hebben veel ervaring in DJ met zangeres optredens. Hieronder stellen wij onze zangeressen voor:

zangeres rosanne de withRosanne de With

Rosanne de With is een ervaren zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid. Met diverse talenten biedt zij een breed scala aan muzikale invullingen voor je feest of evenement. Al sinds 2004 treed Rosanne op in verschillende formaties in binnen- en buitenland. Op zoek naar een zangeres voor jullie bruiloft? Rosanne is te boeken voor

 • De ceremonie
 • De inzegening
 • Het aansnijden van de bruidstaart
 • Het diner
 • De feestavond ( in combinatie met een Dj en of een saxofonist)

Bekijk via deze of deze link videobeelden van Rosanne.

Waarom DJ’s 4 Party?

 • Alleen DJ’s met veel draai-uren ervaring
 • Swingende dj met zangeres optredens
 • Luxe drive-in shows met mooie lichtshows en sfeer elementen.
 • Reserve DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ ziek zijn
 • Alle afspraken en feestdetails worden vastgelegd in een boekingsformulier, niets wordt aan het toeval overgelaten
 • Duidelijke communicatie via email, telefoon en social media

Ja! Ik ben geïntereseerd in een DJ optreden met zangeres

 

DJ voor bruiloft – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Bekijk onze facebookpagina voor nog meer echte recensies >>