DJ's 4 PartyTrouwfeest DJ? – Ga voor een écht feest

Trouwfeest DJ? – Ga voor een écht feest

De populariteit van een trouwfeest DJ wordt steeds groter. Op acht van de tien bruiloften is de trouwfeest DJ een vaak geziene gast. Dat is niet zo verwonderlijk, want een ervaren bruiloft dj:

  • heeft alle soorten muziek bij zich. (van haus tot strauss)
  • speelt gemakkelijk in op de muzikale wensen op de dansvloer
  • kent geen pauzes
  • weet de gasten ook te entertainen

Bruiloft dj voor een feestHoe herken je een goede trouwfeest DJ

Het inhuren van DJ voor een bruiloft is populair. Daar zijn we het over eens. Maar hoe herken je een goede DJ trouwfeest? Want het aanbod op internet is enorm. Wij kunnen ons voorstellen dat je het lastig vind om de juiste DJ te vinden. Google maar eens op “bruiloft dj huren” Dan zie je dat het aanbod aan DJ’s enorm is. Hoe herken je de DJ die bij jouw feest past? Hieronder een aantal tips:

  • Lees op de website de reviews van andere bruidsparen
  • Bekijk video’s van vorige optredens
  • Vraag om een persoonlijk gesprek met de geboekte DJ

Waarom stijgt de populariteit?

Waarom is de populariteit van een DJ trouwfeest inhuren enorm toegenomen? Een concreet antwoord op deze vraag is niet te geven. Maar deels heeft deze toename te maken met de populariteit van bekende DJ’s als Armin van Buuren en DJ Tiesto. Ineens was het ‘hot’ om een DJ te huren op een themafeest of bruiloft.

Ook de economische crisis van een paar jaar terug is een belangrijke factor om een DJ te huren. Crisis of geen crisis; feesten blijven altijd doorgaan. Alleen het inhuren van een band werd te prijzig. Het inhuren van een DJ was vele malen goedkoper. Het beeld op feesten veranderde. Steeds vaker trad een DJ op in plaats van een band.

Drive-in show bruiloft

De geboekte DJ neemt ook zijn eigen lichtshow en geluidsinstallatie mee. Tenzij de opdrachtgever of de locatie zelf over apparatuur beschikt. In vaktermen spreken we over een drive- in show. Dus het antwoord op de vraag: “wat is een drive-in show? is het antwoord heel simpel: Een drive-in show is een mobiele disco en bestaat uit een geluidsset, een lichtshow en een DJ.

Trouwfeest DJ EdwinWelke bruiloft muziek

Regelmatig ontvangen wij de vraag welke bruiloft muziek onze DJ’s draaien op een bruiloft. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel. Onze bruiloft DJ’s draaien de muziek jullie gasten op de dansvloer krijgt. Of de muziek die bijdraagt aan een perfecte sfeer. Jong en oud worden muzikaal gezien op hun wenken bediend.

Ervaren DJ trouwfeest

Hoe herken je hem of haar? Een ervaren DJ kijkt regelmatig de zaal in. En niet naar beneden. Tijdens het autorijden vraag je ook niet af hoe de knipperlichten of airco werken. Het leidt tot gevaarlijke situaties op de weg. Je houd de aandacht op de weg en je weet automatisch hoe het bedieningspaneel van je auto werkt.

Met het draaien op trouwfeesten is het niet anders. Oké, het is minder gevaarlijk dan in het verkeer. Maar het is wel een gemiste kans wanneer een DJ niet de dansvloer in de gaten houdt. Weg contact, weg beleving. Want een ervaren DJ observeert zijn publiek. Let de volgende keer maar eens op wanneer je op een feest bent met een DJ. Hij kijkt je regelmatig aan of kijkt rond in de zaal.

Lichaamstaal spreekt

Om de dansvloer vol te houden weet een ervaren DJ trouwfeest al heel snel wanneer hij van genre moet veranderen. Want de aandacht lijkt weg te vloeien bij de gasten. Ze praten meer met elkaar op de dansvloer of staren verveelt voor hun uit.

The music sounds better with us

Ons team bestaat uit enthousiaste en allround dj’s, zanger, zangeres en een saxofonist, die zorgen voor een spetterend feest. Vooraf bespreken wij aan de hand van een boekingsformulier al jullie wensen en geven advies om het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne DJ show met een allround bruiloft DJ tot het leveren van spetterend entertainment.

Back-up DJ

Wat als de DJ door overmacht niet kan optreden? Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze shows. Wij bieden je dan ook garanties. De garantie van altijd een spetterend feest! Zo ben je verzekerd van een show die altijd doorgaat. Mocht het voorkomen dat een dj door overmacht niet kan optreden op jullie huwelijksfeest dan zorgen wij altijd voor een gelijkwaardige vervanger.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een top feest?

Trouwfeest DJ boeken? DJ’s 4 Party verzorgt al meer dan 10 jaar de muziek op honderden bruiloften. Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

Complete drive in show

Boek deze maand  de DJ Wedding Show inclusief gratis partyfotograaf voor € 625,00 inclusief btw. (normaal: € 700,00)

De DJ Wedding Show is inclusief: een professionele geluidsset, verlicht dj meubel. 2 x LED spiegelbollen,  2 x movingheads, 4 x LED discospots, fonkelend sterrendoek achter de DJ, ervaren bruiloft dj en een partyfotograaf.

Meer informatie   Direct een offerte aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.