Op zoek naar een DJ ? Geef een feest om van te dromen

Het komt steeds vaker voor dat mensen op zoek gaan naar een DJ voor hun feest. Niet zo verwonderlijk, want een DJ is niet prijzig en draagt bij aan een swingend feest. Maar de zoektocht naar een goede deejay is niet gemakkelijk, kies daarom voor een professioneel verhuurbedrijf. Want een feest kun je niet snel overdoen. Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen


Ervaren DJ gezocht voor een scherpe prijs


Onze DJ's hebben al veel feesten van muziek mogen voorzien. Iedere DJ kan plaatjes draaien. Een goede DJ heeft oog voor de dansvloer en weet precies zijn publiek te bedienen. Daarnaast maakt hij gebruik van zijn kennis om een feest opgang te houden. Het doel is om iedere aanwezige een top feest te geven.


Wat kost een goede DJ?

De prijzen van onze ervaren DJ ligt tussen 150 en 200 euro per uur, afhankelijk van jouw wensen met betrekking tot de lichtshow. Daarnaast neemt de DJ een geluidsset en een compleet DJ meubel mee. Uiteraard een reserve DJ inbegrepen.


Alles nog even op een rijtje:


Ervaren feest DJ

Boek je DJ bij DJ's 4 Party dan ben je verzekerd van een top deejay. Hij verstaat zijn vak uitstekend.

Altijd een DJ achter de hand

Mocht de geboekte DJ plotseling uitvallen dan is er back up beschikbaar.

Professionele geluidsset

Het geluid is van premium kwaliteit en zal voor alle aanwezigen een lust voor het oor zijn.

Sfeervolle lichtshow

Een sfeervolle lichtshow maakt het plaatje compleet. Inclusief spots en een verlichte dansvloer

Wij zijn DJ's 4 Party

Zijn jullie op zoek naar een attente DJ voor jullie huwelijksfeest of een ander feestje? Hebben jullie heel internet afgezocht naar de juiste DJ? Graag helpen wij jullie verder. Wij zijn een klein team met ervaren DJ’s die minimaal 5 jaar draai-ervaring hebben opgedaan. Inmiddels bestaat één op de drie boekingen uit mond-op-mond-aanvragen. Daar zijn we heel trots op. Lees op deze pagina de ervaringen van onze klanten.

Uiteraard staan wij graag voor jullie klaar om een geschikte deejay te vinden, zodat het feest gegarandeerd onvergetelijk wordt!

Wat andere klanten zeggen:

Recensie DJ's 4 Party

Een echte aanrader....

Een geweldige 50ste verjaardag gevierd! Vooraf goed contract gehad en mijn wensen besproken. Dj Berry heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Nogmaals enorm bedankt!

Monique van Esch  //  Verjaardagsfeest

André en Astrid

De DJ voelde de sfeer goed aan

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Kai als DJ ingehuurd. Kai heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Berry voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Berry verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus ….”

André en Astrid  //  bruiloft

Dit zijn onze complete DJ shows

BRONZE
DJ show voor een feest

DJ met een complete show

595

SILVER
Groot feest met mooie foto's

DJ met een complete show. Extra: partyfotograaf

795

GOLD
Een swingend huwelijksfeest

DJ met complete show. Extra: verlichte dansvloer

1.295

Hebben wij je interesse gewekt?

Hebben wij je interesse gewekt? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

© 2021, DJ's 4 PARTY