DJ's 4 PartyTOFFE QUIZ AVONDEN

Trek meer bezoekers naar uw horeca gelegenheid

Uit onderzoek blijkt.....

Dankzij de quiz avonden weten horeca eigenaren ook op normaliter rustige dagen de tent gevuld te krijgen. Niet voor niets toonden bierbrouwers dan ook al snel interesse om onderzoek te doen naar het effect van de quiz avonden op de bierconsumptie, en daarmee de omzet.

Gemiddeld geeft iedere deelnemer op een avond 13 tot 15 euro uit. Een klein deel daarvan, zo’n 2 á 3 euro, is deelnamegeld. De rest daarvan gaat naar de drankjes. Een team telt doorgaans vijf leden en omdat niemand wil achterblijven, haalt iedereen op de avond een rondje.

Uit de onderzoek blijkt dat de gemiddelde avond 70 bezoekers trekt. Dus reken maar uit, dan kom je op 1000 euro per avond. Organiseer je wekelijks een popquiz, dan kijk je naar een omzet van tegen de 50.000 euro per jaar.

Bron: Buiiness insider

Ons aanbod voor een leuke quiz avond

Popquiz voor maximaal 60 personen

Muziek bingo

Een popquiz is iets anders dan een pupquiz. Tijdens een popquiz worden veel vragen over artiesten groepen gesteld, komen muziekfragmenten voorbij en wordt er bijvoorbeeld een foto- en video ronde georganiseerd.

Meer informatie over onze popquiz >>

Muziek bingo voor maximaal 100 gasten

Disco bingo

Muziek bingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je muziek bingo kaart!

Meer informatie over onze muziek bingo >>

Zullen we eerst kennismaken

Bent u enthousiast geworden? Laten we eerst kennismaken. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.