DJ's 4 PartyDJ huren? Dit zijn onze top DJ’s

DJ huren? Dit zijn onze top DJ’s

Een goede DJ huren voor jouw feest is een lastige zoektocht. Het aanbod op het internet is enorm. Een top DJ huren begint bij jouw eerste indruk wanneer je op de website komt van deze DJ. Goede recensies, mooie foto’s en een aantal video’s van zijn optredens zijn absolute must om voor deze DJ te kiezen. Laat je eerste indruk bepalend zijn en let vooral niet alleen op de huurprijs van deze deejay. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop.

Een DJ huren? Bekijk onze deejays voor een top feest. Onze DJ’s hebben minimaal 5 jaar draai ervaring.

DJ huren: Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ huren: Milan

Deejay Milan Bruiloften  Verjaardagen

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem.

 

DJ huren Ron

  Bruiloften  Verjaardagen

Voor Party DJ Ron is muziek zijn grootste passie. Op z’n zestiende jaar kreeg hij zijn eerste mengpaneel en begon hij muziek te draaien. Hij liet zijn draaikunsten horen bij vrienden, familie en andere feesten.

Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat! Party DJ Ron is een professionele, veelzijdige allround dj.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, ook bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

 

DJ Berry

  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

 

Interessante informatie

Eeb top DJ huren? Hieronder geven we je informatie over hoe je een goede DJ kunt huren. Boek onze DJ’s:

  • voor een bruiloft
  • voor een bedrijfsfeest
  • voor een themafeest 70s/80s/90s/00s)
  • voor een verjaardagsfeest
  • voor een jubileumfeest
  • voor een lounge party
  • voor een receptie (achtergrond muziek)

Ja! ik ben geïntereseerd in jullie diensten. Stuur mij een offerte

DJ huren die goede emoties losmaakt

Uiteraard ben je op zoek naar een goede DJ. Een DJ die de muziek zo mixt dat alle feestgangers los gaan. Ongeacht leeftijd, genre en voorkeuren zal een goede DJ feilloos de feestvreugde te verhogen.
Wat de gelegenheid ook is, de gehuurde DJ laat de feestgangers genieten, dansen, kletsen en de tijd vergeten. Of het nu gaat om een verjaardag, een reünie, een bedrijfsfeest of een speciaal DJ themafeest: Op jouw feest is de dansvloer gevuld!

DJ GerardHoe maakt onze DJ jouw feest tot een succes

Het antwoord op deze vraag is complex, maar toch ook simpel: Mensenkennis, muziekkennis, techniek en enthousiasme! De combinatie van ervaring, goede apparatuur en liefde voor muziek maakt de gehuurde DJ Nijmegen tot een echte gangmaker, met uitnodiging voor meer…
Bij een bruiloftsfeest bijvoorbeeld, heeft de gehuurde DJ bijzonder veel aandacht voor het gelukkige paar en de naaste familie. Ook de ouders van bruid en bruidegom worden op en top muzikaal verwend.
Toespraakjes en de eerste dans dat zijn unieke momenten! Vooraf kan je al veel en uitgebreid doorspreken, qua draaiboek en natuurlijk inclusief jullie persoonlijke wensen. Jullie DJ Nijmegen voor een bruiloft zal zeer zeker een spetterend verloop hebben.

Het volume……niet te hard

Natuurlijk is het belangrijk dat mensen ook een gesprek met elkaar kunnen voeren. Het volume zal, zeker aan het het begin van het feest, op een acceptabel niveau staan. Bij een DJ verjaardagsfeest of een DJ bedrijfsfeest is het opstellen van de apparatuur goed geregeld. Zodat de gasten zelf hun favoriete plekje kunnen kiezen binnen de locatie.
Lekker kletsen en praten, zonder te hoeven schreeuwen, hoort natuurlijk ook bij een feest. Niet iedereen wil of kan non stop dansen, hoewel…
Op de dansvloer zelf, is er uiteraard een mooi volume voor de muziek. Een professionele opstelling van het licht en het geluid, kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben daar immers een ruime ervaring mee.

DJ SonjaBijzondere themafeesten maak je compleet met een DJ

Wat is het geheim van een goede DJ huren voor bijvoorbeeld een DJ Themafeest? De voorbereidingen zijn gedaan, de uitnodigingen de deur uit. Jij en jouw gasten verheugen zich op de avond.
Mensen gaan naar een feest om te dansen, voor de gezelligheid en om alles eventjes te vergeten. Dit weet de DJ heel goed en daar speelt hij of zij professioneel op in. Muziek maakt de sfeer en een goede DJ zal non stop zorgen voor een amicale stemming en naadloos kunnen wisselen van genre.
Ook als jouw party een korte onderbreking heeft, voor bijvoorbeeld een lekkere cocktail of snack, zal de gehuurde DJ de gasten heel snel opnieuw naar een hoogtepunt voeren. Wat jouw thema ook is: er is altijd bijpassende muziek en de gehuurde DJ neemt ruim voldoende nummers mee, om iedereen uit zijn dak te laten gaan.

Op een DJ bedrijfsfeest maak je bijzondere dingen mee

Wat is er leuker dan jouw collega’s eens helemaal los zien gaan op de dansvloer? Mensen van wie je misschien gedacht had dat ze een beetje verlegen waren, worden zowaar de ster van de avond. Want muziek maakt emotie los bij mensen. Zeker wanneer de DJ goed weet in te spelen op de muzikale wensen van zijn publiek. Een goede DJ maakt dit zeker los. Muziek is universeel en als de sfeer eenmaal goed is, houd de gehuurde DJ dat vast tot het einde van de avond. Van hoog tot laag komen de voetjes van de vloer en als het echt gezellig wordt dans jij zelf toch ook mee?

DJ Nijmegen inclusief een discovloerDisco vloer voor het echte dans gevoel

DJ Nijmegen huren voor een spetterend themafeest. Of voor een bedrijfsfeest. Natuurlijk mag een saturday night fever dansvloer niet ontbreken. Deze sfeervolle toevoeging is de “publieksmagneet” op ieder feest en zorgt ervoor dat de aanwezigen eerder de weg naar de dansvloer weten te vinden. Bij DJ´s 4 PARTY boek je altijd de nieuwste disco vloeren inclusief mooie visuals en ook een logo of teksten projecteren behoren tot de mogelijkheden. Wanneer je besluit een verlichte dansvloer te boeken dat is het zeker dat de aanwezigen na afloop met een goede indruk weer naar huis gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een themafeest, bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Wees geen vreemde voor ons en dien vandaag nog een verzoek in voor een vrijblijvende offerte. Je kunt ervan uitgaan dat je binnen vier en twintig uur een reactie van ons ontvangt.

 “DJ’s 4 PARTY : Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.