Dansen en feesten

DJ inhuren voor een top feest? Geef een feest om nooit te vergeten

DJ inhuren? Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: een feest met collega's, familie of vrienden. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend feest met een allround DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele DJ show verzorgen we de complete muzikale invulling voor een feest om nooit te vergeten. Van de opbouw, tot het dansen en the final countdown. Zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

 • Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt
 • Partyfotograaf of videograaf
 • Gratis annuleren of omboek service
 • Luxe drive-in show met flitsende licht- en geluidsinstallatie
 • Altijd een reserve DJ paraat
 • Verzoekjes zijn welkom, lever een sportify link bij ons in
 • Heldere en snelle communicatie via email, telefoon en sociale mediaProef alvast de sfeer:

Keuze stress bij het uitzoeken?

Een top DJ inhuren? We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht bent kwijt geraakt met zoveel aanbod op het internet. Hieronder de speerpunten wanneer je met ons een samenwerking aangaat:

 • Ervaren Dj die perfect inspeelt op de muzikale wensen op jouw feest.
 • Reserve DJ, mocht de geboekte DJ plotseling verhinderd zijn.
 • Kennismakingsgesprek met de DJ om het feest door te nemen.
 • Representatieve DJ shows met een lichtshow en een geluidsset.
 • Gratis een feest door omstandigheden annuleren of verplaatsen
 • Verzoekjes zijn welkom, geef ons een lijst met jullie muzikale voorkeur
 • Het volume staat niet extreem hard. Er kan ook ook gewoon gepraat worden


DJ inhuren, met partyfotograaf

Een super tof feest laat je natuurlijk voor eeuwig vastleggen op de gevoelige plaat door een fotograaf. In de meeste gevallen neemt een familielid of een goede vriend deze taak op zich. Maar wat als je hier niemand mee wilt belasten? Wie maakt dan die haarscherpe foto’s op het feest? Precies: de partyfotograaf van DJ’s 4 Party. Vraag gerust om meer informatie.

Feesten en partijen
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Complete DJ shows voor een top feest

Onze complete DJ show zjjn altijd inclusief een ervaren DJ, professionele geluidsset en een sfeervolle lichtshow. Maar wil je flink uitpakken dan is een lasershow, verlichte dansvloer, verlichte zuilen, nevelmachine of het fonkelende sterrendoek eenvoudig bij te boeken. Geef in je aanvraag aan of je gebruik wilt maken van de extra sfeer elementen.

DJ Bronze show
 

DJ show met een kleine lichtshow

 
Dit is de basis dj show
DJ Gold Show

DJ show met een luxe DJ booth en grote lichtshow

een dj met licht en geluid

Bekijk de DJ Gold Show


DJ op je feest boeken, hoe werkt dat?

1. Vrijblijvende offerte aanvragen

Zin in een knalfeest op je bruiloft met een professionele DJ show en gratis partyfotograaf? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

2. Binnen 24 uur antwoord

Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin laten we je zien wat er mogelijk is, en wat het kost.

3. Vastleggen

Klinkt ons voorstel je als dampende muziek in de oren? Laat ons dit dan binnen veertien dagen weten! We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie persoonlijke DJ. Dit kan telefonisch, maar ook bij jullie thuis!

Ook een feest om nooit te vergeten? Vraag gerust om een vrijblijvende offerte voor jouw DJ!

Ook interessant om te weten

Op zoek naar een DJ voor je feest? Op bijna alle denkbare feesten is een allround DJ inzetbaar. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke factor, deze is vaak goedkoper dan de prijs van een band. Alles is mogelijk met het inhuren van een DJ. Wil je een avond 80’s & 90’s? Geen probleem. Of meezingen met de hollandse hits? Kan geregeld worden.

Goedkope DJ huren ja of nee?

De laatste tijd duiken er steeds DJ’s op die voor 150 euro een avondje komen draaien. Allemaal leuk en aardig. maar er hangt ook een groot risico aan. Want iedere persoon met een laptop noemt zichzelf tegenwoordig een DJ. Maar met het inspelen op de muzikale wensen van het publiek maakt een DJ een top allround DJ. Deze vind je zelden in de prijsklasse 150 – 200 euro.

Wij zoeken een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt.

Wij zoeken een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt. Dat begrijpen wij volkomen. Om dat te realiseren is het ook verstandig om als bruidspaar, jarige, jubilaris ook regelmatig op- of rond de dansvloer te staan. Want of je het nou leuk vind of niet; je gasten houden je nu eenmaal nauwlettend in de gaten. Uiteraard speelt de muziekkeuze van de DJ ook een belangrijke factor om zoveel mensen op de dansvloer te krijgen.

Foto's Bruiloft Debby en Thijs
Foto's Bruiloft Debby en Thijs


Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt.

Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt. Het af- en aankondigen van nummers is niet meer van deze tijd. Maar een goede DJ gebruikt ook af en toe de microfoon om de gasten ‘op stoom’ te krijgen of voor kleine entertainment dingetjes. De muziek moet het uiteraard doen maar wanneer een feest niet op gang komt dan kan de microfoon rustig worden ingezet.

De muziek niet te hard, zeker niet aan het begin

Regelmatig horen wij opmerkingen van klanten dat zij op vorige feesten de muziek veel te hard vonden staan. Ons advies luidt:  maak hierover vooraf duidelijk afspraken met de DJ. Mocht u onze DJ boeken dat is het volume sowieso goed geregeld. Wij weten dat er vooral in het begin van de avond ook gekletst mag worden. Later kan de het volume omhoog wanneer er meer dansers zijn.

Wat kunnen wij voor je betekenen

We kunnen natuurlijk roepen dat we de beste DJ’s hebben en dat we ook super betaalbaar zijn. Dat is ook wel zo, maar dat is niet het belangrijkste. Misschien een beetje overdreven (dat moet je ons niet kwalijk nemen) maar onze DJ’s kruipen werkelijk in de “geest van je feest” Hun eigen muzieksmaak wordt uitgeschakeld en er komt alleen muziek voorbij waar jouw feest om vraagt. Voor meer informatie of een offerte kunt je op de onderstaande link klikken.


DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557