DJ's 4 PartyDJ Personeelsfeest – Check onze arragementen

All-inclusice bedrijfsfeesten

 

All inclusive feesten

 

Combineer een DJ personeelsfeest met één van onze interactieve arrangementen. Met het interactieve bedrijfsfeest van DJ’s 4 PARTY haal je een betaalbaar en een swingend feest in huis. Deze feestavond is inclusief top entertainment, middels een allround DJ. Start het bedrijfsfeest met een super gezellige disco bingo en voeg als extraatje een zanger, zangeres of percussionist toe. Gegarandeerd wordt je bedrijfsfeest een echte “party to remember”

OVER DJ’S 4 PARTY

Voor een DJ personeelsfeest hebben wij je veel te bieden. DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende themafeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die u graag helpen om uw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

INCLUSIEF PARTYFOTOGRAAFPartyfotograaf

Wat is er nou leuker om achteraf kwailitatief hoogstaande foto’s van het themafeest te ontvangen? Boek je een swingend themafeest bij DJ’s 4 PARTY dan is de inhuur van een ervaren partyfotograaf inbegrepen.

DISCO BINGO

Ontdek onze swingende interacties. Start de avond met een swingende disco bingo. Dat betekent bingo spelen zoals je vast wel kent maar in plaats van nummers staan er titels van bekende popsongs op de bingo kaart. Alle thema’s zijn mogelijk: meezingen en bingo spelen met de hollandse hits. maar ook het thema 80’s & 90’s of de zomerhits zijn echte aanraders.

Optredens live artiestenOptreden dj met zanger,zangeres

Een DJ gecombineerd met de impact van een live artiest. Gedurende het optreden van de DJ zingt de live artiest in korte sessies mee met de DJ. Een gangmaker voor ieder bedrijfsfeest!  De muziekstijl stemmen wij zoveel mogelijk af met je persoonlijke voorkeur. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top-live artiest, professionele DJ.

Ontvangst dames

Zo ontzettend gezellig, deze vrolijke  entertainment girls. Zij ontvangen uw gasten, presenteren en openen het feest, nemen uw gasten mee de dansvloer op. Tussendoor schieten ze ook nog eens leuke foto’s met de collega’s, kortom een fantastische toevoeging als entertainment voor een bedrijfsfeest.

Ja! Stuur mij een offerte voor een interactief DJ personeelsfeest>

10 meest gestelde vragen DJ voor een bedrijfsfeest

1) Wat is de muziekkeuze van de deejay?

Ik wil een dj personeelsfeest huren. Wat is zijn muziekkeuze? Een goeie vraag! Want er zijn dj’s die hun eigen muzieksmaak belangrijker vinden dan de smaak van het publiek. Deze categorie dj’s kijken niet of nauwelijks naar de muzikale wensen. Een ervaren DJ bedrijfsfeest ‘leest’ de dansvloer. Hij speelt in op de smaak van zijn publiek. Verzoekjes zijn welkom alleen wanneer deze in de stijl van het feest passen. Een goede DJ zal voorafgaand aan het feest ook contact over de muzikale invulling hebben met zijn opdrachtgever.

DJ Bedrijfsfeest voor een swingende party in Nederland

2) Welke draaistijl hanteert de Dj personeelsfeest?

Wat hiermee bedoeld wordt is of de DJ personeelsfeest de nummers helemaal uitdraait of juist de snelheid erin houdt door de nummers in elkaar over te mixen. Er zijn feesten die zich prima lenen voor snelheid en een kortere afspeeltijd van de nummers. Denk hierbij aan een techno party, hiphop of bijvoorbeeld op een hardstyle feest. Maar tijdens een allround feest waar disco, pop, rock, latin, soul of top 4o muziek wordt gedraaid gaat de voorkeur uit naar de nummers helemaal uitdraaien. Zonder dat er irritante stiltes vallen.

3) Kunnen wij de Dj personeelsfeest tijdens een ander feest bekijken?

Je wilt uiteraard een ervaren DJ personeelsfeest huren. Goede dj’s hebben wekelijks boekingen zijn agenda. De meeste dj verhuurbedrijven vinden het geen probleem om geïnteresseerden toe te laten op een ander feest. In de regel gebeurd dit altijd in overleg met de klant die dit feest heeft georganiseerd. Het is een goede zaak dat potentiële klanten eerst een ander optreden bekijken voordat zij daadwerkelijk een DJ boeken. Wanr de kans is heel klein dat je een minder ervaren DJ vastlegt. Wij raden een demo bezichtiging dan ook ten zeerste aan.

DJ bedrijfsfeest voor spetterende party in Nederland
4) Staat de deejay ook open voor verzoeknummers?

Zoals eerder vermeld staat een goede DJ open voor verzoeknummers. Deze nummers dienen wel “in de geest” van het feest te passen. Stel een DJ de muziek verzorgd op een latin party dan is het niet de bedoeling dat hij of zij rocknummers draait. Vooral aanstaande bruidsparen hebben vaak nummers die een bepaalde betekenis hebben, deze zullen dan ook zeker op hun bruiloft voorbij komen. Maar ook op een bedrijfsfeest zullen er altijd collega’s zijn die een muzikale herinnering aan een bepaald nummer hebben en deze dan ook graag willen horen. Natuurlijk dienen de nummers wel dansbaar te zijn.

5) Heeft de beoogde deejay veel boekingen?

Ik wil een  DJ bedrijfsfeest huren met veel boekingen. Is dat mogelijk? Weer een goede vraag. Want zo kom je er makkelijk achter of de DJ bedrijfsfeest veel ervaring heeft opgedaan. Je zult begrijpen dat een DJ die wekelijks draait gemakkelijker je bedrijfsfeest opgang krijgt dan een (hobby) DJ die zo af en toe een boeking heeft. Ook wanneer een feest plotseling “stil valt” dan weet een veel geboekte DJ veel beter de juiste muzikale omschakeling te vinden.

DJ bedrijfsfeest in heel Nederland voor themafeesten.
6) Neemt de DJ ook een geluidsset mee?

Op de meeste feesten zal de DJ ook geluidsapparatuur mee. Bovendien beschikt een professioneel verhuur bedrijf ook over de kwalitatieve apparatuur. Je wilt er niet aan denken dat het geluid op je bedrijfsfeest plotseling uitvalt. Vraag gerust aan het verhuurbedrijf om wat merken. Goede merken zijn: RCF, Nexo, JBL, QSC, EV, Pioneer.

Mocht de feestlocatie over een goede geluidsinstallatie beschikken dan is het ook mogelijk dat de DJ bedrijfsfeest op de apparatuur van de locatie “inprikt”

7) Heeft de DJ ook disco verlichting bij zich?

Ook op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Wanneer je een DJ boekt dan neemt deze ook disco verlichting mee. Want een feest zonder verlichting is als fotograaf zonder camera. Sfeervolle verlichting maken het feest en tilt het feest naar een hoger niveau. Voorbeelden van (disco) verlichting: LEDspotsmovingheadsscansLEd effecten etc.

Maar ook hier geldt dat wanneer de feestlocatie over een lichtshow beschikt deze ook ingezet kan worden.

DJ voor een bedrijfsfeest in heel Nederland. Ook voor 80s en 90s party's
8) Neemt de deejay ook een extra microfoon mee?

De meeste bedrijfsfeesten beginnen vaak met een openingswoord van de directeur of van de afdelingsmanager. Hij of zij geeft na zijn officiële speech het startschot voor een spetterend (thema) feest. Dus zorg ervoor dat de DJ bedrijfsfeest een extra microfoon meeneemt. Ook feestlocaties beschikken vaak over een (draadloze) microfoon, informeer hier vooraf na.

9) Draagt de DJ gepaste kleding?

Voor de wat exclusievere feesten hoort ook een DJ die er formeel uitziet. Maar er zijn ook bedrijfsfeesten waar juist een casual geklede DJ gewaardeerd wordt. Overleg vooraf met de DJ wat je wensen zijn op kledingstijl gebied. Want stel dat je een sjiek feest organiseert dan wil je geen DJ die in een versleten jeans met een wit t-shirt en een stel sportschoenen komt opdraven.

10) Hebben jullie een back-up DJ?

Een deejay is ook maar een mens. Er kan altijd iets gebeuren waardoor hij plotseling niet kan optreden. In deze situatie is het altijd prettig om te weten dat het verhuurbedrijf een reserve DJ bedrijfsfeest achter de hand heeft. Hobby dj’s hebben vaak geen reserve DJ paraat. Het komt dan ook vaak voor dat wij telefoontjes krijgen van klanten die last minute nog op zoek zijn een geschikte DJ. Houd hier rekening mee wanneer je in zee gaat met een DJ verhuurbedrijf.

Een top DJ bedrijfsfeest huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor het inhuren van een DJ? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons

 

contact formulier