Silent Disco - Corona proof feesten

De perfecte aanvulling op uw evenement, maar uiteraard ook geschikt als op zichzelf staand themafeest. De zenders van onze 2 kanaals verlichte koptelefoons sluit u gemakkelijk aan op iedere geluidsbron. Boek daarnaast één of twee ervaren DJ’s en het feest kan beginnen.


Wat is silent disco?

Silent Disco is vrij nieuw en mensen vragen zich regelmatig af hoe het werkt. Het concept Silent Disco werkt heel eenvoudig. Iedere aanwezige ontvangt een LED verlichte hoofdtelefoon en maakt via een draadloze zender contact met de muziek van één of twee DJ’s. Ieder muzikaal thema is vooraf bespreekbaar, van echte disco tot een hollandse avond.


Silent Disco erg populair tijdens de corona crisis

Silent Disco is mateloos populair in corona tijd. Niet zo verwonderlijk want de anderhalve meter regel wordt gemakkelijker gehandhaafd. De Silent Disco – ook wel headphone party genoemd – is plat gezegd een feestje met koptelefoons. Je ziet deze feestvariant op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en diverse themafeesten.


Alle informatie over silent disco

Voor deze disco heb je geen stroomaansluiting nodig. Je kunt je feest op elke plek houden die je maar kunt bedenken (mits je geen DJ-gear hebt om aan te sluiten). De koptelefoons hebben een ingebouwde batterij die ruim 8 uur meegaat. Bij de zender kunt u ook een batterypack krijgen. Dit betekent dat u het ook op een afgelegen plek (bos, weiland, strand) of zelfs wandelend kunt houden. Naast feesten is dit ook bijzonder geschikt om rondleidingen en city tours te geven.

Wanneer je silent disco huurt, heb je geen zorgen over geluidsoverlast. Dit is voor veel klanten fijn, want zo kan het feest langer doorgaan!
Dit voordeel geldt niet alleen voor particulieren, maar ook organisatoren en promoters van feesten. Zij hebben vaak een vergunning en strikte regels waar ze rekening mee dienen te houden.

Elke bezoeker kan zelf het volume van zijn of haar koptelefoon bepalen. Hierdoor hoef je niet over de muziek heen te schreeuwen en heb je geen suizende oren na afloop.

Door middel van een simpel knopje kunnen bezoekers naar een ander (muziek)spoor overschakelen (mits u deze verschaft met een extra zender). Elke koptelefoon heeft ingebouwde LED’s waarmee je kunt zien naar welk kanaal eenieder luistert. Door diverse muziekgenres over de verschillende kanalen te spelen wordt het feest een stuk dynamischer. Gasten zullen de keuzemogelijkheid waarderen en de dansvloer niet meer verlaten!

Onze tip: huur er altijd een tweede of derde zender bij. Op het kanaal dat over is, kunt u ontspannende muziek draaien voor mensen die even uit het feestgedruis willen. Dit kan een eigen playlist zijn of lounge- / achtergrondmuziek van internet.
Op de wijze blijven bezoekers wel muziek horen en blijven ze betrokken bij het feest. De kosten zijn minimaal en het levert een hoop plezier op!


Interesse gewekt? Vraag om een vrijblijvende offerte!

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451