DJ's 4 PartyPersoneelsfeest met een top DJ!

Op zoek naar een personeelsfeest met een DJ? Speciaal voor themafeesten waar het dak vanaf gaat? Onze themafeesten zorgen voor dat echte disco gevoel. DJ’s 4 PARTY neemt je mee terug naar de swingende jaren 70/80/90/00 met herkenbare hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

All inclusieve themafeesten

Onze themafeesten zijn inclusief vele extra elementen. Naast een DJ zorgen twee dames voor de ontvangst van alle gasten inclusief een drankje. Bij binnenkomst zijn de eerste klanken al te horen en kan er eventueel al worden gedanst op onze verlichte discovloer. Na even bijkletsen of een heerlijk buffet kunnen de voetjes van de vloer. Onze gogo danseressen helpen mee om iedereen op de dansvloer te krijgen. Natuurlijk mogen videoclips of een bedrijfspresentatie niet ontbreken op onze grote plasmaschermen.

Nog even alles op een rijtje:

  • ervaren DJ voor 4,5 uur
  • professionele dj show inclusief 2 plasmaschermen
  • verlichte dansvloer met mooie visuals
  • partyfotograaf voor 4,5 uur
  • 2 ontvangst dames
  • 2 of 4 gogo danseressen

Personeelsfeest met een DJ

Voor een personeelsfeest met een DJ hebben wij je veel te bieden. DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende themafeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die u graag helpen om uw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Ja! ik ben geïnteresseerd in een DJ voor een bedrijfsfeest>>

Themafeesten doen het altijd goed

Je kunt kiezen uit verschillende themafeesten. Belangrijk is om te peilen welk thema bij de collega’s van je bedrijf passen. 80’s & 90’s of foute thema’s doen het vaak goed bij een breder publiek. Maar bijvoorbeeld een 90’s & 00’s of Ibiza thema zijn weer geschikt voor een jonger publiek. Indien wenselijk helpen wij u graag met het bepalen van een thema. Bovendien hebben we voorafgaand aan het personeelsfeest telefonisch contact over de (muzikale) invulling. Indien wenselijk kunnen we ook een persoonlijk gesprek inplannen.

 

Voor ieder personeelsfeest een DJ show op maat

De publieksmagneet op ieder themafeest

“The icing on the cake” en een echte publieksmagneet. Boek een themafeest met een schitterende verlichte discovloer. Deze super dansvloer heeft 64 verschillende programma’s en creëert spectaculaire waves in maar liefst 100 verschillende kleuren. Indien wenselijk projecteren we uw logo of andere teksten op deze dansvloer. Wij verhuren dansvloeren vanaf 16 vierkante meter. Informeer naar onze scherpe prijzen.

Inclusief partyfotograaf

Wat is er nou leuker om achteraf kwailitatief hoogstaande foto’s van het themafeest te ontvangen? Boek je een swingend themafeest bij DJ’s 4 PARTY dan is de inhuur van een ervaren partyfotograaf inbegrepen.

10 meest gestelde vragen DJ voor een bedrijfsfeest

1) Wat is de muziekkeuze van de deejay?

Ik wil een dj bedrijfsfeest huren. Wat is zijn muziekkeuze? Een goeie vraag! Want er zijn dj’s die hun eigen muzieksmaak belangrijker vinden dan de smaak van het publiek. Deze categorie dj’s kijken niet of nauwelijks naar de muzikale wensen. Een ervaren DJ bedrijfsfeest ‘leest’ de dansvloer. Hij speelt in op de smaak van zijn publiek. Verzoekjes zijn welkom alleen wanneer deze in de stijl van het feest passen. Een goede DJ zal voorafgaand aan het feest ook contact over de muzikale invulling hebben met zijn opdrachtgever.

DJ Bedrijfsfeest voor een swingende party in Nederland

2) Welke draaistijl hanteert de personeelsfeest DJ?

Wat hiermee bedoeld wordt is of de DJ bedrijfsfeest de nummers helemaal uitdraait of juist de snelheid erin houdt door de nummers in elkaar over te mixen. Er zijn feesten die zich prima lenen voor snelheid en een kortere afspeeltijd van de nummers. Denk hierbij aan een techno party, hiphop of bijvoorbeeld op een hardstyle feest. Maar tijdens een allround feest waar disco, pop, rock, latin, soul of top 4o muziek wordt gedraaid gaat de voorkeur uit naar de nummers helemaal uitdraaien. Zonder dat er irritante stiltes vallen.

3) Kunnen wij de Dj bedrijfsfeest tijdens een ander feest bekijken?

Je wilt uiteraard een ervaren DJ bedrijfsfeest huren. Goede dj’s hebben wekelijks boekingen zijn agenda. De meeste dj verhuurbedrijven vinden het geen probleem om geïnteresseerden toe te laten op een ander feest. In de regel gebeurd dit altijd in overleg met de klant die dit feest heeft georganiseerd. Het is een goede zaak dat potentiële klanten eerst een ander optreden bekijken voordat zij daadwerkelijk een DJ boeken. Wanr de kans is heel klein dat je een minder ervaren DJ vastlegt. Wij raden een demo bezichtiging dan ook ten zeerste aan.

DJ bedrijfsfeest voor spetterende party in Nederland

4) Staat de deejay ook open voor verzoeknummers?

Zoals eerder vermeld staat een goede DJ open voor verzoeknummers. Deze nummers dienen wel “in de geest” van het feest te passen. Stel een DJ de muziek verzorgd op een latin party dan is het niet de bedoeling dat hij of zij rocknummers draait. Vooral aanstaande bruidsparen hebben vaak nummers die een bepaalde betekenis hebben, deze zullen dan ook zeker op hun bruiloft voorbij komen. Maar ook op een bedrijfsfeest zullen er altijd collega’s zijn die een muzikale herinnering aan een bepaald nummer hebben en deze dan ook graag willen horen. Natuurlijk dienen de nummers wel dansbaar te zijn.

5) Heeft de beoogde deejay veel boekingen?

Ik wil een  DJ bedrijfsfeest huren met veel boekingen. Is dat mogelijk? Weer een goede vraag. Want zo kom je er makkelijk achter of de DJ bedrijfsfeest veel ervaring heeft opgedaan. Je zult begrijpen dat een DJ die wekelijks draait gemakkelijker je bedrijfsfeest opgang krijgt dan een (hobby) DJ die zo af en toe een boeking heeft. Ook wanneer een feest plotseling “stil valt” dan weet een veel geboekte DJ veel beter de juiste muzikale omschakeling te vinden.

DJ bedrijfsfeest in heel Nederland voor themafeesten.

6) Neemt de DJ ook een geluidsset mee?

Op de meeste feesten zal de DJ ook geluidsapparatuur mee. Bovendien beschikt een professioneel verhuur bedrijf ook over de kwalitatieve apparatuur. Je wilt er niet aan denken dat het geluid op je bedrijfsfeest plotseling uitvalt. Vraag gerust aan het verhuurbedrijf om wat merken. Goede merken zijn: RCF, Nexo, JBL, QSC, EV, Pioneer.

Mocht de feestlocatie over een goede geluidsinstallatie beschikken dan is het ook mogelijk dat de DJ bedrijfsfeest op de apparatuur van de locatie “inprikt”

7) Heeft de DJ ook disco verlichting bij zich?

Ook op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Wanneer je een DJ boekt dan neemt deze ook disco verlichting mee. Want een feest zonder verlichting is als fotograaf zonder camera. Sfeervolle verlichting maken het feest en tilt het feest naar een hoger niveau. Voorbeelden van (disco) verlichting: LEDspotsmovingheadsscansLEd effecten etc.

Maar ook hier geldt dat wanneer de feestlocatie over een lichtshow beschikt deze ook ingezet kan worden.

DJ voor een bedrijfsfeest in heel Nederland. Ook voor 80s en 90s party's

8) Neemt de deejay ook een extra microfoon mee?

De meeste bedrijfsfeesten beginnen vaak met een openingswoord van de directeur of van de afdelingsmanager. Hij of zij geeft na zijn officiële speech het startschot voor een spetterend (thema) feest. Dus zorg ervoor dat de DJ bedrijfsfeest een extra microfoon meeneemt. Ook feestlocaties beschikken vaak over een (draadloze) microfoon, informeer hier vooraf na.

9) Draagt de DJ gepaste kleding?

Voor de wat exclusievere feesten hoort ook een DJ die er formeel uitziet. Maar er zijn ook bedrijfsfeesten waar juist een casual geklede DJ gewaardeerd wordt. Overleg vooraf met de DJ wat je wensen zijn op kledingstijl gebied. Want stel dat je een sjiek feest organiseert dan wil je geen DJ die in een versleten jeans met een wit t-shirt en een stel sportschoenen komt opdraven.

10) Hebben jullie een back-up DJ?

Een deejay is ook maar een mens. Er kan altijd iets gebeuren waardoor hij plotseling niet kan optreden. In deze situatie is het altijd prettig om te weten dat het verhuurbedrijf een reserve DJ bedrijfsfeest achter de hand heeft. Hobby dj’s hebben vaak geen reserve DJ paraat. Het komt dan ook vaak voor dat wij telefoontjes krijgen van klanten die last minute nog op zoek zijn een geschikte DJ. Houd hier rekening mee wanneer je in zee gaat met een DJ verhuurbedrijf.

Een DJ voor een personeelsfeest huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor het inhuren van een DJ? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons

 

contact formulier