DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Uit Overijssel met een belachelijk goede actie!

 

Foto's bruiloft Herman en Eline

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Wellicht zijn jullie op zoek naar een bruiloft DJ uit Overijssel. Een ervaren DJ, want het gaat wel om de mooiste dag van jullie leven. DJ’s 4 PARTY geeft jullie graag een huwelijksfeest waar jong en oud muzikaal aan hun trekken komen.  Verzoeknummers zijn welkom wanneer deze binnen jullie kaders passen. Want uiteindelijk willen jullie een feest waar met veel plezier op terug kan worden gekeken.  Lees verder om te zien wat wij voor jullie kunnen betekenen.

 

Deze bruidsparen kunnen het weten

Recensie bruidspaar Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

recensie Jan-willem Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Recensie bruidspaar Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld

 

Bruidspaar toast

Wat je hoort – Wat je ziet – Wat je krijgt

  • een professionele geluidsset
  • een sfeervolle lichtshow
  • ervaren bruiloft DJ uit Overijssel die ook verzoekjes draait
  • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
  • een persoonlijk gesprek met de DJ aan huis of telefonisch

Bruiloft DJ uit Overijssel boeken bij DJ’s 4 PARTY

Een bruiloft DJ uit Overijssel met een sfeervolle show is bij DJ’s 4 PARTY is zo inclusief mogelijk. Zo hoeven jullie je nergens zorgen over te maken en wordt het kiezen een stuk makkelijker. Hebben jullie aanvullende wensen? Elke show is uit te breiden met diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan extra speel uren of aan extra sfeer elementen. Ook zijn er vele mogelijkheden om binnen jullie budget te blijven.

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk beelden van bruiloften waar wij de muziek mochten verzorgen. Ongemonteerd en met de originele muziek eronder zodat jullie een duidelijke sfeerimpressie krijgen

 

All-inclusive DJ shows

Alle prijzen van onze DJ shows zijn inclusief btw, opbouwen en afbouwen. Doordat de DJ shows zo inclusief mogelijk zijn, kunnen ze in vergelijking bij andere bedrijven in ons segment duurder ogen. Toch zullen onze prijzen op vergelijkbare bedragen uitkomen. Bekijk hier onze tarieven voor een luxe DJ show.

Nu tijdelijk! Gratis partyfotograaf

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het heel leuk om ook mooie foto’s van jullie huwelijksfeest te ontvangen. Mocht je een vriend of familielid hier niet mee willen belasten dan hebben wij een interessante aanbieding. Want boeken jullie één van onze DJ shows dan is een partyfotograaf inbegrepen.

STUUR MIJ EEN OFFERTE VOOR EEN DJ SHOW MET PARTYFOTOGRAAF

Openingsnummer
Danspaar open het feest

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Hebben wij jullie nieuwsgierigheid gewekt? Willen jullie meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wees geen vreemde en neem contact met ons op. Jullie ontvangen binnen 24 uur een reactie van ons.

contact formulier