openningsdans bruidspaar

Bruiloft DJ uit Overijssel 


Inclusief partyfotograaf en plasmaschermNatuurlijk is een goede bruiloft DJ een absolute meerwaarde. Een bruiloft DJ uit Overijssel die goed inspeelt op de muzikale wensen. Goede bruiloft dj's zijn snel volgeboekt. Boek tijdig de bruiloft DJ waar jullie een klik mee hebben. Bekijk recensies en video's van jullie favoriete DJ bruiloft uit Overijssel


Naast een bruiloft DJ wordt partyfotografie steeds belangrijker op huwelijksfeesten. Naast de populaire photobooth boeken bruidsparen ook steeds vaker een partyfotograaf op hun huwelijksfeest. 


Boek je nu één van onze bruiloft DJ shows dan is een partyfotograaf inbegrepen. Verder leveren wij een DJ meubel met een plasmascherm om jullie foto's of stukjes te presenteren.

Bruidspaar snijdt taart aan
Dit is een foto van een huwelijksfeest
Foto huwelijksfeest
Foto bruiloft

Onze DJ's in de regio Overijssel

DJ's 4 PARTY beschikt over meerdere allround DJ's in de regio Overijssel. Enthousiast en met veel energie geven zij ieder bruidspaar weer een onvergetelijk feest. Dansers en niet-dansers komen muzikaal aan hun trekken. Onderstaande bruiloft DJ's hebben minimaal 5 jaar draai-ervaring en kennen inmiddels de fijne kneepjes van het vak. Lees hun profielen. here...

DJ KAI

Regio Overijssel, Drenthe

DJ Kai


DJ Kai uit is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ EDWIN

Regio Overijssel, Drenthe


DJ Edwin is al jaren een vaste waarde binnen ons team. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Berry

Regio Overijssel, Gelderland

DJ Berry

 

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Bruiloft DJ uit Overijssel? Lees onze recensies

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt! 

Bruidspaar Jim en Danielle

Jim en Damiëlle

uit Haarlem

Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hem zeker aan. Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij wij onze wensen konden doorgeven. Het was een topavond! Nogmaals bedankt DJ's 4 PARTY! 

Foto Babette en Roberto

Babette en Roberto

uit Almelo

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest.

Bruidspaar Debby en Thijs

Debby en Thijs

uit Zwijndrecht


Inclusief partyfotograaf

kosteloos een partyfotograaf


Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart of verlaten het feest na het diner.


Dat vinden wij jammer........want er gebeurd nog zoveel in de avond tijdens jullie huwelijksfeest.


Wil je de familie of vrienden niet lastig vallen met de fotoshoot, maak dan gebruik van onze super toffe actie.


Want boek je één van onze DJ Wedding Shows dan is een partyfotograaf standaard inbegrepen.


Jullie foto's worden binnen 14 dagen na het feest via wetransfer naar jullie verzonden


Dit zijn onze wedding shows

Drive in show voor een bruiloft
 • Bruiloft DJ uit Overijssel voor maximaal 4 uur
 • Partyfotograaf voor maximaal 4 uur
 • DJ meubel met afspeel apparatuur
 • Geluidsset voor 200 personen
 • 2 discobollen op een verlicht zuil
 •  2 movingheads op een verlichte zuil
 • Fonkelend sterrendoek achter de DJ
DJ show voor een bruiloft
 • Bruiloft DJ uit Overijssel voor maximaal 4 uur
 • Partyfotograaf voor maximaal 4 uur
 • DJ meubel inclusief plasmascherm om foto´s te presenteren 
 • Geluidsset voor 200 personen
 • 2 verlichte zuilen (aircones)
 • 2 disco bollen op een verlichte zuil
 • 2 movingheads op een verlichte zuil
 • Fonkelend sterrendoek achter de DJ
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • List Element
advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 Minute Private Coaching Call

Geen partyfotografie nodig? Bekijk onze overige DJ shows

Waarom onze bruiloft dj show


Scherp geprijsde DJ shows

Kies je voor DJ's 4 PARTY dan kun je al een bruiloft DJ met licht en geluid boeken voor 

495 EURO. Je kunt ervan uitgaan dat de muziek goed geregeld is.

Inclusief partyfotograaf

DJ's 4 PARTY verhuurt bruiloft DJ shows inclusief een partyfotograaf. Wel zo handig wanneer familie of vrienden hier niet mee wilt belasten.

Ervaren bruiloft DJ uit Overijssel

DJ's 4 PARTY beschikt over ervaren allround DJ's. Met meer dan 100 bruiloften per jaar weten zij als geen ander een onvergetelijk huwelijksfeest te creëren.

Reserve DJ beschikaar

Mocht de geboekte bruiloft DJ uit Brabant plotseling door ziekte verhinderd zijn zorgen wij voor een back-up DJ. Wel een gerust idee dat jullie feest altijd doorgaat.


Video's zeggen meer dan woorden


Bekijk de video om een indruk te krijgen van onze optredens. Spreekt de draaistijl jullie aan? Dan komen we graag in contact met jullie. Wellicht geven we jullie ook een onvergetelijk huwelijksfeest.

Over DJ's 4 Party


DJ's 4 Party verzorgd drive-in shows in door heel Nederland. Verspreid over het land zijn onze DJ’s gevestigd. Ook in de provincie Brabant hebben meerdere bruiloft DJ's beschikbaar. Vanuit het centraal gelegen Apeldoorn worden alle werkzaamheden geregeld. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom niet en neem gerust contact met ons op....


Hoe nu verder........

Wil je meer weten over onze bruiloft dj uit Overijssel prijzen of aanvullende informatie. Vraag dan een offerte aan. 

Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een offerte in je mailbox. Mochten wij nog aanvullende willen weten dan verneem je dit ook


Heb je een specifieke wensen neem dan eerst contact met ons op.

Nadat jullie hebben aangegeven om gebruik te maken van onze diensten plannen we een telefonisch- of een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we alle persoonlijke wensen door.


De gemaakte afspraken en details worden vastgelegd in het boekingsformulier. De muziek voor jullie bruiloft is geregeld.

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451