DJ's 4 Party

DJ Ede – Ga voor een écht feest

DJ Ede? Natuurlijk wil je een echte party to remember. Een feest waar iedereen het naar zijn zin heeft. Goede dansbare muziek, een volle dansvloer en de perfecte sfeer. Of het nu gaat om een 70 80 90 party of een foute party. Je gaat voor het allerbeste en het liefst voor een scherpe prijs.

Dit zijn onze attente DJ’s die inspeelt op de muzikale wensen van het prubliek

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

Kai is een echte allround DJ.

Met een reuze aantal feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ Kai boeken >

 

DJ Edwin

DJ Edwin  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Edwin uit treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Edwin boeken >

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, ook bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

DJ’s Gerard en Sonja boeken >

 

DJ Berry

DJ huren in Ede  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

DJ Berry boeken >

 

Zij kunnen het weten

 Ruud van den Heiligenberg heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.
 Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
 Anja Drent-Wijnands heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Wij zijn DJ’s 4 PARTY

DJ’s 4 PARTY is dé specialist op het gebied van spetterende dansfeesten en verhuur drive-in shows. Onze deejays, live-artiesten en party fotografen komen wekelijks op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en themafeesten. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de entertainment en verhuur van drive-in shows.

Boek je DJ Ede dan ben je verzekert van:

 • Een attente deejay
 • Een complete drive-in show
 • Back-up deejay bij onvoorziene omstandigheden
 • Altijd-feest-grarantie
 • Vooraf een gesprek met de deejay

Actie! Complete drive-in show

Naast een DJ Ede boek je ook eenvoudig een mooie drive-in show inclusief geluid en een lichtshow. Maak gebruik van ons aanbod, want als nu een drive-in show via DJ’s 4 PARTY dan plaatsen wij gratis een fonkelend LED sterrendoek achter DJ. Of the wel “the icing on the cake” dezeWist je dat er al vanaf € 475,00 all-inclusive een drive- show beschikbaar is. Kijk op pagina voor info & prijzen.

DJ Ede huren

Goede tips dj huren

Het inhuren van een DJ komt steeds vaker voor. Het aanbod op het internet is enorm. Wij kunnen ons voorstellen dat keuze strees bij je om de hoek komt kijken. De vraag is hoe herken je de DJ die bij je pas? Hieronder een paar tups

 • Bekijk de reviews van andere klanten.
 • Bekijk video’s van vorige optredens van deze DJ
 • Vraag om een persoonlijk of telefonisch gesprek met de DJ
 • Hoe staat het met de communicatie rondom jouw?

Meer tips en informatie vind je hier

Verzoeknummers zijn welkom

Onze DJ’s draaien de perfecte muziekmix bestaande uit nummers uit de 70’s tot nu en van pop, dance tot de latin en NL-talig.

Enkele belangrijke feestdetails:

 • Verzoekjes zijn welkom, wanneer ze zijn in te passen
 • Korte entertainment met het publiek
 • Veel muzikale aandacht voor wat er op de dansvloer gebeurd

DJ Band Shows

Veel mensen twijfelen tussen een DJ Ede of een band op hun feest. Een band heeft een hoger prijskaartje. Maar wanneer je een goede band boekt dan is de muzikale beleving zeer goed. Zeker wanneer de band ook voor interacties met het publiek zorgt en daarnaast ook onderling voor entertainment zorgen.

Een DJ heeft naast de goedkopere prijs ook meer muzikale variatie bij zich. Mocht een bepaald muziek genre niet aanslaan dan kan een attente DJ gemakkelijk om switchen. Ook heeft een DJ geen pauzes, moeiteloos draait hij 4 á 5 uur achter elkaar door. Verzoeknummers zijn ook makkelijk in te passen voor een DJ. “you name it, we play it”

Maar waarom niet combineren? Boek een DJ in combinatie één of meerdere live artiesten. Denk hierbij aan een

 • zanger
 • zangeres
 • saxofonist
 • Percussionist
 • Drummer

DJ Ede. Wil je meer informatie? Of direct een offerte aanvragen. Wij kijken uit naar de muzikale verzorging op jouw feest.

contact formulier