DJ gezocht voor een onvergetelijk feest

Op zoek naar een allround DJ? Wellicht kunnen wij iets betekenen

Ik zoek een top DJ

DJ gezocht! DJ wellicht gevonden. Wij kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar een allround DJ die de dansers goed weet aan te voelen. Maar de niet-dansers toch ook een onvergetelijke avond weet te geven. Want naast dansen dient er ook ruimte te zijn voor een goed gesprek. Boek ons voor:

- dj bruiloft

- dj bedrijfsfeest

- dj verjaardag

- dj jubileumDJ gezocht voor een feest! Inclusief lichtshow en een geluidsset

DJ Gezocht - DJ Gevonden!

De populariteit van een DJ boeken is enorm toegenomen. Deze opkomst kwam ongeveer 15 jaar geleden opgang. Daarvoor waren bands, zangers en zangeressen zeer populair. Waarom zien we steeds vaker een DJ op een feest? Dit heeft onder andere te maken met de populariteit van onze beroemde DJ's te maken zoals Armin van Buuren. DJ Hardwell en DJ Tiësto. In eens was het enorm populair om een DJ op je feest te boeken.

Natuurlijk heeft de economische crisis ook meegespeeld. Het inhuren van een band werd te prijzig waardoor er al gauw een DJ werd geboekt.

DJ's kunnen ook veel makkelijker inspelen op de wensen van de dansers. Bands hebben hier wat meer moeite mee.

Inclusief licht en geluid

Kies voor goede apparatuur, want er is niks vervelender dan een feest waar de apparatuur hapert of niet werkt. Via internet is het erg lastig inschatten welke (audio)apparatuur de beste prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Natuurlijk zijn er links en rechts meningen en reviews te lezen, maar die zijn niet zelden gemanipuleerd door fabrikanten en verkopers en dus lang niet altijd betrouwbaar.

Een andere term die vaak gebruikt wordt is drive-in show. Dit is de korte omschrijving van een geluid, licht en een mobiele DJ.

Goedkope DJ huren - Verstandig?

Om de kosten van de DJ in de hand te houden is de prijs voor het huren van een dj belangrijk. Een beroemde DJ heeft natuurlijk een andere prijstelling dan een bijvoorbeeld een hobby DJ De prijzen voor de verhuur van een DJ zijn vaak inclusief een geluidsset, mooie lichtshow en een DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show huren. Als het licht en geluid al aanwezig is, op de locatie kun je ook alleen een DJ huren. Pas echter op dat goedkoop geen duurkoop wordt, want een feest doe je niet zo één, twee, drie over.

Het goed bedoelde neefje of buurjongen

Je hebt vast wel eens een feest meegemaakt waar een goed bedoeld familie lid van de klant enthousiast zij illegale mp3-tjes afspeelde. De ene stampende hit na de andere kwamen uit zijn speakers. Geen oog voor de dansvloer en alleen geïnteresseerd in zijn eigen muzieksmaak. Het gevolg een feest zonder sfeer en gasten die werkelijk vastegekleefd aan hun stoel zaten. Ga je op zoek naar een DJ, wees gewaarschuwd!

DJ gezocht! Maar hoe wordt je feest een succes?

Het antwoord op deze vraag is aan de ene kant heel lastig te geven maar aan de kant toch ook heel simpel: Mensenkennis, muziekkennis, vakkennis en enthousiasme! De combinatie van ervaring, goede installatie en liefde voor muziek maakt de geboekte DJ tot een echte gangmaker.Iedere aanwezige wordt betrokken bij het feest. Dansers of geen dansers, dit maakt niet uit.
 

Voor welke gelegenheid kun je een DJ boeken

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor je een DJ kunt inschakelen. Dit zijn de belangrijkste vier:

1

DJ gezocht voor een bruiloft

Je gaat binnenkort trouwen, er moet veel geregeld worden. En daar is de vraag welke bruiloft DJ past bij jullie feest. Dan ga je op zoek naar een DJ voor je bruiloft. Je hebt vast wel eens een bruiloft meegemaakt waar een DJ stond te draaien die jij absoluut niet op jouw feest wilt boeken. Jullie mooiste dag moet worden afgesloten met een spetterend feest. Kijk naast de prijs ook naar ervaring en beleving. Een goede DJ boek je vanaf 400 euro tot 800 euro.

2

DJ gezocht voor een bedrijfsfeest

Bijna alle bedrijven vieren jaarlijks wel één of twee bedrijfsfeesten. Op zo'n feest kun je informeel contact leggen met collega's en natuurlijk samen een gezellige tijd hebben. De vraag is wel waarom je een bedrijfsfeest met een DJ wilt boeken. Organiseer je team buildings feest dan adviseren we om de partners van collega's niet uit te nodigen. Mocht het om een themafeest gaan dan kun je overwegen om de aanhang ook uit te verwelkomen. Een DJ voor een bedrijfsfeest is dan ook zeker aan te raden. Je wilt immers niet hebben dat iedereen al vroeg naar huis gaat omdat het een saai feest is. Een echte DJ draait dan ook goede muziek. Uiteraard kun je van te voren zelf aangeven wat voor muziek je wilt horen, maar de meeste DJ's hebben een goede playlist voor een bedrijfsfeest.

3

DJ gezocht voor een verjaardag

Voor het bereiken van 30, 40 of 50 jaar wordt regelmatig een DJ geboekt. Het feest wordt vaak op locatie georganiseerd of bij mensen thuis in de achtertuin. Alle leeftijdsgroepen zijn vaak vertegenwoordig, van de jongelui tot ooms en tantes. De muziek dient gevarieerd te zijn, zodat het voor iedereen een leuke avond wordt.

Ook voor een verjaardagsfeest zijn verschillende DJ's te boeken. Van de hobby DJ tot de allround DJ met minimaal 10 jaar ervaring.

4

DJ met zangeres gezocht voor een bruiloft

Een DJ huren voor een feest met zangeres is voor een bruiloft dé perfecte combinatie. De DJ bied je een scala van verschillende muziekstijlen aan. En de zangeres zorgt voor dat echte live gevoel op je feest en kan meer met haar vocale kwaliteiten de sfeer bepalen.

Zij hadden een geweldig feest

DJ's 4 PARTY heeft voor een mooi feest gezorgd

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt

Daniëlle Reep

Haarlem

Alle was mogelijk en ze dachten in alles mee

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Recensie DJ's 4 Party

J.W. Broekhuis

Amersfoort

We kregen veel complimenten over de muziek

Afgelopen zaterdag het 50 jarig Sarah feest gehad van mijn vrouw.
Goed ondersteund door Berry van DJ's4Party.
We kregen ook veel complimenten over de muziek en dansvloer.
Was een zeer geslaagde avond.

feest 50 jaar

Johan van Vuuren

Amerongen

Beelden zeggen meer dan woorden

DJ's 4 PARTY verzorgt al meer dan 10 jaar de muziek op verschillende feesten. Om een indruk te krijgen van onze optreden kun je deze video bekijken.


DJ gezocht! Dit zijn onze allround DJ's

DJ KAI

DJ Kai


DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ EDWIN


DJ Edwin uit Assen is al jaren een vaste waarde binnen ons team. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ MILAN

Deejay Milan

 

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ BERRY


DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

DJ gezocht via DJ's 4 PARTY

Een top DJ boeken? Onze dj’s hebben minimaal 5 jaar ervaring en draaien alleen de muziek die de mensen op de dansvloer krijgt.. Je geeft van tevoren duidelijk aan wat er wel op je themafeest, bedrijfsfeest of bruiloft voorbij mag komen en wat niet. Met deze keuze van muziek gaan wij inspelen op de gasten. Ook verzoekjes van de gasten zijn welkom zodat het ook een persoonlijk tintje krijgt.

 

Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen u helpen met het bedenken van de bijpassende muziek. Ook het volume van de muziek is belangrijk. Er moet voor gezorgd worden dat degene die buiten de dansvloer staat, normaal met elkaar kan praten. Juist een ervaren bruiloft dj weet hier mee om te gaan

DJ gezocht voor een themafeest, bruiloft of verjaardagsfeest? Ontdek wat wij eventueel voor je kunnen betekenen. Vraag direct een offerte aan.

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451