Feesten en dansen

DJ Trouwfeest met onze bruiloft DJ

DJ trouwfeest huren? Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie willen natuurlijk een top DJ  op jullie huwelijksfeest. Een DJ die oog heeft voor de dansvloer. Onze bruiloft DJ’s hebben al op veel huwelijksfeesten de muziek mogen verzorgen. Vertel ons hoe jullie perfecte huwelijksfeest er uitziet. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we alle feestdetails, zodat niks aan het toeval wordt overgelaten.

Waarom onze DJ Bruiloft show boeken:

 • Ons DJ team bestaat uit dj's die hun vaak verstaan. Zij begrijpen als geen ander jullie gasten op de dansvloer te krijgen en te houden.
 • Mocht de geboekte DJ trouwfeest plotseling verhinderd zijn dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar
 • Naast een ervaren DJ trouwfeest krijg je ook mooie weddingshow. Jullie gasten gegarandeerd on der de indruk
dansende mannen
Op de foto
dit is een foto van een feest

Onze luxe DJ shows

BRONZE
Dit is de basis dj show

Complete DJ Show met kleine lichtshow

 • Ervaren DJ trouwfeest
 • Verlicht DJ meubel
 • Professionele geluidsset
 • LED four bar boven de DJ
 • 2x LED beam effect op een zuil
SILVER

Complete DJ Show grote lichtshow

 • Ervaren DJ trouwfeest
 • Verlicht DJ meubel
 • Professionele geluidsset
 • LED four bar boven de DJ
 • 2x LED beam effect op een zuil
 • 2x movingheads op een zuil
GOLD
dit is een foto van een drive in show

Complete DJ show met luxe DJ booth

 • Ervaren DJ trouwfeest
 • Luxe DJ booth
 • Professionele geluidsset
 • LED four bar
 • 2x LED beam effect op een zuil
 • 2x movingheads op een verlichte zuil

Nog meer DJ opstellingen met de WOW! factor

Foto dj show met dansvloer
Drive in show met verlichte discovloer
Foto's 90's themafeest

Extra's voor een top feest!

Professionele videoclip

Boek onze videograaf op jullie trouwfeest. Deze zal gedurende de hele avond alle hoogtepunten vastleggen. Deze beelden worden in een videoclip gemonteerd inclusief het originele geluid. Jullie clip wordt als mp4 bestand aangeleverd.

Ervaren partyfotograaf

Verlaat je dag fotograaf het trouwfeest na het diner? Ken je niemand die 's avonds foto's wilt maken? Of wil je er zeker van zijn dat je professionele foto's ontvangt? Leg onze partyfotograaf vast/ Gegarandeerd mooie foto's!

Wedding mix

Je kent het probleem vast wel. Wat gaan jullie doen tijdens de openingsdans? Geen tijd voor extra danslessen? Wij monteren graag een professionele wedding mix met jullie muziek in elkaar. Jullie ontvangen tijdig een mix in mp3 formaat

Dit zeggen onze klanten....

Foto bruidspaar Rob en Kimberley

Een echte aanrader dus.....

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Ron als DJ ingehuurd. DJ Ron heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Ron voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Ron verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus …

kimberley bulthuis // Bruiloft in Assen

goede recensie bruidspaar

Stop met zoeken.......

Stop met zoeken naar een goede DJ, Willy is een topper met een enorme muziekkennis. Ons huwelijksfeest is mede door DJ’s 4 Party meer dan succesvol te noemen. Dank je wel. ♥️.

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Willy, tot in de puntjes geregeld.

Yvonne tapel  //  Bruiloft

Goede recensie bruidspaar

Iedereen was tevreden........

Altijd spannend als je via internet op zoek gaat naar een dj en je ergens op uit komt waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Het gesprek met Berry was heel prettig, alles werd goed besproken en het contact per mail is altijd goed verlopen. Afgelopen vrijdag, op onze bruiloft, zat er iemand netjes op ons te wachten na het diner: onze dj Kai. Wat een geweldige avond hebben we met hem gehad! Toen wij in de kerk zaten, werd alles opgebouwd, ideaal. Bij binnenkomst werd er al fijne muziek gedraaid en na onze openingsdans konden we heerlijk losgaan op de dansvloer! Verzoeknummers konden worden aangevraagd, maar werden eerst netjes met de ceremoniemeester overlegd. Edwin is een hartstikke leuke dj, die de mensen wist te motiveren en amuseren. We hebben veel complimenten gehad over de sfeer; complimenten van onze gasten, maar ook van het personeel van de feestlocatie. Zij waren allemaal erg over de dj en de muziek te spreken. Het enige wat ik jammer vond… de avond was veel te snel om ;-) We hadden nog wel een paar uur door willen feesten! Bedankt, DJ’s4Party!

Rebecca munters  //  Bruiloft

1 op de 3 aanvragen is een mond op mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Een DJ trouwfeest boeken die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt.

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer "we want more" schreeuwen. (een groot compliment voor de DJ)

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig de dansvloer te betreden dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op jullie eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Leuke polonaise
video en foto's op een feest

DJ trouwfeest boeken, hoe werkt dat?

 1. 1
  Vrijblijvende offerte aanvragen Zin in een knalfeest op je bruiloft met een professionele wedding show en eventueel  partyfotograaf? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 2. 2
  Binnen 24 uur een reactie Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin laten we je zien wat er mogelijk is, en wat het kost.
 3. 3
  Eventueel vastleggen en boeken Klinkt ons voorstel je als dampende muziek in je oren? Laat ons dit dan binnen veertien dagen weten! We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie persoonlijke DJ. Dit kan telefonisch, maar ook bij jullie thuis!

9 redenen om (niet) te trouwen

Stel je voor. Je bent al een tijdje samen met je geliefde. Het gaat goed tussen jullie en je vertrouwt elkaar. Samen ben je een weekendje weg. Je hebt lekker gegeten en voelt je heerlijk ontspannen. Het is avond. Elkaars hand innig vasthoudend kijken jullie naar de ondergaande zon. In de warme kleur van de hemel herken je de warmte die je voelt voor de persoon naast je. En dan gebeurt het. Je kijkt elkaar aan, er volgt een knieling en dan de vraag: “Wil je met me trouwen?” Wat nu? Het is in zo’n geval natuurlijk verleidelijk om in een vlaag van romantiek direct ‘ja’ te antwoorden, maar ben je wel op de hoogte van alle voor- en nadelen van trouwen? Nee? Bekijk dan hieronder eerst de negen beste redenen om (niet) te trouwen!

1. Een dag om nooit te vergeten: jullie trouwdag

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven! Misschien doe je met die uitspraak die andere 30.000 dagen wat tekort, maar in ieder geval is het een hele bijzondere dag, en een datum die je jaarlijks zal vieren.

Kriebels in je buik, prachtige tradities, jullie dossen je op je allermooist uit, die blik in de ogen van je aanstaande, de ceremonie, prachtige bloemenboeketten, het jawoord, de kus en dan het applaus van al jullie familie en vrienden: en dat is nog maar het begin van de dag waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat!

Hoe je de dag verder indeelt en hoe uitbundig je de bruiloft viert is helemaal aan jullie zelf natuurlijk. Maar doorgaans begint vervolgens de fotoshoot, en worden de trouwfoto’s gemaakt. Foto’s waar je vijftig jaar later nog steeds gelukkig van wordt als jullie er samen in het bejaardenhuis naar kijken. Dan komt de receptie, jullie snijden samen de bruidstaart aan en smullend van die taart ontvangen jullie cadeaus en felicitaties. Daarna strijken jullie gezellig neer aan tafel en gaan heerlijk dineren. Tussen de gangen door tikken mensen op glazen en geven ze amusante speeches. En dan moet het allerleukste nog maar beginnen: het huwelijksfeest!

Bruidspaar tijdens huwelijksfeest

2.Een knallend trouwfeest

Het trouwfeest is de knallende afsluiter van jullie huwelijksdag. De stemming zal er inmiddels lekker inzitten, en doorgaans zijn deze feesten dan ook de allerleukste feesten. Het feest begint uiteraard met de openingsdans, waarbij jullie op dat ene nummer de vloer opwarmen. Daarna zou het weleens flink uit de hand kunnen lopen, met ooms en tantes die voor het eerst in jaren weer eens meer drinken dan eigenlijk goed voor ze is. Je ontdekt plots dat je oma bijzonder goed de sirtaki kan dansen, dat je opa de moves van Mick Jagger heeft, en dat je vader kan moonwalken!

Een trouwfeest kan je helemaal zelf vormgegeven zoals je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld een band laten spelen, een zangeres laten komen of een DJ huren. Of als je budget het toelaat: doe het alle drie!

Spaar je liever wat geld uit voor jullie huwelijksreis en wil je voor weinig geld toch een knalfeest organiseren? Huur dan een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Onze professionele allround DJ’s maken er een feest om van te dromen van en wij regelen de hele show voor je: licht, geluid, een lichtgevende dansvloer, schermen en altijd een gratis partyfotograaf!

[Meer over DJ’s 4 Party op je bruiloft]

3. Je relatie verandert er niet door

Een goede relatie is net als een fles goede rode wijn. Met de jaren wordt hij alleen maar beter. En belangrijker: welk etiket je erop plakt heeft geen invloed op de inhoud van de fles. Goede wijn is goede wijn, zelfs zonder etiket op de fles. En slechte wijn is nog steeds niet te zuipen, al plak je nog zo’n prachtig etiket op de fles.

Zo is het ook met je relatie. In een goede relatie heb je aan elkaar genoeg, met of zonder ring. En een belofte en een trouwring zullen er echt niet voor zorgen dat jullie meer van elkaar zullen houden en samen gelukkig zijn en blijven, als het nu al niet goed zit. Het zal er alleen voor zorgen dat uit elkaar gaan wat moeilijker is (zie ook punt 11). Kortom: als je wilt trouwen om je relatie te redden, trouw dan niet. En als je van elkaar houdt, dan hoef je niet per se te trouwen!

Overigens is uit verschillende onderzoeken wel gebleken dat getrouwde mensen gelukkiger zijn dan niet-getrouwde mensen. Ze hebben gedurende hun leven minder stress, minder vaak last van depressies en herstellen zelfs sneller van ernstige aandoeningen. Maar komt dit doordat ze getrouwd zijn of omdat ze een fijne relatie hebben? Is de wijn zo lekker omdat het etiket ‘Bordeaux 2010’ zegt of komt dat door de wijn zelf?

4. Huwelijksreis

Of je nu van tradities houdt en of juist helemaal niet, lekker met z’n tweetjes op vakantie na je trouwdag is superromantisch en ontspannend. Een huwelijksreis is in onze ogen dan ook een goede reden om te trouwen! Waar gaat jullie honeymoon naar toe?

Veel vakantieaanbieders bieden romantische vakanties voor twee aan, speciaal als huwelijksreis. Heel fijn en gangbaar is een luxe hotel vol comfort en met spa en zwembad, maar zonder gillende kinderen. Te standaard voor jullie smaak? Wat dachten jullie dan van een reis naar een luxe resort op een tropisch eiland met hagelwitte stranden, zoals de Malediven, Bali of de Seychellen? Of ga op safari in Tanzania. Te warm? Trek dan naar het noorden en huur een glazen iglo, grote kans dat jullie het magische Noorderlicht zien!

Doen jullie het liever op jullie eigen manier? Ga dan lekker backpacken. Trek enkele weken (of maanden) door Zuid-Amerika of ga naar Zuidoost-Azië en doe lekker je ding. Als je wilt liggen jullie de ene dag romantisch op die hagelwitte stranden en de andere dag trek je de natuur in. Vinden jullie dit ook te gewoontjes? Dan is Jordanië of Cuba misschien iets?

5. Je wordt ook elkaars fiscaal partner

Fiscaal partnerschap, klinkt dat niet als het meest romantische wat je ooit gehoord hebt? Dat zit zo: als je trouwt wordt je automatisch elkaars fiscale partner en dat heeft (financieel gezien) nogal wat gevolgen. Onder meer je belastingaangifte zal nooit meer hetzelfde zijn. Daarom kan dit een belangrijke reden zijn om wel of niet te trouwen en denk je hier beter goed over na!

Fiscaal partnerschap geeft vaak belastingvoordelen, maar soms ook niet. Bepaalde aftrekposten kun je tijdens de aangifte opgeven bij jouw partner, waardoor ze hoger kunnen uitvallen. Ook krijg je vaak hogere heffingskortingen als je samen aangifte doet en betaal je minder vermogensbelasting. Andere aftrekposten kunnen juist daarentegen juist lager uitvallen, waardoor je dan weer meer belasting betaalt met z’n tweetjes. Vooral als jullie samen meer dan één huis hebben, want de hypotheekrenteaftrek mag je samen maar voor één huis gebruiken.

Je hoeft overigens niet per se te trouwen om elkaars fiscale partner te worden. Als het je alleen voor de belastingvoordeeltjes te doen is, kun je ook gaan voor een geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract. Of neem samen een kind, want ook dan word je ook automatisch partner voor de belastingdienst. Meer weten? Kijk dan eens op de site van de belastingdienst. Veel leesplezier!

6. Trouwen is (niet) ouderwets en burgerlijk

Ga je iedere zondag naar de kerk? Bidden jullie thuis nog voor het eten? Lees jij je kinderen straks voor uit de bijbel? Vraag je Hem om raad als je ergens mee zit? Nee? Waarom zou je dan wel een ritueel gebruiken dat vol zit met christelijke symboliek om jullie liefde te bezegelen? Waarom een maagdelijk witte jurk dragen? Welke eeuwigheid symboliseert de ring? En tegen wat beschermt de sluier precies? Kortom: is trouwen niet hopeloos ouderwets?

Nu trouwen de meeste mensen al tientallen jaren niet meer vanwege het geloof, maar vooral uit praktische overwegingen. Samenlevingscontracten en geregistreerde partnerschappen bestaan nog maar net, dus als je in de tijd van je ouders samen een huis wilde kopen of samen kinderen wilde opvoeden, had je niet veel keuze. Daardoor werd het huwelijk vooral heel burgerlijk.

En anno 2021 dan? Wij denken dat trouwen wel weer eens helemaal in de mode zou kunnen komen. Want juist samenlevingscontracten en geregistreerde partnerschappen zijn nu burgerlijk. En die rituelen en symboliek zijn niet per se ouderwets, als je ze ziet als een knipoog naar het verleden. Net als bijvoorbeeld vinyl en synthesizers! 

Dit is een foto van een bruidspaar

 

7. Man krijgt automatisch gezag over kinderen

Willen jullie samen kinderen? Dan heeft trouwen nog een belangrijk voordeel. Jullie krijgen dan namelijk allebei automatisch het gezag over de kinderen. Dit ouderlijk gezag houdt in dat je volgens de wet verantwoordelijk bent voor de opvoeding en verzorging van het kind. En dat je dus ook allerlei beslissingen mag nemen over je kind.

Als je samen een kind krijgt en je bent niet getrouwd, dan krijgt alleen de moeder automatisch het gezag. De partner moet dan nog apart het kind erkennen en ouderlijk gezag aanvragen. Dit is ook zo bij een samenlevingscontract. Bij geregistreerd partnerschap krijg je als partner wel automatisch het gezag, maar dan weer niet in alle landen.

Wil je er dus zeker van zijn dat je overal ter wereld voor je eigen kind mag zorgen? Dan kun je maar beter zo snel mogelijk trouwen!

8. Trouwen kost klauwen met geld (of niet?)

Veel mensen denken dat trouwen megaduur is. Dat is niet helemaal waar. Trouwen zelf is zelfs helemaal gratis, als je zelf je getuigen meeneemt, je huwelijk laat voltrekken in het kantoor van de gemeenteambtenaar en trouwt onder de standaard huwelijkse voorwaarden.

De kans is op deze manier alleen niet heel groot dat je trouwdag inderdaad de mooiste dag van je leven wordt. Willen jullie er wel een onvergetelijke dag van maken met al jullie dierbaren? Daar komt wel wat bij kijken. En dan kan de rekening inderdaad al snel oplopen. Je hebt dan onder meer een locatie nodig voor het diner, de receptie en het feest. Ook wil je natuurlijk een bruidsfotograaf, bloemen, mooie ringen, een prachtige, witte trouwjurk en een kostuum, trouwkaarten, een smakelijk diner en een knallend feest. Dit alles kost toch al snel rond de 10.000 euro voor ongeveer 75 personen. En dan ben je nog niet op huwelijksreis geweest. Vraag je dus af of jullie dit geld wel kunnen missen voordat je ja zegt!

Tip: vooral het bruiloftsfeest kan hoge kosten met zich meebrengen. Maar wist je dat je bij DJ’s 4 Party al een complete bruiloft drive in show inhuurt voor slechts 495 euro? Je krijgt er zelfs een gratis partyfotograaf bij!

9. Trouwen is (g)een heel gedoe

Een huwelijk met alle toeters en bellen kost niet alleen geld, maar vergt ook een goede voorbereiding. Een heel gedoe, en daar moet je dus wel even tijd voor maken! Alhoewel, gedoe? Veel aanstaande paren genieten enorm van alle voorbereidingen: samen uitnodigingen schrijven, ringen uitzoeken, bruidsjurken passen, een DJ uitzoeken voor jullie feest… De pret begint vaak al ver voor de dag zelf! En kom je er echt niet uit? Dan is een weddingplanner een goed idee.

Een punt wat doorgaans overigens nog wel eens wat gedoe kan opleveren is de invitatielijst. Wie nodig je uit voor jullie trouwdag? En wie mag er bij de ceremonie zijn en wie komt alleen naar de receptie? Moeilijke keuzes! Vooral als er spanningen zijn binnen de familie krijg je al snel scheve gezichten. Onze tip is de volgende: maak je er niet al te druk over en zorg dat je een goede DJ inhuurt voor het afsluitende feest. Dan weet je zeker dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Foto huwelijksfeest

De voordelen van trouwen op een rijtje

 • Een trouwdag is een dag waar je nog lang met plezier aan zal terugdenken.
 • Trouwfeesten zijn de allerleukste feesten.
 • Je relatie zal er niet slechter van worden.
 • Je mag op huwelijksreis.
 • Jullie kunnen profiteren van belastingvoordelen.
 • De partner krijgt automatisch ouderlijk gezag.
 • Trouwen is trendy.
 • Een bruiloft hoeft niet duur te zijn.
 • De pret begint vaak ver van te voren.

De nadelen van trouwen

 • Het zal je relatie niet redden.
 • Door te trouwen betaal je misschien meer belasting.
 • Sommige mensen vinden trouwen ouderwets of burgerlijk.
 • Trouwen is duur.
 • Het goed regelen van je bruiloft kan een heel gedoe zijn.

Is trouwen een goed idee?

Je bent nu op de hoogte van alle voordelen en alle nadelen van trouwen. Nu kan je een weloverwogen beslissing nemen en je geliefde het antwoord geven waar hij (of zij) al ruim een half uur op aan het wachten is. Of volg gewoon je hart, want daar kan geen voor- of nadeel tegenop.

Beleef de sfeer: https://www.youtube.com/watch?v=cDTh0Nr8kwA

[Meer over DJ’s 4 Party op je bruiloft]

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557

Blog