Toffe bruiloft DJ uit Zwolle op jouw feest?


Deejay Kai

Natuurlijk is een goede bruiloft DJ uit Zwolle een absolute meerwaarde. Een bruiloft DJ uit Zwolle die goed inspeelt op de muzikale wensen. Goede bruiloft dj's zijn snel volgeboekt. Boek tijdig de bruiloft DJ waar jullie een klik mee hebben. Bekijk recensies en video's van jullie favoriete DJ bruiloft uit Zwolle

Naast een bruiloft DJ wordt partyfotografie steeds belangrijker op huwelijksfeesten. Boek je één van onze DJ shows dan is een partyfotograaf inbegrepen.


1000

Tevreden klanten

150

Feesten per jaar


Allround DJ's


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

Ervaren DJ uit Zwolle

Altijd een back-up DJ

Een complete DJ show

Scherp geprijsde shows


Bruiloft DJ uit Zwolle Bekijk onze optredens

Complete DJ shows voor een top feest

Onze complete DJ shows zjjn altijd inclusief een ervaren DJ uit de omgeving van Apeldoorn, inclusief professionele geluidsset en een sfeervolle lichtshow. Maar wil je flink uitpakken dan is een lasershow, verlichte dansvloer, verlichte zuilen, nevelmachine of het fonkelende sterrendoek eenvoudig bij te boeken. Geef in je aanvraag aan of je gebruik wilt maken van de extra sfeer elementen.

DJ Bronze show
 

DJ show met een kleine lichtshow

 • Ervaren DJ Zwolle
 • Verlicht DJ meubel
 • Geluidsset
 • 1x LED 4 boven de DJ
 • 2x LED discobollen op een zuil
Dit is de basis dj show
DJ Gold Show

DJ show met een luxe DJ booth en grote lichtshow

 
 • Ervaren DJ Zwolle
 • Luxe DJ booth
 • Geluidsset
 • 1x LED 4 boven de DJ
 • 2x LED discobollen op een zuil
 • 2x movingheads op een zuil
dit is een foto van een drive in show


Google review

Jim en Daniëlle


We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt!

Google review

Johan van Vuuren


Afgelopen zaterdag het 50 jarig Sarah feest gehad van mijn vrouw.Goed ondersteund door Berry van DJ's4Party.We kregen ook veel complimenten over de muziek en dansvloer.Was een zeer geslaagde avond.

Facebook review

Jan-Willem Broekhuis

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

DJ uit Zwolle boeken?Hoe verloopt een aanvraag procedure

 1. 1
  Stap 1:
  Vrijblijvende offerte aanvragen? Zin in een knalfeest met een professionele DJ show? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 2. 2
  Stap 2:
  Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin laten we je zien wat er mogelijk is, en wat het kost.
 3. 3
  Stap 3:
  Klinkt ons voorstel je als dampende muziek in de oren? Laat ons dit dan binnen veertien dagen weten! We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie persoonlijke DJ. Dit kan telefonisch, maar ook bij jullie thuis!

Lees onze tips:

 • Zijn de recensies van de DJ over het algemeen positief?
 • Ziet de website er verzorgd uit?
 • Staan er video’s van andere feesten op de website?
 • Heeft de betreffende DJ een reserve DJ achter de hand?
 • Kun je een persoonlijk gesprek aanvragen?

Waarom onze DJ uit Zwolle?

Iedere DJ kan plaatjes draaien. De kunst is juist om de gasten aan te voelen, jong en oud muzikaal te kunnen prikkelen. Daarnaast makkelijk verzoekjes kunnen inpassen en zorgen voor korte interacties.

Inclusief reserve DJ

Er is niets vervelender wanneer jullie DJ door omstandigheden plotseling verhinderd is. Wanneer je een DJ uit Apeldoorn bij ons boekt dan is een reserve DJ goed geregeld.

Scherp prijzen

Er zijn collega bedrijven die zonder schaamte voor een avondje draaien gerust bedragen tussen 800 en 1200 EURO vragen. Bij ons boek je al een DJ show voor 495 EURO.

Voor welke gelegenheid kun je onze DJ boeken


1

Bruiloft

Je gaat binnenkort trouwen, er moet veel geregeld worden. En daar is de vraag welke bruiloft DJ past bij jullie feest. Dan ga je op zoek naar een DJ voor je bruiloft. Je hebt vast wel eens een bruiloft meegemaakt waar een DJ stond te draaien die jij absoluut niet op jouw feest wilt boeken. Jullie mooiste dag moet worden afgesloten met een spetterend feest. Kijk naast de prijs ook naar ervaring en beleving. Een goede DJ boek je vanaf 400 euro tot 800 euro.

2

Bedrijfsfeest

Bijna alle bedrijven vieren jaarlijks wel één of twee bedrijfsfeesten. Op zo'n feest kun je informeel contact leggen met collega's en natuurlijk samen een gezellige tijd hebben. De vraag is wel waarom je een bedrijfsfeest met een DJ wilt boeken. Organiseer je team buildings feest dan adviseren we om de partners van collega's niet uit te nodigen. Mocht het om een themafeest gaan dan kun je overwegen om de aanhang ook uit te verwelkomen. Een DJ voor een bedrijfsfeest is dan ook zeker aan te raden. Je wilt immers niet hebben dat iedereen al vroeg naar huis gaat omdat het een saai feest is. Een echte DJ draait dan ook goede muziek. Uiteraard kun je van te voren zelf aangeven wat voor muziek je wilt horen, maar de meeste DJ's hebben een goede playlist voor een bedrijfsfeest.

3

Verjaardag

Voor het bereiken van 30, 40 of 50 jaar wordt regelmatig een DJ geboekt. Het feest wordt vaak op locatie georganiseerd of bij mensen thuis in de achtertuin. Alle leeftijdsgroepen zijn vaak vertegenwoordig, van de jongelui tot ooms en tantes. De muziek dient gevarieerd te zijn, zodat het voor iedereen een leuke avond wordt.

Ook voor een verjaardagsfeest zijn verschillende DJ's te boeken. Van de hobby DJ tot de allround DJ met minimaal 10 jaar ervaring.

4

Themafeest

Themafeesten met een DJ zijn populair. Zo weten de gasten waar ze muzikaal gezien aan toe zijn. Een swingende 80's & 90's party of een fout feest zijn populaire thema avonden. Bij DJ's 4 Party kunnen de gasten ook terug naar de 70's en 80's met onze nostalgische vinyl party.  Kies - Geef - Draai! Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.djs4party.nl/singles-feest-vinyl/

Beelden zeggen meer dan woorden bekijk deze video

https://youtu.be/UTIf7VJykd0

Een top DJ boeken? Onze dj’s hebben minimaal 5 jaar ervaring en draaien alleen de muziek die de mensen op de dansvloer krijgt.. Je geeft van tevoren duidelijk aan wat er wel op je themafeest, bedrijfsfeest of bruiloft voorbij mag komen en wat niet. Met deze keuze van muziek gaan wij inspelen op de gasten. Ook verzoekjes van de gasten zijn welkom zodat het ook een persoonlijk tintje krijgt.

 

Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen u helpen met het bedenken van de bijpassende muziek. Ook het volume van de muziek is belangrijk. Er moet voor gezorgd worden dat degene die buiten de dansvloer staat, normaal met elkaar kan praten. Juist een ervaren bruiloft dj weet hier mee om te gaan

 

DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557