DJ's 4 Party7 tips om de juiste DJ voor een trouwfeest te boeken

DJ voor een trouwfeest? Lees hieronder 7 interessante tips voordat jullie een bruiloft dj boeken. Aan de orde komen het boeken van de DJ voor een trouwfeest en de muziekkeuze op jullie huwelijksfeest.

1. Ga een samenwerking aan met een bedrijf die ook een back-up DJ beschikbaar heeft.

Ook bruiloft DJ’s zijn gewone mensen. Hij of zij kan  ziek worden op de dag dat jullie gaan trouwen. Een professioneel verhuurbedrijf heeft altijd een reserve DJ achter de hand bij onvoorziene omstandigheden. Boek je een bruiloft DJ bij DJ’s 4 PARTY dan kunnen jullie ervan uitgaan dat er altijd een reserve DJ beschikbaar is.

 2. Geef zoveel mogelijk (muzikale) informatie en feestdetails door aan de DJ

Het is de mooiste dag van jullie leven. Daar hoort ook een super goed huwelijksfeest bij. De muziek is écht bepalend voor de sfeer op jullie huwelijksfeest. Geef daarom tijdig een muzikale voorkeurslijst door aan de DJ, zodat hij een goed beeld heeft van jullie muzikale wensen. Ook wanneer er genres of nummers zijn die niet gedraaid mogen worden ontvangt de bruiloft DJ graag op tijd een reactie. Deze gegevens, de wensen van jullie gasten en het goed inspelen van de DJ zorgen er gegarandeerd voor dat jullie een spetterend huwelijksfeest krijgen.

Deejay voor feesten en bruiloften

3. Een goede DJ voor een trouwfeest is snel volgeboekt

Ervaren bruiloft DJ’s zijn er niet zoveel. Vooral in de trouwmaanden mei, juni, juli en september zijn de beste DJ’s al snel geboekt. Wees er dus op tijd bij, sommige bruidsparen boeken hun favoriete DJ 10 tot 12 maanden voor hun trouwdatum. Hierdoor zijn ze ervan verzekerd dat zij ook daadwerkelijk hun favoriete bruiloft DJ krijgen.

4. Neem tijdig contact op met de feestlocatie

Voordat jullie een DJ voor een trouwfeest vastleggen is het verstandig om vooraf contact op te nemen met de feestlocatie. Is er een geluidinstallatie aanwezig? Bezit de feestlocatie over een eigen lichtshow? Mag de DJ een nevelmachine gebruiken? (i.v.m. het brandalarm) Hoe zit het met maximaal aantal decibels? Allemaal vragen die je aan de contactpersoon van de feestlocatie kunt vragen zodat er achteraf geen onduidelijkheden bestaan. DJ’s 4 PARTY zal nadat wij geboekt zijn ook nog contact opnemen met de locatie.

5. Zorg voor een vlot lopend huwelijksfeest

Om een swingend huwelijksfeest te bereiken is het raadzaam om eventuele stukjes vóór jullie openingsdans in te plannen. Ook de speech van jullie vader(s), een beamer presentatie van jullie vrienden kunnen beter aan het begin van de avond uitgevoerd worden. Hierdoor zal het feest ook na jullie openingsdans lekker opgang blijven en voorkom je een zogenaamde “party crash” Ons advies is om een goede ceremoniemeester voor deze planning in te schakelen. Een persoon die de touwtjes in eigen handen houdt en een persoon die er strak op zit.

6. USB-stick of een andere geluidsdrager

Vaak wil een familielid of een goede vriend een stukje doen waarbij beeld en geluid op een usb-stick of een andere geluidsdrager staat. Wij zien soms dat deze mensen bijvoorbeeld zelf kleine computerboxen meenemen naar het feest. Dit is absoluut niet niet nodig! Laat ons tijdig weten dat een persoon gebruik wil maken van ons geluidssysteem zodat de DJ hier rekening mee kan houden. Daarnaast komt een presentatie qua geluid ook veel beter over op jullie gasten.

7. Leg alle feestdetails en prijsafspraken vast in het boekingsformulier

Voorafgaand aan ieder huwelijksfeest is het verstandig om alle informatie en feestdetails van de geboekte drive-in show vast te leggen in een boekingsformulier. Zodat er voor beide partijen duidelijk staat geformuleerd wat er is afgesproken. Dit boekingsformulier dient vervolgens door beide partijen te worden ondertekend.

DJ voor een trouwfeest? Zijn jullie nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een spetterend feest? We zien jullie offerte aanvraag graag tegemoet en zullen zo snel mogelijk met een mooi voorstel komen.

DJ Basic XL Show  Partyfotograaf

Verlengd! DJ Wedding Show Met Gratis Partyfotograaf voor € 550,–

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het leuk om achteraf kwalitatieve foto’s van je huwelijksfeest te ontvangen. Kes de DJ Basic XL show en boek gratis een partyfotograaf op je bruiloft. Deze show is inclusief:

  • Geluidsset
  • Verlicht DJ meubel
  • Twee LED spiegelbollen
  • Fonkelend LED sterrendoek
  • Ervaren deejay

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor onze bruiloft >