DJ's 4 Party

DJ Nijmegen

Op zoek naar een DJ in Nijmegen en omgeving die jullie feest onvergetelijk maakt? Bij DJ’s 4 Party bent u aan het goede adres. Wij regelen het feest graag van A tot Z voor u en verzorgen het feest tot in de puntjes waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. DJ’s 4 Party weet in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen, ook de gasten die normaal nooit op de dansvloer te vinden zijn.

DJ Nijmegen voor al uw feesten

De DJ in Nijmegen kunt u inhuren voor onder andere bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, single feestjes, muziekbingo’s etc. U wilt natuurlijk een feest dat iedereen lang bij zal blijven, een echte party to remember. Of het nou om een 70 80 90 party, een foute party of een House party gaat, wij zorgen ervoor dat iedereen losgaat en het naar zijn zin heeft.

Meer dan een DJ

Onze DJ’s zijn allemaal allround DJ’s. Een allround DJ is meer dan een gewone DJ want een allround DJ kan op verschillende soorten feesten worden ingezet en is van alle muziekgenres op de hoogte. DJ’s 4 Party beschikt over een sfeervolle lichtshow en een goede geluidsset. Bij de DJ in Nijmegen is het ook mogelijk om een partyfotograaf of videograaf in te huren om de mooiste foto’s te kunnen schieten.

Waarom onze DJ in Nijmegen?

DJ in Nijmegen en omgeving maakt er een geweldig feest van. DJ’s 4 Party is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het maken van een spetterend feest. Bij DJ’s 4 Party kunt u rekenen op een reserve DJ bij onvoorziene omstandigheden. Op die manier heeft u altijd-spelen-garantie. De DJ’s hebben minimaal 50 uur draai ervaring en weten precies hoe zij alle gasten op de dansvloer krijgen.

Waarom DJ’s 4 Party

  • ervaren DJ’s met veel draai ervaring
  • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
  • de perfectie muziekmix voor alle gasten
  • mooie DJ shows met luxe disco verlichting
  • vooraf telefonisch gesprek met de DJ
  • scherp geprijsd, zie onze actie

 

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
Ruud van den Heiligenberg heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

Complete DJ SHOW voor € 495,00

Wanneer je één van onze DJ shows boekt dan nemen wij kosteloos een partyfotograaf mee. Hij of zij maakt onvergetelijke foto’s van je feest en binnen 14 dagen ontvang je de bewerkte foto’s via we-transfer. Interesse gewekt? Klik op onderstaande link.

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor een een DJ in Nijmegen>